هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان عزيز سلام
من تازه به جمع ps4 پيوستم
يه دستگاه ريجن دو خريدم
يه بازي فيفا هم خريدم
بازي كرديم حال داد
ديشب داشتم تو استور پلي استيشن ميچرخيدم چشمم خورد به دموي بازي pes 15 زدم واسه دانلود
خلاصه شب ساعت دوازده شروع كرد به دانلود كردم ساعت ٤ صبح دانلود تموم شد ما تونستيم بازي pes 15 رو انجام بديم خلاصه خوب بود
صبح اومدم سركار از طريق كامپيوتر محل كارم رفتم تو سايت play station و اكانت رو وارد كردم و تمام دانلود هايي رو كه تا الان انجام دادم رو نشون داد
يه سوال داشتم
من سر كار اينترنت پر سرعت و خيلي خوبي دارم
ميخواستم بدونم ايا ميشه از همين محل كارم دانلود كنم بعدش شب كه رفتم حونه ببينم اتومات بازي وارد اكانتم شده و من ديگه مجبور نباشم از اينترنت خونه واسه دانلود بازي ها استفاده كنم
ايا همچين روشي مقدور هست؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

دوستان عزيز سلام
يه دستگاه ريجن دو خريدم
يه بازي فيفا هم خريدم
بازي كرديم حال داد
ديشب داشتم تو استور پلي استيشن ميچرخيدم چشمم خورد به دموي بازي pes 15 زدم واسه دانلود
خلاصه شب ساعت دوازده شروع كرد به دانلود كردم ساعت ٤ صبح دانلود تموم شد ما تونستيم بازي pes 15 رو انجام بديم خلاصه خوب بود
صبح اومدم سركار از طريق كامپيوتر محل كارم رفتم تو سايت play station و اكانت رو وارد كردم و تمام دانلود هايي رو كه تا الان انجام دادم رو نشون داد
يه سوال داشتم
ميخواستم بدونم ايا ميشه از همين محل كارم دانلود كنم بعدش شب كه رفتم حونه ببينم اتومات بازي وارد اكانتم شده و من ديگه مجبور نباشم از اينترنت خونه واسه دانلود بازي ها استفاده كنم

شما باید کنسول رو ببرید;) یا میتونید لینک هاش رو با psx بگیرید و بعدش با کامپیوتر دانلود کنید;)

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان با وایمکس ایرانسل پینک گرفتم بین 190 تا 210 بود میتونم انلاین بازی کنم یا نه هنوز

اگر تایم اوت نداشته باشی مشکلی نداره;)

- - -ویرایش - - -

دوستان من اگه بعد يک ماه بازي تلو رو تعويض کنم بازيevilwitinبر دارم به نظرتون تعويض ميکند با٣٠تومان شما بازي ها چقدر اوض ميکنيد ودرچه زمان

فکر نکنم الان تو بهترین حالت لست رو ازتون 120 برمیدارند:| تازه اگر اویل پلمپ هم بگیری حدود 200تا220 هستش;)

دوستان عزيز سلام
يه دستگاه ريجن دو خريدم
يه بازي فيفا هم خريدم
بازي كرديم حال داد
يه سوال داشتم
http://forum.bazicenter.com/thread91578/

http://forum.bazicenter.com/thread89356/

دوستان عزیز این مدل جدید که اومده تنها تفاوتش بهینه سازی چیپ Wifi دستگاه هست، هیچگونه تغییر دیگه ایی در دستگاه اعمال نشده
اصلا اونقدر مهم نبوده که حتی سونی بخواد رسما اعلامش کنه
پول اضافی به خاطر جدیدتر بودن ندید هیچ تفاوت قیمتی بینشون نیست، بخصوص اگه کنسول رو از طریق کابل لن وصل می کنید که اصلا فرقی به حالتون نداره

6247e755f064fa551.jpg

.
فقط خواستم بگم که این اشغال رو نخرین.
رفتم 20 تومان پول این رو دادم.(محافظ انالوگ).اصا نمیشه باهاش حتی aim کرد.اصلا نمیشه کنترل بازی رو در دست گرفت.چیز بیخودیه.
پولم رو حروم کردم.دسته شبیه به دسته ی صدا (با اون کلاهکش) میشه.
مواظب باشین مثل من سرتون کلاه نزارن
.....
این عکسش وقتی نصب میشه
41y1gvivqil.jpg

.
اصلا طراحی دسته رو بهم میریزه.اصلا با عقل جور در نمیاد.فردا برم ببینم پس میگیره:|

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.خسته نباشید.
من میخوام دستگاه رو تا دو سه روزه دیگه بگیرم. چندتا سوال داشتم بی زحمت .
چه ریجنی بگیرم ؟؟
بهترین بازی به نظرتون چیه بگیرم ؟؟؟ میگن فیفاش خوب نبوده :(

بعد میخواستم بدونم توی جعبه دستگاه چه چیزایی رو میدن ؟؟؟ مثلا گیفت یا همون اکنته 1 ماهه و اینا اگه داره .
ممنون میشم بگید .
ایکس باکسی بودم میخوام بی اس 4 بگیرم .اصلا وارد نیستم حقیقتش ...

