هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

وای خدا این سرعت دانلود Ps4 خیلی خیلی خیلی داغونه . با PC حدود 600 کیوبایت بر ثانیه دانلود میکنم ولی با کنسول شاید زیر 100 کیلوبایت !!!! دیگ خیلی افت داره سرعتش . یه بازی VELOCITY از ساعت 12 گذاشتم دانلود بشه هنوز نشده ! تازه 1 گیگ و 800 مگابایتش دان شده . خیلی مسخرست به خدا !

DNS رو تغییر بده
تازه اگر اینقدر تفاوت داره با PSX DOWNLOAD HELPER لینک رو انتقال بده به کامپیوتر بعد باهاش برگردون به PS4

یه سوال داشتم برای استفاده از نرم افزار های PS4 مثل vidzone ,... با اینکه اکانتم ریجن 1 هست ، میزنه not available in your region بعد فهمیدم که به ip نت کار داره. حالا من چطوری و چه قند شکنی رو با Ps4 می تونم استفاده کنم ؟؟؟؟

سلام دوستان کسی این کالا رو از digikala خریده؟ میخواستم بدونم ریجن چند هستش..

اگه اشتباه نکنم ریجن 3

شاید هم 2 ولی بیشتر ریجن 3 بهش میخوره

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان کسی این کالا رو از digikala خریده؟ میخواستم بدونم ریجن چند هستش..

CUH-1000A : کنسول های انتشار ژاپن
CUH-1001A : کنسول های انتشار آمریکا و کانادا (ریجن 1)
CUH-1002A : کنسول های انتشار استرالیا و اقیانوسیه (ریجن 2)
CUH-1003A : کنسول های انتشار انگلیس و ایرلند (ریجن 2)
CUH-1004A : کنسول های انتشار اروپا ، خاورمیانه و آفریقا (ریجن 2)
CUH-1005A : کنسول های انتشار کره جنوبی
CUH-1006A : کنسول های انتشار هنگ کنگ ، سنگاپور و مالزی
CUH-1007A : کنسول های انتشار تایوان
CUH-1008A : کنسول های انتشار روسیه ، اکراین ، هند ، آسیای مرکزی
CUH-1011A : کنسول های انتشار آمریکای مرکزی و جنوبی و مکزیک

اگر من بخوام باسرعت 512 و پینگ 175 یه چیز 3گیگی دانلود کنم چقدر طول میکشه ؟​

سرعت دانلودش چقدره با PC ؟ همون رو بکن 1 سوم یا 1 چهارم . البته به نحوه اتصال هم بستگی داره ( وایفای یا کابل )

- - -ویرایش - - -

ببخشید اینترنت شما چی هست؟ چه سرعتی چه شرکتی؟

شرکت اسیاتک 1 مگ هست . پینگم که زیر 200 هست . سرعت دانلود هم 600 کیلوبایت . تایم اوت هم ندارم ولی این Ps4 خیلی خیلی خیلی داغون و افت سرعت داره :| سونی خدا خیرت نده با این نرم افزارات :|

سرعت دانلودش چقدره با PC ؟ همون رو بکن 1 سوم یا 1 چهارم . البته به نحوه اتصال هم بستگی داره ( وایفای یا کابل )

- - -ویرایش - - -

شرکت اسیاتک 1 مگ هست . پینگم که زیر 200 هست . سرعت دانلود هم 600 کیلوبایت . تایم اوت هم ندارم ولی این Ps4 خیلی خیلی خیلی داغون و افت سرعت داره :| سونی خدا خیرت نده با این نرم افزارات :|

داداش شما Dns ها رو چطوری وارد کردی؟اتومات یا دستی؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

به نام خدا سلام ، یکی از دوستان چنانچه لطف کنه ، لینک آموزش ساخت اکانت رو بذاره ممنون میشم ، یا راهنمایی کنه ، مشکل دارم ، میخوام پلاس بگیرم اکانتم امریکا بازی رجین دو ، تا اونجایی که دوستان گفتند باید کشور رو england انگلیس بذارم ، خب مشکل دیگه ای نداره ؟ قسمت ثبت نام اش کجا است و خلاصه اینکه باید از پروفایل فعلی خارج شم ! از طریق سایت هم میشه ساخت ؟ کلا داستان داره ها ، ظاهرا ساختن اکانت کار راحتی نیست استثناء برای psn

دوستان برای دانلود map های جدید بازیم(the last of us) که ریجنش 2 هستش بخاطر اینکه اکانت اصلیم ریجن 1 بود بعد دانلود و نصب میتونم با همون اکانت اصلیم که ریجن 1 مجبور شدم یه اکانت ریجن 2 بسازم تا با اون دانلود کنم. سوالم اینه که بعد دانلود و نصب میتونم اون مپ ها رو تو اکانت اصلیم که همون ریجن 1 هست بازی کنم؟ یا مجبورم اکانت ریجن 2 رو پرایمری کنم؟ من الان اکانت پرایمریم ژاپنیه, ازون 14 روز پلاس دارا.

دوستان میشه یکی لطف کنه توضیح بده با اینکه ریجن ۳ تفاوتی به غیر از جابجایی دکمه ها نداره چرا نسب به ریجن ۱ و ۲ ارزون تره ؟ به خاطر آمار خرابی هست این قضیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or