هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

داداش من الان این کاری که گفتی کردم ولی ای پی ادرس و باقی رو چطور اتوماتیک بزنم تا نکس بشه وقتی بازش میکنم که گزینه اتوماتیک نداره 4 تا صفر توش هست فقط
والا دقیق متوجه نشدم! یه گزینه اتوماتیک داره یکی manual دیگه! اتوماتیک رو انتخاب کن.میتونی یه عکس بگیری؟

سلام . دوستانی که تجربه دارن وقتی که موقع دانلود یه بازی اینترنت قطع بشه بعد دوباره وصل بشه یا کلا دانلود رو وسطش قطع و وصل کنیم مشکلی توی فایل ایجاد نمیکنه ؟ بازی COrrupted نمیشه ؟ تنکیو سو ماچ :دی

سلام . دوستانی که تجربه دارن وقتی که موقع دانلود یه بازی اینترنت قطع بشه بعد دوباره وصل بشه یا کلا دانلود رو وسطش قطع و وصل کنیم مشکلی توی فایل ایجاد نمیکنه ؟ بازی COrrupted نمیشه ؟ تنکیو سو ماچ :دی
داداش اینجوری که من میدونم اگه وسط دانلود اینترنت قطع کنی مشگلی پیش نمیاد یعنی وسط دانلود نت رو ببندید

نه بازی چیزیش نمیشه من خودم WAR THUNDER رو 1000 بار قطع و وصل کردم حجمش 13 گیگ بود{اینترنت زغالی:d}

آقا یه سوال . من یه جا دیدم برای پیش خرید Destiny نوشته بود " ریجن 1 (ALL) " یعنی میشه دی ال سی هارو با اکانت ریجن 2 هم دانلود کرد ؟ برای این به شک افتادم که اولش نوشته بود ریجن 1

آقا یه سوال . من یه جا دیدم برای پیش خرید Destiny نوشته بود " ریجن 1 (ALL) " یعنی میشه دی ال سی هارو با اکانت ریجن 2 هم دانلود کرد ؟ برای این به شک افتادم که اولش نوشته بود ریجن 1
REGION ALL یعنی Region 1 یعنی برای نصب dlc شما باید اکانت region 1 داشته باشید و بازی هم region 1

نباید corrupt بشه
شانسه corrupt شدن دانلود بیشتر مواقعی زمانی پیش میاد که هنگام دانلود کنسول خاموش بشه. (یعنی برق رفتن و خاموش ناگهانی اینا D: لول )

سلام دوستان من يه مشكل عجيب پيدا كردم !!
ps4 وايفاي من رو نميشناسه و فقط از طريق كابل lan ميتونم وصل شم .
wifi رو ریست کن ببین حل میشه یا نه ؟
فک کنم یکی از دوستان اول لن رو زده بود بعد wifi رو ریست کرده بود ( یا factory reset )حل شده بود .

جدیدن سرعت کنسول موقع Log in و Log out خیلی خیلی پایین اومده ، تقریبا 10 - 15 ثانیه طول میکشه که انجام بده !
Rebuild Databse امتحان کن

وای خدا این سرعت دانلود Ps4 خیلی خیلی خیلی داغونه . با PC حدود 600 کیوبایت بر ثانیه دانلود میکنم ولی با کنسول شاید زیر 100 کیلوبایت !!!! دیگ خیلی افت داره سرعتش . یه بازی VELOCITY از ساعت 12 گذاشتم دانلود بشه هنوز نشده ! تازه 1 گیگ و 800 مگابایتش دان شده . خیلی مسخرست به خدا !

وای خدا این سرعت دانلود Ps4 خیلی خیلی خیلی داغونه . با PC حدود 600 کیوبایت بر ثانیه دانلود میکنم ولی با کنسول شاید زیر 100 کیلوبایت !!!! دیگ خیلی افت داره سرعتش . یه بازی VELOCITY از ساعت 12 گذاشتم دانلود بشه هنوز نشده ! تازه 1 گیگ و 800 مگابایتش دان شده . خیلی مسخرست به خدا !
ببخشید اینترنت شما چی هست؟ چه سرعتی چه شرکتی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or