هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان میشه یکی لطف کنه توضیح بده با اینکه ریجن ۳ تفاوتی به غیر از جابجایی دکمه ها نداره چرا نسب به ریجن ۱ و ۲ ارزون تره ؟ به خاطر آمار خرابی هست این قضیه ؟
ربطی به قضیه خرابی نداره
کیفیت کنسولها همه یکسان هست از نظره ساخت.
بازاره ایرانه دیگه ×_×

دوستان برای دانلود map های جدید بازیم(the last of us) که ریجنش 2 هستش بخاطر اینکه اکانت اصلیم ریجن 1 بود بعد دانلود و نصب میتونم با همون اکانت اصلیم که ریجن 1 مجبور شدم یه اکانت ریجن 2 بسازم تا با اون دانلود کنم. سوالم اینه که بعد دانلود و نصب میتونم اون مپ ها رو تو اکانت اصلیم که همون ریجن 1 هست بازی کنم؟ یا مجبورم اکانت ریجن 2 رو پرایمری کنم؟ من الان اکانت پرایمریم ژاپنیه, ازون 14 روز پلاس دارا.
برای نصب باید نسخه فیزیکی و اکانت ریجن یکی باشن
هر اکانتی primary بشه امکاناتش رو share میکنه.
مشکلی نداره میتونی primary کنی.

سلام. من خواستم برای اولین بار وارد PSN بشم بلکه آنلاین بازی کنم، اما تا رفتم بعد از چند ثانیه Please Wait یه اروری داد مربوط به DNS بود. انگار DNS رو باید دست کاری کنم و... . الان باید چیکار کنم تا وصل شم؟
ممنون
dns رو میتونی دست از قسمت network setting درست کنی
مثلا 8.8.8.8
8.8.4.4
همچنین میتونی صبح زود امتحان کنی . اینم برای دوستان جواب داده

دوستان اکانت ریجن 2 می خوام بسازم برا دانلود مپ دنبال city, state , postal code هستم. لطفا زاهنمایی بفرمایید.
سلام
از توی google map خیلی ساده میتونی ادرس در بیاری ...

به نام خدا سلام ، یکی از دوستان چنانچه لطف کنه ، لینک آموزش ساخت اکانت رو بذاره ممنون میشم ، یا راهنمایی کنه ، مشکل دارم ، میخوام پلاس بگیرم اکانتم امریکا بازی رجین دو ، تا اونجایی که دوستان گفتند باید کشور رو england انگلیس بذارم ، خب مشکل دیگه ای نداره ؟ قسمت ثبت نام اش کجا است و خلاصه اینکه باید از پروفایل فعلی خارج شم ! از طریق سایت هم میشه ساخت ؟ کلا داستان داره ها ، ظاهرا ساختن اکانت کار راحتی نیست استثناء برای psn
از سایت سونی هم میشه مشکلی نداره
خیر . اگر مقداری با توجه و با حوصله سرش بشینید از 5 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه.
یک کشور رو انتخاب میکنید و ادرسی رو از google map در میاری میزنی بعدش مابقی اطلاعات شامل user id و mail و تاریخ تولد میشه .همین

یکیی جوابمو بده
بستگی داره سرعته دانلودت چقدر باشه عزیز .

یه سوال داشتم برای استفاده از نرم افزار های PS4 مثل vidzone ,... با اینکه اکانتم ریجن 1 هست ، میزنه not available in your region بعد فهمیدم که به ip نت کار داره. حالا من چطوری و چه قند شکنی رو با Ps4 می تونم استفاده کنم ؟؟؟؟
فک کنم *** میخواد.

ربطی به قضیه خرابی نداره
کیفیت کنسولها همه یکسان هست از نظره ساخت.
بازاره ایرانه دیگه ×_×

برای نصب باید نسخه فیزیکی و اکانت ریجن یکی باشن
هر اکانتی primary بشه امکاناتش رو share میکنه.
مشکلی نداره میتونی primary کنی.

dns رو میتونی دست از قسمت network setting درست کنی
مثلا 8.8.8.8
8.8.4.4
همچنین میتونی صبح زود امتحان کنی . اینم برای دوستان جواب داده

سلام
از توی google map خیلی ساده میتونی ادرس در بیاری ...

