Amir.F
کاربر سایت
دوستان یه سوال .
اگه الان من و دوستم یه بازی فیزیکی رو بخریم ؛ میتونیم رو دستگاهامون نصب کنیم و هردو بازی کنیم ؟ یا حتما دیسک فیزیکی باید تو دستگاه باشه ؟
دوست عزیز گویا باید حتما دیسک داخل دستگاه باشه
دوستان یه سوال .
اگه الان من و دوستم یه بازی فیزیکی رو بخریم ؛ میتونیم رو دستگاهامون نصب کنیم و هردو بازی کنیم ؟ یا حتما دیسک فیزیکی باید تو دستگاه باشه ؟
اوه.....
ببخشید اشتباه ار من بود!
بله معمولا کد آنلاین داخل قاب بازی هست،روی برگه ای نوشته شده![]()
داداش بازی من که برگه نداشت !! :d
وقتی به کنسول وصله موقع شارژ چراغ پشتش زرد میشه . وقتی اون چراغه خاموش شد یعنی شارژهسلام, دوستان از کجا میشه تشخیص داد دسته فول شارژ شده؟
والا اغلب کدهای نسخه ی فیزیکی بازی ها،روی برگه ای داخل پک بازی هست!
مثل اینکه سونی برای حفظ محیط زیستو ... تو بازیاش دفترچه نمیزارهداداش من تلو دارم ولی برگه نداشت از اول!؟ مگه میشه؟! یعنی من نمیتونم انلاین بزنم؟! عجبا !! :d

هروسیله ی برقی امکان داره هرلحظه خراب شه . ps4 هم مستثنا نیستهمه دوستان همیشه تاکید دارن رو اینکه حتما مهلت تست گرفته بشه.حالا حتما تو 7 8 10 روزی که مهلت تست هستش اگه ایرادی باشه خودشو نشون میده یعنی نمیشه مثلا 1 ماه 2 ماه بعدش ایراد خودشو نشون بده.یعنی اگه تو اون چند روزه اول هیچ ایرادی نباشه دیگه هیچ وقت ابرادی پیدا نمیشه.سواله بعدی اینکه چیکارا کنیم که اگه ایرادی هست خودشو نشون بده؟کلا این ایرادا چیا میتونه باشه؟ممنون.
مگه علم غیب دااریم ؟؟ :dجدیدا هم مشاهده شدهاین مشگل اجکت دیسک بازی برای فدیما بوده الان دیگه حل شده یا هنوزم ممکنه باشه؟ممنون.
برای آنلاین بازی کردن که کُد نداره اصلا، نه این هیچ بازیه دیگه ای هم نداره، شما فقط پلاس باید باشی، همینداداش من تلو دارم ولی برگه نداشت از اول!؟ مگه میشه؟! یعنی من نمیتونم انلاین بزنم؟! عجبا !! :d
به جز چراغ دستهسلام, دوستان از کجا میشه تشخیص داد دسته فول شارژ شده؟
ممنون ولی منظورم با چراغ دسته بود اخه یه جا خوندم که میگفتند باید چراغش خاموش بشه ولی من هر چی منتظرم موندم همچین اتفاقی رخ ندادبه جز چراغ دسته
هنگام بازی کردن هم دکمه ps رو نگه داری گوشه سمت چپ پایین میتونی ببینی میزانه شارج رو
هنگامه standby فقط اتفاق میفتهممنون ولی منظورم با چراغ دسته بود اخه یه جا خوندم که میگفتند باید چراغش خاموش بشه ولی من هر چی منتظرم موندم همچین اتفاقی رخ نداد