هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام, دوستان از کجا میشه تشخیص داد دسته فول شارژ شده؟
وقتی به کنسول وصله موقع شارژ چراغ پشتش زرد میشه . وقتی اون چراغه خاموش شد یعنی شارژه

بچه ها این محافظایی که برای آنالوگ دسته س نیازه به نظرتون ؟؟ کسی تاحالا آنالوگش خراب شده ؟؟

همه دوستان همیشه تاکید دارن رو اینکه حتما مهلت تست گرفته بشه.حالا حتما تو 7 8 10 روزی که مهلت تست هستش اگه ایرادی باشه خودشو نشون میده یعنی نمیشه مثلا 1 ماه 2 ماه بعدش ایراد خودشو نشون بده.یعنی اگه تو اون چند روزه اول هیچ ایرادی نباشه دیگه هیچ وقت ابرادی پیدا نمیشه.سواله بعدی اینکه چیکارا کنیم که اگه ایرادی هست خودشو نشون بده؟کلا این ایرادا چیا میتونه باشه؟ممنون.

داداش من تلو دارم ولی برگه نداشت از اول!؟ مگه میشه؟! یعنی من نمیتونم انلاین بزنم؟! عجبا !! :d
مثل اینکه سونی برای حفظ محیط زیستو ... تو بازیاش دفترچه نمیزاره ;)

- - -ویرایش - - -

همه دوستان همیشه تاکید دارن رو اینکه حتما مهلت تست گرفته بشه.حالا حتما تو 7 8 10 روزی که مهلت تست هستش اگه ایرادی باشه خودشو نشون میده یعنی نمیشه مثلا 1 ماه 2 ماه بعدش ایراد خودشو نشون بده.یعنی اگه تو اون چند روزه اول هیچ ایرادی نباشه دیگه هیچ وقت ابرادی پیدا نمیشه.سواله بعدی اینکه چیکارا کنیم که اگه ایرادی هست خودشو نشون بده؟کلا این ایرادا چیا میتونه باشه؟ممنون.
هروسیله ی برقی امکان داره هرلحظه خراب شه . ps4 هم مستثنا نیست
شاید شما یه ماه هم مهلت تست بگیری دستگاه هیچ مشکلی پیدا نکنه . بعدش دوروز بعد خراب شه
الان مثلا ما بگیم ایرادی پیدا میکنه یا نمیکنه شما به حرفه ما گوش میدی ؟؟ :| مگه علم غیب دااریم ؟؟ :d
کاره خاصی نمیخواد بکنی . فقط بشین 2 3 روز بازی کن اگه ایرادی باشه خودشو نشون میده
انقدر سخت نگیر دوسته عزیز

این مشگل اجکت دیسک بازی برای فدیما بوده الان دیگه حل شده یا هنوزم ممکنه باشه؟ممنون.
جدیدا هم مشاهده شده
اکثرا تا جایی که من میدونم رو رجین یک بوده

The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...

به جز چراغ دسته
هنگام بازی کردن هم دکمه ps رو نگه داری گوشه سمت چپ پایین میتونی ببینی میزانه شارج رو
ممنون ولی منظورم با چراغ دسته بود اخه یه جا خوندم که می‌گفتند باید چراغش خاموش بشه ولی من هر چی منتظرم موندم همچین اتفاقی رخ نداد

ممنون ولی منظورم با چراغ دسته بود اخه یه جا خوندم که می‌گفتند باید چراغش خاموش بشه ولی من هر چی منتظرم موندم همچین اتفاقی رخ نداد
هنگامه standby فقط اتفاق میفته
یه پالس نارنجی میزنه
وقتی دیگه نزد یعنی کامل شارج شده
وقتی دسته کلا خالی شده باشه شارجش فک کنم 1 ساعت و 45 دقیقه میکشه تا شارج بشه یا کمتر اگه اشتباه نکنم.

دوستان من اگه بعد يک ماه بازي تلو رو تعويض کنم بازيevilwitinبر دارم به نظرتون تعويض ميکند با٣٠تومان شما بازي ها چقدر اوض ميکنيد ودرچه زمان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or