هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام نه هیچ مشکلی نداره هیچ هزینه ای هم نداره که کم بشه دو نفری قانونی هست تنها کاری که باید انجام بدید پروفایل رو دانلود میکنید بعد ستینگ پی اس ان اکتیو از پرایمری رو اکتیو کنید بعد هر بازی که میخواهید از لایبرری بزنید دانلود بشه همین

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

اگه اکتیو از پرایمری رو اکتیو کنم مشکلی برای طرف مقابل پیش نیاد ؟

دوستان باید چیکار کرد؟
از دسته نمیشه همه صدا رو گرفت . صدایی که از speaker دسته میاد توسط developer ها تنظیم شده و option خاصی ندار ه
برای گرفتن صدای کامله بازی از دسته بعد از وصل کردن هدست باید بری قسمت adjust devices با نگاه داشتن ps button و بعد voice رو روی all بزاری.

از دسته نمیشه همه صدا رو گرفت . صدایی که از speaker دسته میاد توسط developer ها تنظیم شده و option خاصی ندار ه
برای گرفتن صدای کامله بازی از دسته بعد از وصل کردن هدست باید بری قسمت adjust devices با نگاه داشتن ps button و بعد voice رو روی all بزاری.
بعد برا همه بازیها با هدست صدا پخش میشه یا بعضی بازیها؟

الان داشتم چند تا ویدیو از یوتیوب میدیدم که طرف رفت تو تست کانکشن و این صفحه اومد :
http://i.pgu.me/cb4zm_LE_original.jpg
حالا جالب اینجاست من اصن 4 مورد آخرو ندارم.:دی
یعنی فقط SSID هست و IP و Internet !
برای اینکه این موارد بیاد باید در PSN وارد شده باشی ؟ اگر نه پس من چرا ندارم ؟ :-/ :دی
من دقیقا همه آیتمهای داخل عکسو دارم.

سلام دوستان
اگه بخایم پلی 4رو به یه مانیتور باورودی dvi و aux وصل کنیم صدا رو چطور باید به مانیتور منتقل کرد؟

دوست عزیز. .. یکی از کاربرا یه ساند یو اس بی رو زده بود به usb جلو دستگاه صدا گرفته بود... تو قسمت ps4 بگردی هست. ولی من تست نکردم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

دوستان توی دیسک بازی اپدیت فقط برای اجرایه بازی هست یا اپدیتش برای دستگاه هست؟چون تویاست سونی برای اپدیت دستگاه 3 روش داره که یکیس هم دیسک هست.

دوستان توی دیسک بازی اپدیت فقط برای اجرایه بازی هست یا اپدیتش برای دستگاه هست؟چون تویاست سونی برای اپدیت دستگاه 3 روش داره که یکیس هم دیسک هست.
اپدیت مربوط به دستگاه هست
اپدیت بازی رو باید دانلود کنی
اپدیت داخل دیسک لزوما ممکنه اپدیت اخری نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or