هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

sony-gold-wireless-stereo-headset-ps4_1220852.jpeg

یه نفر که مطلعه بی زحمت واسه ما این موضوع رو روشن کنه.رفتم توپخونه در مورد قیمت هدست گلد وایرلس سوال کنم.یه فروشنده میگفت 350 و یه فروشنده دیگه بهم گفت 450.وقتی دلیل این اختلاف قیمت رو ازش پرسیدم بهم گفت هدست اون بهترین مدل وایرلس گلد هست صداش 7به2 هستش و ویبره هم داره.میخوام بدونم همچین موضوعی درسته یا یارو حرف الکی میزده!؟ راستی مدل صدای 7به2 واقعا وجود داره؟ چون توی سایت آمازون فقط 7.1 موجوده

یه سوال دیگه.آیا امکان داره از طریق خرده فروشی هایی مثل آمازون از توی ایران خرید کرد.چون تخفیفهای خیلی خوبی میدن مثل این نمونه پایینی:

sony-gold-wireless-stereo-headset-ps4_1220852.jpeg

یه نفر که مطلعه بی زحمت واسه ما این موضوع رو روشن کنه.رفتم توپخونه در مورد قیمت هدست گلد وایرلس سوال کنم.یه فروشنده میگفت 350 و یه فروشنده دیگه بهم گفت 450.وقتی دلیل این اختلاف قیمت رو ازش پرسیدم بهم گفت هدست اون بهترین مدل وایرلس گلد هست صداش 7به2 هستش و ویبره هم داره.میخوام بدونم همچین موضوعی درسته یا یارو حرف الکی میزده!؟ راستی مدل صدای 7به2 واقعا وجود داره؟ چون توی سایت آمازون فقط 7.1 موجوده

یه سوال دیگه.آیا امکان داره از طریق خرده فروشی هایی مثل آمازون از توی ایران خرید کرد.چون تخفیفهای خیلی خوبی میدن مثل این نمونه پایینی:

همون اطلاعاتی که توی amazon زده شامل میشه ...

با سلام یه سوال داشتم

آیا بازی های ps4 برای نصب نیاز به آپدیت دارن؟ یعنی حتماً باید به نت وصل بود؟اگه دسترسی به نت نباشه اجرا نمیشن؟؟؟

با تشکر

دوستان سلام....

من تازه سفارش دادم که PS4 برام بیاد.میخواستم بدونم بعد از اینکه بازش کردم اول از همه چکارش باید بکنم.(سئوال چرتی پرسیدم نه ؟؟ :-/)
راستش من خیلی وقته با کنیول بازی نکردم بعد از PS1 و PS2 دیگه طرف کنسول نرفتم.اونارو میزدیم به برق و بعدشم سی دی رو میزاشتیم توی دستگا ه و علی یارت بکوب بازی می کردیم.
ولی این دوستمون (PS4) یه مقداری فرق میکنه با اونایی که من بازی می کردم.
میخواست کمکم کنید که به قول معروف از صفر چه کار باید بکنم بعد از اینکه دستگاه رو تحویل گرفتم و بازش کردم ؟؟

دوستان میخام برم ریجن جاپن بگیرم ولی اینقدر بیشتریا اینجا میگن نه نگیر چون ماهه ساختشو نزده ریجن 1 یا 2 بگیر که ماهه ساختش زده شده والا ترسیدم.موندم چیکار کنم.خواهشا کمک کنین.

آخرین ویرایش:
دوستان سلام....

من تازه سفارش دادم که PS4 برام بیاد.میخواستم بدونم بعد از اینکه بازش کردم اول از همه چکارش باید بکنم.(سئوال چرتی پرسیدم نه ؟؟ :-/)
راستش من خیلی وقته با کنیول بازی نکردم بعد از PS1 و PS2 دیگه طرف کنسول نرفتم.اونارو میزدیم به برق و بعدشم سی دی رو میزاشتیم توی دستگا ه و علی یارت بکوب بازی می کردیم.
ولی این دوستمون (PS4) یه مقداری فرق میکنه با اونایی که من بازی می کردم.
میخواست کمکم کنید که به قول معروف از صفر چه کار باید بکنم بعد از اینکه دستگاه رو تحویل گرفتم و بازش کردم ؟؟

