هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها برای تست که میگن اگه مشکلی باشه دو روز اول خودش رو نشون میده حتماً با بازی کردن روی دیسک اینطور میشه ؟ من میخوام کنسول رو بخرم وبعدش یه بازی که هنوز نیومده رو براش بگیریم خواستم ببینم میشه فهمید مشکلی داره بدون بازی کردن دیسک های اورجینال و فقط کار کردن با دستگاه تو بازی های آرکید و ساده تر ؟

بچه ها برای تست که میگن اگه مشکلی باشه دو روز اول خودش رو نشون میده حتماً با بازی کردن روی دیسک اینطور میشه ؟ من میخوام کنسول رو بخرم وبعدش یه بازی که هنوز نیومده رو براش بگیریم خواستم ببینم میشه فهمید مشکلی داره بدون بازی کردن دیسک های اورجینال و فقط کار کردن با دستگاه تو بازی های آرکید و ساده تر ؟

عزیز اولین آپدیت کنسول رو انجام بدید اگر مشکلی باشه که تو سری 2014 نزدیک به 0 هست ( نمیگم 0 چون هیچ چیز غیر ممکن نیست ) خودش رو نشون میده

اقا یکی جواب منو بده
سلام من می خوام تو این هفته ps4 بخرم از تهران، میشه راهنمایی بکنید تاریخ ساخت از کجای دستگاه ببینم، مطمئن بشم ۲۰۱۴ هست یا نه، دوم اینکه از کجا بخرم قیمتش مناسبتر باشه و سرم کلاه نزارن، ریجن ۱و ۲ در حال حاضر فرقی با هم دارن از نظر مشکلات خرابی منظورم هست.

با سلام.
من سه روز پيش ps 4 گرفتم با بازي tlou.وقتي بازيو گذاشتم گفت اپديت ميخواد.از اونجايي كه جايي كه من بودم اينترنت نداشت كنسل زدم.ولي بازيو برام نياورد.بعد اپديتو اوكي كردم و با اينكه اونجايي كه بودم اينترنت نداشت اپدين نصب شد.چرا و جگونه؟؟
اون که yes زدی و بازی اجرا شد این رو میپرسه که ایا شما میخواید بدون نصب اپدیت بازی رو اجرا کنید ... برای استفاده از network در بازی نیاز هست بازی اپدیت باشد
No میشه نه
yes میشه بله برای همین میره توی بازی...
موفق باشید.

سونی با باز کردن پورت یو اس بی لطف بزرگی به جامعه هک کرد
پرت usb از زمان کپی کردن عکسها هم باز بود
الان هم فرقی ایجاد نمیکنه. یه app هست که موسقی رو میخونه و اجرا میکنه هیچ write درکار نیست READY ONLY هست.

سلام من می خوام تو این هفته ps4 بخرم از تهران، میشه راهنمایی بکنید تاریخ ساخت از کجای دستگاه ببینم، مطمئن بشم ۲۰۱۴ هست یا نه، دوم اینکه از کجا بخرم قیمتش مناسبتر باشه و سرم کلاه نزارن، ریجن ۱و ۲ در حال حاضر فرقی با هم دارن از نظر مشکلات خرابی منظورم هست.
پشته دستگاه هست
مثلا نشوته 4B که میشه 4 برای 2014 و A-B-C-D هر یک نشانه از 3 ماه های سال هستن . یا به صورت تاریخ زده . برای جاپن هم نزده .. اما همه 2014 هستن
خیر فرقی ندارن . فقط ریجن 3 و جاپن دکمه تایید دایره هست اونم داخله منو

سلام ps4 من تاریخ ساختش ماله کیه دوستان! ریجن 2 هست اینم مشخصات فروشنده گفت 2014 هست باندل هم نیست استاندارده

CUH-1003A / B01
?

و یه سوال دیگه این کابل برقشم 3 شاخه هست و فیوز داره!!! به چه درد میخوره و اینکه یه بار ps4 رم روشن نمیشد صدا از این کابل برقش میومد از برق کشیدم باز زدم اوکی شد داشتم سکته میزدم واسه چیش بود؟ (البته 1 سال گارانتیه:d)

آخرین ویرایش:
سلام ps4 من تاریخ ساختش ماله کیه دوستان! ریجن 2 هست اینم مشخصات فروشنده گفت 2014 هست باندل هم نیست استاندارده

CUH-1003A / B01
?

و یه سوال دیگه این کابل برقشم 3 شاخه هست و فیوز داره!!! به چه درد میخوره و اینکه یه بار ps4 رم روشن نمیشد صدا از این کابل برقش میومد از برق کشیدم باز زدم اوکی شد داشتم سکته میزدم واسه چیش بود؟ (البته 1 سال گارانتیه:d)
سلام داداش
کنسولت مال 3 ماه دوم 2014 هست اگه استباه نکنم
دوم اینکه از من میشنوی بورو یه کابل برق مستقیم بخر وصل کن و اون 3 شاخه وصل نکن اگه اون 3 شاخه وصل میکین یه تبدیل خوب بزار سرش که هی صدا اتصال برق نده خیلی خطر ناکه ادابتورت میسوزونه من ایکس باکسم اینجوری ادابتورش سوخت

سلام داداش
کنسولت مال 3 ماه دوم 2014 هست اگه استباه نکنم
دوم اینکه از من میشنوی بورو یه کابل برق مستقیم بخر وصل کن و اون 3 شاخه وصل نکن اگه اون 3 شاخه وصل میکین یه تبدیل خوب بزار سرش که هی صدا اتصال برق نده خیلی خطر ناکه ادابتورت میسوزونه من ایکس باکسم اینجوری ادابتورش سوخت

ممنون از پاسخت عزیز اره یه تبدیل خوب گذاشتم دیگه تا الان اونجوری نشد اوکیه امیدوارم فقط چیزه خاصیش تو اون زمان نشده باشه که نشده ایشالا همه چی خوب داره کار میکنه ;)

من به جمع تان پیوستم بلخذه

برادر ان من کنسول سونی گرفتم ریجن 2 زاپن 1340 با گارانتی شد 1420 بایک بازی لاست اف اس فقط به نطرتون من در تعویض این بازی به مشکل بر نمی خورم الان این بازی با بازی مسل evil witinکه تازه امده صبر کنم قیمت ش به پایین بیاد تعویض کنم با چقدر تعویض میکنند الان می خوام انلاین شم بازی کم حچم ps4 داره بشه دانلو با پی سی به کامپوتر ریخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or