هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام

شما می تونی ریجن 1 را انتهاب کنی بدلیل اینکه دلار در ایران ارزان ار نسبت به ریجن 2 می باشد.

کشور آمریکا united state را می تونی انتخاب کنی.
حالا اگه قصد استفاده از store رو داشته باشم بهترین انتخاب برای ریجن و ساخت اکانت کدومه ؟

سلام دوستان من قصد استفاده از store رو ندارم میخواستم بدونم الان بهترین ریجنی که میشه خرید جیه ؟ و موقع ساخت اکانت چه کشوری رو باید انتخاب کنیم ؟
ریجنها فرقی باهم ندارن
england میشه 2 و امریکا میشه 1 . حالا هرکدوم رو زدی چون قصده استفاده از استور نداری فرقی ایجاد نمیکنه دیگه
ولی کلا یادت باشه اگر احیانا خواستی سراغه dlc چیزی بری باید ریحن اکانت و ریجن بازیه فیزیکی یکی باشه تا dlc نصب بشه

نمیتونم با سونی چت کنم.این پیغام رو میده:Product is required
چیکار کنم؟
یعنی محصولی که میخوای راجع بهش صحبت کنی چی هست ×_×

ممنون از شما گرامی
بازی هایه FREE2 PLAY رو از کجا دانلود کنم مرسی از لطفت
توی store بخشه مختصه خودش رو داره .

ریجنها فرقی باهم ندارن
england میشه 2 و امریکا میشه 1 . حالا هرکدوم رو زدی چون قصده استفاده از استور نداری فرقی ایجاد نمیکنه دیگه
ولی کلا یادت باشه اگر احیانا خواستی سراغه dlc چیزی بری باید ریحن اکانت و ریجن بازیه فیزیکی یکی باشه تا dlc نصب بشه
.
منظورتون از اینکه ریجن ها باهم فرقی ندارن همون ریجن دستگاه بود دیگه ؟

دوستان من میتونم تو فیس بوک برای تبادل بازی های ps4 حمایت کنم ، البته بعید میدونم شماها بخواهید ، یک سوال داشتم : من اساسینز رجین 2 گرفتم ، عجب بازی است امروز تا 9 صبح بیدار بودم ترکونده واقعا ، این کشتی اش منو کشته ، خلاصه برای اینکه پلاس بگیرم باید اساسینز رجین 1 بگیرم ، خب من بلو ری بازی رو تغییر بدم تا اونجایی که بازی رو رفتم که مشکلی پیش نمیاد که ‍؟‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍! فکر کنم نمیاد ولی میخوام بفرمایید تا مطمئن شم ممنون .. این اساسینز خیلی بازی طولانی است خیلی ، بازی باید اینطوری باشه ، آنچارتد 1 یادش بخیر اولین بازی ps3 من بود ، به خیال خام پیش خودم گفتم تا آخر ماه مبارک زبون روزه انقدر بازی می کنم نمی فهمم ساعت میگذره ، لامصب 2 ساعت نشد بازی تموم شد :/

بله
تنها فرقه بین توی ریجن 3 و japan هست که دکمه تاییدش دایره هست اونم فقط توی منو و نه توی بازی
پس برای چی اینقدر تفاوت قیمت دارن ؟ به خاطر آمار خرابی هست این موضوع ؟ مثلا ریجن 3 آمار خرابیش بیشتره که ارزون تره ؟

دوستان این بحثی که تو اپارات هست که میگن یه نفر بازی ها رو بدون شیرینگ داخل کنسول میریزه به نظرتون چطوره قابل اعتماده؟
طرف یه اکانت درست میکنه و فایل بازی رو داخل کنسول میریزه و بعد بازی رو میخره
به نظر شما این قابل اعتماده یا اینکه نه همش الکی و برای تیغ زدنه؟

دوستان الان ps4 روشن کردم ی چند دستی tlou زدیم بعد نمیدونم چی شد هنگ کردن تو xmb رفتم close app کنم نشد دکمه ps هم ک نگه میدهرم هیچی نشون نمیده
زدم دبسکو دربیارم نیاورد از برق کشیدمش
مشکلی نداره؟

دوستان الان ps4 روشن کردم ی چند دستی tlou زدیم بعد نمیدونم چی شد هنگ کردن تو xmb رفتم close app کنم نشد دکمه ps هم ک نگه میدهرم هیچی نشون نمیده
زدم دبسکو دربیارم نیاورد از برق کشیدمش
مشکلی نداره؟
بهتره این کار رو نکنی
دستت رو روی power نگه داری خاموش میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or