والا دقیق متوجه نشدم! یه گزینه اتوماتیک داره یکی manual دیگه! اتوماتیک رو انتخاب کن.میتونی یه عکس بگیری؟داداش من الان این کاری که گفتی کردم ولی ای پی ادرس و باقی رو چطور اتوماتیک بزنم تا نکس بشه وقتی بازش میکنم که گزینه اتوماتیک نداره 4 تا صفر توش هست فقط
کنسولت رو full Intialez کنجدیدن سرعت کنسول موقع Log in و Log out خیلی خیلی پایین اومده ، تقریبا 10 - 15 ثانیه طول میکشه که انجام بده !
داداش اینجوری که من میدونم اگه وسط دانلود اینترنت قطع کنی مشگلی پیش نمیاد یعنی وسط دانلود نت رو ببندیدسلام . دوستانی که تجربه دارن وقتی که موقع دانلود یه بازی اینترنت قطع بشه بعد دوباره وصل بشه یا کلا دانلود رو وسطش قطع و وصل کنیم مشکلی توی فایل ایجاد نمیکنه ؟ بازی COrrupted نمیشه ؟ تنکیو سو ماچ![]()
سلام . دوستانی که تجربه دارن وقتی که موقع دانلود یه بازی اینترنت قطع بشه بعد دوباره وصل بشه یا کلا دانلود رو وسطش قطع و وصل کنیم مشکلی توی فایل ایجاد نمیکنه ؟ بازی COrrupted نمیشه ؟ تنکیو سو ماچ![]()
دوستان بدون اشتراک پلاس هم میشه بازی های free to play یا دمو ها مثل p.t. رو دانلود کرد؟
REGION ALL یعنی Region 1 یعنی برای نصب dlc شما باید اکانت region 1 داشته باشید و بازی هم region 1آقا یه سوال . من یه جا دیدم برای پیش خرید Destiny نوشته بود " ریجن 1 (ALL) " یعنی میشه دی ال سی هارو با اکانت ریجن 2 هم دانلود کرد ؟ برای این به شک افتادم که اولش نوشته بود ریجن 1
نباید corrupt بشهسلام . دوستانی که تجربه دارن وقتی که موقع دانلود یه بازی اینترنت قطع بشه بعد دوباره وصل بشه یا کلا دانلود رو وسطش قطع و وصل کنیم مشکلی توی فایل ایجاد نمیکنه ؟ بازی COrrupted نمیشه ؟ تنکیو سو ماچ![]()
wifi رو ریست کن ببین حل میشه یا نه ؟سلام دوستان من يه مشكل عجيب پيدا كردم !!
ps4 وايفاي من رو نميشناسه و فقط از طريق كابل lan ميتونم وصل شم .
Rebuild Databse امتحان کنجدیدن سرعت کنسول موقع Log in و Log out خیلی خیلی پایین اومده ، تقریبا 10 - 15 ثانیه طول میکشه که انجام بده !
ببخشید اینترنت شما چی هست؟ چه سرعتی چه شرکتی؟وای خدا این سرعت دانلود Ps4 خیلی خیلی خیلی داغونه . با PC حدود 600 کیوبایت بر ثانیه دانلود میکنم ولی با کنسول شاید زیر 100 کیلوبایت !!!! دیگ خیلی افت داره سرعتش . یه بازی VELOCITY از ساعت 12 گذاشتم دانلود بشه هنوز نشده ! تازه 1 گیگ و 800 مگابایتش دان شده . خیلی مسخرست به خدا !