نه از اول شروع نمیشه ادامه پیدا میکنه از هرجا دانلود شدهاگه ما در حال دانلود خاموش كنيم از اول شروع ميشه؟
دومي هم برا اپديت بايد ريجن سيدي و اكانت يكي باشه؟
نه از اول شروع نمیشه ادامه پیدا میکنه از هرجا دانلود شدهاگه ما در حال دانلود خاموش كنيم از اول شروع ميشه؟
دومي هم برا اپديت بايد ريجن سيدي و اكانت يكي باشه؟
همون اطلاعاتی که توی amazon زده شامل میشه ...![]()
یه نفر که مطلعه بی زحمت واسه ما این موضوع رو روشن کنه.رفتم توپخونه در مورد قیمت هدست گلد وایرلس سوال کنم.یه فروشنده میگفت 350 و یه فروشنده دیگه بهم گفت 450.وقتی دلیل این اختلاف قیمت رو ازش پرسیدم بهم گفت هدست اون بهترین مدل وایرلس گلد هست صداش 7به2 هستش و ویبره هم داره.میخوام بدونم همچین موضوعی درسته یا یارو حرف الکی میزده!؟ راستی مدل صدای 7به2 واقعا وجود داره؟ چون توی سایت آمازون فقط 7.1 موجوده
یه سوال دیگه.آیا امکان داره از طریق خرده فروشی هایی مثل آمازون از توی ایران خرید کرد.چون تخفیفهای خیلی خوبی میدن مثل این نمونه پایینی:
![]()
اگه دیجیتالی نباشه نهبا سلام یه سوال داشتم
آیا بازی های ps4 برای نصب نیاز به آپدیت دارن؟ یعنی حتماً باید به نت وصل بود؟اگه دسترسی به نت نباشه اجرا نمیشن؟؟؟
با تشکر
)دوستان سلام....
من تازه سفارش دادم که PS4 برام بیاد.میخواستم بدونم بعد از اینکه بازش کردم اول از همه چکارش باید بکنم.(سئوال چرتی پرسیدم نه ؟؟)
راستش من خیلی وقته با کنیول بازی نکردم بعد از PS1 و PS2 دیگه طرف کنسول نرفتم.اونارو میزدیم به برق و بعدشم سی دی رو میزاشتیم توی دستگا ه و علی یارت بکوب بازی می کردیم.
ولی این دوستمون (PS4) یه مقداری فرق میکنه با اونایی که من بازی می کردم.
میخواست کمکم کنید که به قول معروف از صفر چه کار باید بکنم بعد از اینکه دستگاه رو تحویل گرفتم و بازش کردم ؟؟
دوستان میخام برم ریجن جاپن بگیرم ولی اینقدر بیشتریا اینجا میگن نه نگیر چون ماهه ساختشو نزده ریجن 1 یا 2 بگیر که ماهه ساختش زده شده والا ترسیدم.موندم چیکار کنم.خواهشا کمک کنین.
THE LAST OF US که از نون شب واجبترهدوستان چه بازی هایی رو برای شروع پیشنهاد میکنید که همراه دستگاه بخرم...؟؟
البته به جز FIFA 15 ....چون اونو حتما میخرم.
بازی ماشین سواری خوبی که پیشنهاد می کنید چیه ؟؟
نه عزیز مورد ندارهدوستان من کنسول رو با دسته خاموش میکنم مورد داره؟ میگن حتماً باید دستتو بگذاری رو پاور دو تا بوق بزنه تایید میکنید؟
دوستان من کنسول رو با دسته خاموش میکنم مورد داره؟ میگن حتماً باید دستتو بگذاری رو پاور دو تا بوق بزنه تایید میکنید؟
دوستان میشه راهنمایی کنید چطور میشه پلمپ اصلی بازی هارو تشخیص داد ؟ همه ی پلمپ های اصلی لوگوی PS4 روی سلفونشون هک شده ؟