اینم دقیقا مثل همونه باز من مراحلشو برات میگم :
1. کنسول رو جعبه در میاری
2. میزاری یه جای خوب با تهویه خوب .
3. سیم هاشو وصل میکنی
4. کنسول رو روشن میکنی
5. یه یوزر میسازی
6. دیسک بازی رو میزاری
7. بازی نصب میشه بعد بازی میکنی
8. بعد از بازی خارج شدی دکمه OPTION میزنی و بازی رو میبندی
9. کنسول رو خاموش میکنی
10. یه 10 دقیقه به بازی که کردی فکر میکنی و اونو واسه خودت تفسیر میکنی
11. یه 4 تا دعا به جون بابابزرگ سونی میکنی
12. میری دسشویی یکم تخلیه
13. یه ابی چیزی میخوری
14. باز میای میشینی از دم بازی میکنی
15. شب قبل خواب دسته رو بوس میکنی
16. بعدشم باز جیش بوس لالا :دی
:دی:دی:دی

- - -ویرایش - - -

دوستان میخام برم ریجن جاپن بگیرم ولی اینقدر بیشتریا اینجا میگن نه نگیر چون ماهه ساختشو نزده ریجن 1 یا 2 بگیر که ماهه ساختش زده شده والا ترسیدم.موندم چیکار کنم.خواهشا کمک کنین.

بعله . ریجن 2 ژاپن کلا 2014 هست یا اواخر 2013 که دیگ اون اواخر 2013 به زور گیر میاد . از یه جا که مشتری داشته باشه و فروشش خوب باشه بخری همیشه مدلای اخره .
همچنین شیر که نیست فاسد بشه . بعدشم اون ریجن 1 هست میگن 2013 نخرید . اینا همش یه جوره بعله .

دوستان چه بازی هایی رو برای شروع پیشنهاد میکنید که همراه دستگاه بخرم...؟؟

البته به جز FIFA 15 ....چون اونو حتما میخرم.
بازی ماشین سواری خوبی که پیشنهاد می کنید چیه ؟؟

دوستان چه بازی هایی رو برای شروع پیشنهاد میکنید که همراه دستگاه بخرم...؟؟

البته به جز FIFA 15 ....چون اونو حتما میخرم.
بازی ماشین سواری خوبی که پیشنهاد می کنید چیه ؟؟
THE LAST OF US که از نون شب واجبتره :D
ریسینگ DRIVE CLUB
اگه ترسناک دوست داری THE EVIL WITHIN
اول شخص هم ولفنشتاین و کیلزون و مترو

دوستان من کنسول رو با دسته خاموش میکنم مورد داره؟ میگن حتماً باید دستتو بگذاری رو پاور دو تا بوق بزنه تایید میکنید؟
نه عزیز مورد نداره
میگن ؟ کیا میگن ×_× ؟ خیلی خنده داره والا D:
به این چیزا گوش نده
موفق باشید

دوستان من کنسول رو با دسته خاموش میکنم مورد داره؟ میگن حتماً باید دستتو بگذاری رو پاور دو تا بوق بزنه تایید میکنید؟

اصلا شما اگه زیاد از پاور استفاده کنی بیشتر آسیب میبینه.
کلا تو مباحث Pc تایید میشه همیشه با موس خاموش کنید.که اینجا دسته حکم موس را داره.
پس هر کی گفته صد در صد اشتباه گفته

دوستان میشه راهنمایی کنید چطور میشه پلمپ اصلی بازی هارو تشخیص داد ؟ همه ی پلمپ های اصلی لوگوی PS4 روی سلفونشون هک شده ؟

خب اگه خدا بخواد الان پلمپ کنسول رو بیخیل شدین زدین تو کار پلمپ بازی :دی
نگاه شما میری بیرون بر غذا میخری یه پلاستیک میکشته رو غذا ؟ همونو یکم لطافتشو کم کن میشخ پلمپ بازی . کلا یه پلاستیکه که بهش میگیم سلفون . میکشن روش . چیز خاصی نداره . بعدشم اصلا بازی غیر اصلی نداریم .نیست اصلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or