بچه ها برای تست که میگن اگه مشکلی باشه دو روز اول خودش رو نشون میده حتماً با بازی کردن روی دیسک اینطور میشه ؟ من میخوام کنسول رو بخرم وبعدش یه بازی که هنوز نیومده رو براش بگیریم خواستم ببینم میشه فهمید مشکلی داره بدون بازی کردن دیسک های اورجینال و فقط کار کردن با دستگاه تو بازی های آرکید و ساده تر ؟
فکر نکنم عزیزالان تو بازار برای ریجن اروپا فقط تاریخ ساخت 4b هستش یا 4c 4d هم پیدا میشه؟ممنون.
سلام من می خوام تو این هفته ps4 بخرم از تهران، میشه راهنمایی بکنید تاریخ ساخت از کجای دستگاه ببینم، مطمئن بشم ۲۰۱۴ هست یا نه، دوم اینکه از کجا بخرم قیمتش مناسبتر باشه و سرم کلاه نزارن، ریجن ۱و ۲ در حال حاضر فرقی با هم دارن از نظر مشکلات خرابی منظورم هست.
اون که yes زدی و بازی اجرا شد این رو میپرسه که ایا شما میخواید بدون نصب اپدیت بازی رو اجرا کنید ... برای استفاده از network در بازی نیاز هست بازی اپدیت باشدبا سلام.
من سه روز پيش ps 4 گرفتم با بازي tlou.وقتي بازيو گذاشتم گفت اپديت ميخواد.از اونجايي كه جايي كه من بودم اينترنت نداشت كنسل زدم.ولي بازيو برام نياورد.بعد اپديتو اوكي كردم و با اينكه اونجايي كه بودم اينترنت نداشت اپدين نصب شد.چرا و جگونه؟؟
پرت usb از زمان کپی کردن عکسها هم باز بودسونی با باز کردن پورت یو اس بی لطف بزرگی به جامعه هک کرد
پشته دستگاه هستسلام من می خوام تو این هفته ps4 بخرم از تهران، میشه راهنمایی بکنید تاریخ ساخت از کجای دستگاه ببینم، مطمئن بشم ۲۰۱۴ هست یا نه، دوم اینکه از کجا بخرم قیمتش مناسبتر باشه و سرم کلاه نزارن، ریجن ۱و ۲ در حال حاضر فرقی با هم دارن از نظر مشکلات خرابی منظورم هست.
سلام داداشسلام ps4 من تاریخ ساختش ماله کیه دوستان! ریجن 2 هست اینم مشخصات فروشنده گفت 2014 هست باندل هم نیست استاندارده
CUH-1003A / B01
?
و یه سوال دیگه این کابل برقشم 3 شاخه هست و فیوز داره!!! به چه درد میخوره و اینکه یه بار ps4 رم روشن نمیشد صدا از این کابل برقش میومد از برق کشیدم باز زدم اوکی شد داشتم سکته میزدم واسه چیش بود؟ (البته 1 سال گارانتیه:d)
سلام داداش
کنسولت مال 3 ماه دوم 2014 هست اگه استباه نکنم
دوم اینکه از من میشنوی بورو یه کابل برق مستقیم بخر وصل کن و اون 3 شاخه وصل نکن اگه اون 3 شاخه وصل میکین یه تبدیل خوب بزار سرش که هی صدا اتصال برق نده خیلی خطر ناکه ادابتورت میسوزونه من ایکس باکسم اینجوری ادابتورش سوخت

کابلش 2 شاخه هست ریجن 1ریجن یک تولید اکتبر وارد بازار شده یا نه ؟
بعد ریجن یک کابلش 2 شاخه هست دیگه ؟

با اين بازيهاى گرون أيفون ٦بگير حالشو ببریه سوال فنی دارم بچه ها
نخندینا :d
من یه بودجه ای دارم
موندم باهاش یه PS4 با یه مانیتور خفن بگیرم
یا
یه Iphone 6 16 gig
بین این 2تا خیلی 2 دلم کمک کنید![]()