Museu
کاربر سایت
دوستان عزيز سلام
من تازه به جمع ps4 پيوستم
يه دستگاه ريجن دو خريدم
يه بازي فيفا هم خريدم
بازي كرديم حال داد
ديشب داشتم تو استور پلي استيشن ميچرخيدم چشمم خورد به دموي بازي pes 15 زدم واسه دانلود
خلاصه شب ساعت دوازده شروع كرد به دانلود كردم ساعت ٤ صبح دانلود تموم شد ما تونستيم بازي pes 15 رو انجام بديم خلاصه خوب بود
صبح اومدم سركار از طريق كامپيوتر محل كارم رفتم تو سايت play station و اكانت رو وارد كردم و تمام دانلود هايي رو كه تا الان انجام دادم رو نشون داد
يه سوال داشتم
من سر كار اينترنت پر سرعت و خيلي خوبي دارم
ميخواستم بدونم ايا ميشه از همين محل كارم دانلود كنم بعدش شب كه رفتم حونه ببينم اتومات بازي وارد اكانتم شده و من ديگه مجبور نباشم از اينترنت خونه واسه دانلود بازي ها استفاده كنم
ايا همچين روشي مقدور هست؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
من تازه به جمع ps4 پيوستم
يه دستگاه ريجن دو خريدم
يه بازي فيفا هم خريدم
بازي كرديم حال داد
ديشب داشتم تو استور پلي استيشن ميچرخيدم چشمم خورد به دموي بازي pes 15 زدم واسه دانلود
خلاصه شب ساعت دوازده شروع كرد به دانلود كردم ساعت ٤ صبح دانلود تموم شد ما تونستيم بازي pes 15 رو انجام بديم خلاصه خوب بود
صبح اومدم سركار از طريق كامپيوتر محل كارم رفتم تو سايت play station و اكانت رو وارد كردم و تمام دانلود هايي رو كه تا الان انجام دادم رو نشون داد
يه سوال داشتم
من سر كار اينترنت پر سرعت و خيلي خوبي دارم
ميخواستم بدونم ايا ميشه از همين محل كارم دانلود كنم بعدش شب كه رفتم حونه ببينم اتومات بازي وارد اكانتم شده و من ديگه مجبور نباشم از اينترنت خونه واسه دانلود بازي ها استفاده كنم
ايا همچين روشي مقدور هست؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

یا میتونید لینک هاش رو با psx بگیرید و بعدش با کامپیوتر دانلود کنید
تازه اگر اویل پلمپ هم بگیری حدود 200تا220 هستش
:d
گوزینا