هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

drive مشکلی داره الان ؟
اگر مشکلی نیست نگرانش نباش
اگر پیش اومد که دستگاها همه 1 سال گارانتی دارن از سونی . از همونجایی که خریدی براشون میتونی بفرستی
داداش اگر بازی رو اجرا میکنه، نگران نباش. اون صدا هم اگر مثل اینه که انگار یک تیکه پلاستیکی یا یک پیچ ریز توی کنسول تکون میخوره به خاطر فنر های متحرکی هست که توی درایور کنسول هست وجای نگرانی نیست.
اللهم صل علی محمد وآل محمد

دوستان با این قشنگ میشه آنلاین زد ؟ اگه خوبه پلاس بگیرم

3755436489.png

آخرین ویرایش:
در یک ساعت بازی آنلاین فیفا یا بازیهای اکشن چقدر از حجم اینترنت کم میشه؟
کسی آمار دقیقی داره؟

- - -ویرایش - - -

در یک ساعت بازی آنلاین فیفا یا بازیهای اکشن چقدر از حجم اینترنت کم میشه؟
کسی آمار دقیقی داره؟

سلام
من حدوداً یک هفته‌ای می‌شه PS4 ریجین 3 از یه مغازه‌دار آشنا و معتبر خریدم. حدوداً تو این 1 هفته دو بار PS4 وقتی می‌خواست روشن بشه یهو خاموش می‌شد و دوباره روشن می‌شد و می‌رفت رو حالت Safe Mode و بعدش یه خطی پر می‌شد و دوباره می‌رفت تو منو و به راحتی هم بازی اجرا می‌شد. همیشه این‌طوری نمی‌شه، اما گاهی اوقات تو این 1 هفته دو بار اینطوری شده و حالتش دقیقاً مثل زمانی می‌شه که وسط بازی برق بره. در صورتی که برق نمی‌ره و کنسول هم خاموش هست، اما وقتی روشن می‌کنم خاموش می‌شه یه دور دیگه می‌ره رو Safe Mode! می‌خواستن بدونم الان کنسولم مشکل بزرگی داره؟ سخت افزاریه؟ آیا داره خراب می‌شه؟ اصلاً راه حلی هست؟
ممنون
از محافظ برقی چیزی استفاده میکنی ؟
کابل برق کامل چک کن اتصالات چک کن محکم باشه...ps3 اسلیم داری با کابل برق اون یه امتحانی بکن
بعید میدونم مشکل خاصی باشه

دوستان من بازیه the last of us رو هفته ی پیش فروختم امروز دوباره خریدم ولی بازی ریجن 2 بود اکانت من هم ریجن یک. توی دانلود مپهای فری گیر میکنه. پرسیدم گفتن باید اکانتت هم ریجن 2 باشه. حالا من اکانت ریجن 2 ساختم ولی روی please wait گیر میکنه. چی کار کنم؟

دوستان من بازیه the last of us رو هفته ی پیش فروختم امروز دوباره خریدم ولی بازی ریجن 2 بود اکانت من هم ریجن یک. توی دانلود مپهای فری گیر میکنه. پرسیدم گفتن باید اکانتت هم ریجن 2 باشه. حالا من اکانت ریجن 2 ساختم ولی روی please wait گیر میکنه. چی کار کنم؟
شما سه تا راه داری.
۱.ساعت هفت صبح پاشو و sign کن.
۲.تغییر بده dns هات رو
۳. از استاد آرمان استرالیایی کمک بگیر! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or