از سایت سونی هم میشه مشکلی نداره
خیر . اگر مقداری با توجه و با حوصله سرش بشینید از 5 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه.
یک کشور رو انتخاب میکنید و ادرسی رو از google map در میاری میزنی بعدش مابقی اطلاعات شامل user id و mail و تاریخ تولد میشه .همین

بستگی داره سرعته دانلودت چقدر باشه عزیز .

فک کنم *** میخواد.

از کجا بفهمم سرعت دانلودم چه قدره؟

دوستان الان ps4 من سی دی داخلش نمیره همش حدش می چرخه یعنی همش میخواد بیاد سی دی بکش داخل دستگاه ولی سی دی نمیتونه بر قفل میکنه الان من باید چی کار کنم چند بار خاموش روشن کردم اما چیزی نشد

دوستان الان ps4 من سی دی داخلش نمیره همش حدش می چرخه یعنی همش میخواد بیاد سی دی بکش داخل دستگاه ولی سی دی نمیتونه بر قفل میکنه الان من باید چی کار کنم چند بار خاموش روشن کردم اما چیزی نشد
توصیه اینکه دستگاه رو خاموش کن ایساده بزار بعد روشن کن باید ok بشه .

سلام دوستان.این گزینه های enable HDMI Device Link و Enable HDCP چیه؟
اون اولی که ریموت tv های که ساپورت میشه رو با 4 لینک میکنه.
HDCP بیشتر برای کسایی هست که بازی ها رو ضبط میکنن ( نه از طریقه ps4 البته )
دوستان كد آنلاين بازي چيه؟
معمولا شامله dlc میشه.

ممنون. الان رفتم Settins => Network => LAN Cabl => Custom بعد 5 تا گزینه میاره. باید Primary و Secondry DNS رو تغییر بدم درسته؟
---
ویرایش: این خیلی پیچ در پیچه :/ من گیج شدم خیلی گزینه و اینا هست.
بله باید primary - secondary تغییر بدی .
اولی رو بزاره primary یعنی 8.8.8.8
دومی هم که Secondary باشه بزار 8.8.4.4

سلام این حقیقت داره که کنسول های ساخت ماه می 2014 مادربردشون جدید شده و 1ماه پلاس رایگان هم میدن؟
میخام بخرم فروشنده ها میگن البته همشون
یک ماه پلاس رایگان؟ ؟؟ والا تا اونجا که ما میدونیم تو بعضی از کنسول ها یه psn ده دلاری بوده یه ماه پلاس رایگان فقط تو باندل سفید رنگ دستینی هست

سلام این حقیقت داره که کنسول های ساخت ماه می 2014 مادربردشون جدید شده و 1ماه پلاس رایگان هم میدن؟
میخام بخرم فروشنده ها میگن البته همشون

این دیگه خیلی جالبه...دوستان هست همچین چیزی؟
چه چیزایی ادم میشنوه از این فروشنده ها

Sent from my iPad using Tapatalk HD

سلام این حقیقت داره که کنسول های ساخت ماه می 2014 مادربردشون جدید شدهن
یعنی هیچ راه ساده ای نیست که ببینیم کنسول سال ساختش کی هست؟یک راه ساده و راحت.الان این دقدقه ی خود من هم هست.
یکی میگه رو جعبه نوشته.یکی میگه زیر دستگاه نوشته.یکی میگه اصلا ننوشته.
چیکار باید کرد#:-s

یعنی هیچ راه ساده ای نیست که ببینیم کنسول سال ساختش کی هست؟یک راه ساده و راحت.الان این دقدقه ی خود من هم هست.
پشت دستگاه یک لیبل هست روی اون ماه و سال رو نوشته

صد بار این موضوع مطرح شد ریجن یک پشت دستگاه تاریخ کامل ساخت رو نوشته دو اروپا هم بصورت مثلا 4B نوشته 4 یعنی 2014 وB هم یعنی سه ماهه سوم.رىجن 2 ژاپن و سه هم تاریخ ساخت ندارن ولی اکثرا 2014 هستن.

سلام دوستان من می خوام از پلی 4 به عنوان بلوری پلیر استفاده کنم پلی 4 من رجین 2 ژاپن هست چون دیدم پول دادن به بلوری پلیر بیخود هست چند تا سوال
1- چه رجیون هایی رو پشتیبانی می کنه
2- باهاش میشه فیلم3d دید
3- چه فرمت هایی رو پشتیبانی می کنه
4- میشه فیلم با دی وی دی هم روش دید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or