ربطی به قضیه خرابی ندارهدوستان میشه یکی لطف کنه توضیح بده با اینکه ریجن ۳ تفاوتی به غیر از جابجایی دکمه ها نداره چرا نسب به ریجن ۱ و ۲ ارزون تره ؟ به خاطر آمار خرابی هست این قضیه ؟
کیفیت کنسولها همه یکسان هست از نظره ساخت.
بازاره ایرانه دیگه ×_×
برای نصب باید نسخه فیزیکی و اکانت ریجن یکی باشندوستان برای دانلود map های جدید بازیم(the last of us) که ریجنش 2 هستش بخاطر اینکه اکانت اصلیم ریجن 1 بود بعد دانلود و نصب میتونم با همون اکانت اصلیم که ریجن 1 مجبور شدم یه اکانت ریجن 2 بسازم تا با اون دانلود کنم. سوالم اینه که بعد دانلود و نصب میتونم اون مپ ها رو تو اکانت اصلیم که همون ریجن 1 هست بازی کنم؟ یا مجبورم اکانت ریجن 2 رو پرایمری کنم؟ من الان اکانت پرایمریم ژاپنیه, ازون 14 روز پلاس دارا.
هر اکانتی primary بشه امکاناتش رو share میکنه.
مشکلی نداره میتونی primary کنی.
dns رو میتونی دست از قسمت network setting درست کنیسلام. من خواستم برای اولین بار وارد PSN بشم بلکه آنلاین بازی کنم، اما تا رفتم بعد از چند ثانیه Please Wait یه اروری داد مربوط به DNS بود. انگار DNS رو باید دست کاری کنم و... . الان باید چیکار کنم تا وصل شم؟
ممنون
مثلا 8.8.8.8
8.8.4.4
همچنین میتونی صبح زود امتحان کنی . اینم برای دوستان جواب داده
سلامدوستان اکانت ریجن 2 می خوام بسازم برا دانلود مپ دنبال city, state , postal code هستم. لطفا زاهنمایی بفرمایید.
از توی google map خیلی ساده میتونی ادرس در بیاری ...
از سایت سونی هم میشه مشکلی ندارهبه نام خدا سلام ، یکی از دوستان چنانچه لطف کنه ، لینک آموزش ساخت اکانت رو بذاره ممنون میشم ، یا راهنمایی کنه ، مشکل دارم ، میخوام پلاس بگیرم اکانتم امریکا بازی رجین دو ، تا اونجایی که دوستان گفتند باید کشور رو england انگلیس بذارم ، خب مشکل دیگه ای نداره ؟ قسمت ثبت نام اش کجا است و خلاصه اینکه باید از پروفایل فعلی خارج شم ! از طریق سایت هم میشه ساخت ؟ کلا داستان داره ها ، ظاهرا ساختن اکانت کار راحتی نیست استثناء برای psn
خیر . اگر مقداری با توجه و با حوصله سرش بشینید از 5 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه.
یک کشور رو انتخاب میکنید و ادرسی رو از google map در میاری میزنی بعدش مابقی اطلاعات شامل user id و mail و تاریخ تولد میشه .همین
بستگی داره سرعته دانلودت چقدر باشه عزیز .یکیی جوابمو بده
فک کنم *** میخواد.یه سوال داشتم برای استفاده از نرم افزار های PS4 مثل vidzone ,... با اینکه اکانتم ریجن 1 هست ، میزنه not available in your region بعد فهمیدم که به ip نت کار داره. حالا من چطوری و چه قند شکنی رو با Ps4 می تونم استفاده کنم ؟؟؟؟