هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چرا دانلودها قابليت استاپ و ادامه ندارن؟ من الان ميخوام انلاين بازي كنم و دانلودم رو حين بازي متوقف كنم بايد چي كار كنم؟

بچه ها من مشکل دارم توی وصل شدن به psn توی please wait گیر میکنه...
dns رو هم تغیر دادم...
چیکار کنم وصل بشه؟؟در ضمن میتونم آنلاین بازی کنم و لی برای ورود به پورفایل و تغیر دادن آواتارم ئارد نمیشه و گیر میکنه...

وقتي شما ميتوني انلاين بازي كني يعني تونستي وارد psn بشي و مشكلي وجود نداره. اين ارور please wait ميتونه هر زماني و هر جا بدون دليل اتفاق بيفته و كلا رابط كاربري ps4 خيلي كند و مسخره ست.

Last edited by a moderator:
چرا دانلودها قابليت استاپ و ادامه ندارن؟ من الان ميخوام انلاين بازي كنم و دانلودم رو حين بازي متوقف كنم بايد چي كار كنم؟

این سوالو باید از سونی بپرسید
ولی به هر حال در اوایل عرضه کنسول این مشکلات هست... مطمئنا در آپدیت های بعدی این مشکل رفع خواهد شد...

ریجن 1 بگیری میتونی اکانت ریجن 2 هم بسازی.
شما هر بازی با هر ریجنی بخرید رو کنسولتون مشکلی نداره فقط برای دانلود DLC ها باید ریجن اکانت و ریجن بازی یکی باشن.
بله ریجن 1 همون ریجن all هستش.
سوال دیگه ای داری در خدمتیم.

ممنون بابت توضیح.
فقط دوست عزیز به نظرتون پروفایلمو ریجون 1 یا 2 بسازم؟؟
پس وقتی که رجیون 1 همون all هست پس اگه بازی رجون 1 بگیرم توی پروفایلم که رجون 2 هست میتونم هنوز dlc ها رو دانلود کنم؟؟
یا نه باید حتما باز پروفایلم رجیون 1 باشه؟ اگه اینطوری باشه که دیگه رجیون all ما نداریم باز اینم لاکه دیگه..

سلام دوستان / من تا حدی آماتورم / میخوام به شبکه PSN وصل بشم / خواهشا میشه بگین دقیقا باید چکار کنم / هنگام ثبت نام ازم POSTAL CODE میخواد / کد پستی را چی وارد کنم ؟

ممنون بابت توضیح.
فقط دوست عزیز به نظرتون پروفایلمو ریجون 1 یا 2 بسازم؟؟
پس وقتی که رجیون 1 همون all هست پس اگه بازی رجون 1 بگیرم توی پروفایلم که رجون 2 هست میتونم هنوز dlc ها رو دانلود کنم؟؟
یا نه باید حتما باز پروفایلم رجیون 1 باشه؟ اگه اینطوری باشه که دیگه رجیون all ما نداریم باز اینم لاکه دیگه..
بنظر من همون اکانتی رو بساز که باهاش میخوای THE LAST OF US بازی کنی. مثلا اگر TLOU دو هست دو بساز. چون اینجوری برای بازی کردن DLC , LEFT BEHIND مشکلی نداشته باشی.(که بصورت مجانی تو دیسک هست)

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان / من تا حدی آماتورم / میخوام به شبکه PSN وصل بشم / خواهشا میشه بگین دقیقا باید چکار کنم / هنگام ثبت نام ازم POSTAL CODE میخواد / کد پستی را چی وارد کنم ؟

همینجوری یه چیزی بزن. هر وقت جلوش علامت تیک اومد یعنی قبول داره

بنظر من همون اکانتی رو بساز که باهاش میخوای THE LAST OF US بازی کنی. مثلا اگر TLOU دو هست دو بساز. چون اینجوری برای بازی کردن DLC , LEFT BEHIND مشکلی نداشته باشی.(که بصورت مجانی تو دیسک هست)

- - -ویرایش - - -

همینجوری یه چیزی بزن. هر وقت جلوش علامت تیک اومد یعنی قبول داره
کد پستی را چند رقمی وارد کنم ؟

برای متوقف کردن دانلود وقتی که شروع شد برو تو SETTINGS->NETWORK تیک CONNECT TO INTERNET رو بردار استپ میشه.اما این کار برای وقتی هست که بخوای افلاین بازی کنی اگر بخوای انلاین بازی کنی حتما باید اخرین پچ بازی نصب باشه.

- - -ویرایش - - -

کد پستی را چند رقمی وارد کنم ؟

همینجوری بزن چشمت هم بصفحه باشه علامت تیک که اومد یعنی قبول داره

برای متوقف کردن دانلود وقتی که شروع شد برو تو SETTINGS->NETWORK تیک CONNECT TO INTERNET رو بردار استپ میشه.اما این کار برای وقتی هست که بخوای افلاین بازی کنی اگر بخوای انلاین بازی کنی حتما باید اخرین پچ بازی نصب باشه.

- - -ویرایش - - -

همینجوری بزن چشمت هم بصفحه باشه علامت تیک که اومد یعنی قبول داره

اگه اون تيك رو بردارم كه ديگه نميتونم انلاين بازي كنم؟ منظورتون از پچ كدومه؟

دوستان من میخواستم فرمون بگیرم الان چه فرمونی به ps4 میخوره؟

PS4 RACING WHEEL ایران هم هست

- - -ویرایش - - -

اگه اون تيك رو بردارم كه ديگه نميتونم انلاين بازي كنم؟ منظورتون از پچ كدومه؟
تیک رو که برداری پاوس میشه وبعد که تیک فعال باشه دیگه ادامه نمیده تا خودت نری ادامش بدی.
منظور اخرین اپدیت بازی هست PATCH

PS4 RACING WHEEL ایران هم هست

- - -ویرایش - - -

تیک رو که برداری پاوس میشه وبعد که تیک فعال باشه دیگه ادامه نمیده تا خودت نری ادامش بدی.
منظور اخرین اپدیت بازی هست PATCH

اين كارو كردم. اما تيك رو كه ميزنم دوباره شروع ميكنه به دانلود. اتوماتيك دانلود هم غير فعال كردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or