6247e755f064fa551.jpg

.
رفتم 20 تومان پول این رو دادم.(محافظ انالوگ).اصا نمیشه باهاش حتی aim کرد.اصلا نمیشه کنترل بازی رو در دست گرفت.چیز بیخودیه.
.....
این عکسش وقتی نصب میشه
41y1gvivqil.jpg

.
اصلا طراحی دسته رو بهم میریزه.اصلا با عقل جور در نمیاد.فردا برم ببینم پس میگیره:|
بابا این چیه خریدی ؟؟ =)):d
خوب معلومه این کل دسته رو بهم میزنه . بیچاره طراح کنترلر اگه بدونه همچین چیزایی تو بازار هست :d:d

یه سری هستن که فقط روی آنالوگو میپوشونن . اصلا برآمدگی اینا ندارن فکر کنم . از اونا بگیر تست کن

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان.خسته نباشید.
من میخوام دستگاه رو تا دو سه روزه دیگه بگیرم. چندتا سوال داشتم بی زحمت .
چه ریجنی بگیرم ؟؟
بهترین بازی به نظرتون چیه بگیرم ؟؟؟ میگن فیفاش خوب نبوده :(

بعد میخواستم بدونم توی جعبه دستگاه چه چیزایی رو میدن ؟؟؟ مثلا گیفت یا همون اکنته 1 ماهه و اینا اگه داره .
ممنون میشم بگید .
ایکس باکسی بودم میخوام بی اس 4 بگیرم .اصلا وارد نیستم حقیقتش ...
پیشاپیش مبارک باشه

ریجن هیچ فرقی نمیکنه . هرچی خودت دوس داری . من آمریکا گرفتم . فقط خواهشا به حرفای فروشنده گوش نکن که مضخرف زیاد میگن :d
بازی THE LAST OF US بگیر . DRIVE CLUB و EVIL WITHIN هم جدید اومدن و خوبن
تو جعبه یک ماه پلاس داره . کابل HDMI و USB . هدفون . کنترلر

سلام

دوستان من تا چند روز دیگه میخوام PS4 بگیرم ..

چه ریجنی ترجیحاً بهتره ؟ اصن چجوری ریجن ــو + سال تولید تشخیص بدم ؟

از کجای تهران بگیرم بهتره ؟

گارانتی لازمِ واقعاً یا نه ؟ مهلت تست چی ؟

ممنون میشم چواب بدید ,,,

سلام

دوستان من تا چند روز دیگه میخوام PS4 بگیرم ..

چه ریجنی ترجیحاً بهتره ؟ اصن چجوری ریجن ــو + سال تولید تشخیص بدم ؟

از کجای تهران بگیرم بهتره ؟

گارانتی لازمِ واقعاً یا نه ؟ مهلت تست چی ؟

ممنون میشم چواب بدید ,,,

سلام
همه ریجنا خوبن فرقی ندارن!ریجن که کنار باکس کنسول یه عکس کره زمنه روش عدد نوشته 1 امریکاس 2 اروپا 3 هم اسیا اینا!سال تولید هم رو کنسولو میدونم که زیر کنسول ریز مینویسه رو باکس نمیدونم کجاشه یادم نیست
مهلت تست که حتما بگیر گارانتیم اونایی که گرفتن زیاد تاثیری نداره چون نمایندگی رسمی سونی که نداریم کنسولم اگه خرابشو بهت نندازن سالمش اصلا مشکلی برات به وجود نمیاره فقط باید مراقبش باشی دیگه.
فقط خواستی کنسولو بگیری جدای از مهلت تست حتما شماره سریال کنسول و جعبه یکی باشه.رو جعبه یه سریال نوشته مثلا jhfg565 که زیر کنسولم نوشته این عددو این دوتا یکی باشه هم اینکه کنسول پلمپ باشه.حواست باشه سر این دوتا قضیه

6247e755f064fa551.jpg

.
.....
این عکسش وقتی نصب میشه
41y1gvivqil.jpg

.

w t f....
منممیخواستم چند روز پیش بگیرم الحمدلاه نگرفتم با این تفاسیری که گفتی یارو میگفت اینا خوراک اول شخصه .....
:))گوزینا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or