هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فک کنم منظورت پیش خرید کردن بازیه
که روز رلیز شدن بازی نمیتونی دانلود کنی!

نه یه روش بود که اکانت یه کشور خلصیرو میساختی یه کاری میکردی میشد یه بازی پولی رو دانلود کنی و اجرا.یعنی نیازی نبود پول بدی.روششم یبار فقط جواب میده

نه یه روش بود که اکانت یه کشور خلصیرو میساختی یه کاری میکردی میشد یه بازی پولی رو دانلود کنی و اجرا.یعنی نیازی نبود پول بدی.روششم یبار فقط جواب میده
فقط اکانت جاپن که بسازی بهت ۱۴ روز پلاس رایگان میده!
همین جاپن ۱۴ روز رایگان میده کله ایران خبر دارن ....
فهمیدی به ماهم بگو!
ولی هیچ کشوری برای ساختن اکانتش حساب مفتی بده

یه روش بود که میشد یبار یه بازی پولی رو رایگان دان کرد کسی روششو بلده؟

قطر هست . اکانت قطر بسازی اینطوریه ولی معلوم نیست جواب بده . ,وقتی بازی رو پیش خرید کنی اینطوری میشه که پول از حسابت کم نمیشه و بازی پیش خرید میشه و میشه دانلودش کرد احتمال قوی وقتی بازی منتشر بشه و دانلودش کنی بخوای بازی کنی میگه پول رو واریز کن و یا از حسابت کم میکنه

- - -ویرایش - - -

داداش بازی های رایگان برای پلاس دارهاست.نه نمیتونی.
دوست عزیز ایشون منظورش بازی های FREE هست . ما 2 نوع بازی داریم :
FREE PLuS
FREE2 PLAY
ایشون بازی های FREE2PLAY رو میتونن همینطوری دانلود کنن و نیاز به پلاس نیست ولی فقط افلاین میشه استفاده کرد

- - -ویرایش - - -

چطوری باید با سونی حرف بزنم؟

برو توی سایت پلی استیشن وارد اکانتت شو قسمت پشتیبانی داره میتونی صحبت کنی . وقتی رفتی توی سایت وارد اکانت شدی قسمت GET HELP برو یه گزینه هست LIVE CHAT WITH SUPPORTS . توی PS4 از کجاش میشه رو اطلاعی ندارم !!!

سلام دوستان من قصد استفاده از store رو ندارم میخواستم بدونم الان بهترین ریجنی که میشه خرید جیه ؟ و موقع ساخت اکانت چه کشوری رو باید انتخاب کنیم ؟

یه عکس بزارم زار زار گریه کنیم!
قم یه خبرهایی شده....
نمیدونم مشکل از سرور سونی یا نت من؟
یکی یه راهنمایی بکنه
یا باید مخابرات رو اتیش بزنن یا سونی رو!
سرعت دانلود از ۱.۶ مگابایت رسیده به ۱۵۰ kb
شما هم مثل منید یا...

سلام دوستان من قصد استفاده از store رو ندارم میخواستم بدونم الان بهترین ریجنی که میشه خرید جیه ؟ و موقع ساخت اکانت چه کشوری رو باید انتخاب کنیم ؟

سلام

شما می تونی ریجن 1 را انتهاب کنی بدلیل اینکه دلار در ایران ارزان ار نسبت به ریجن 2 می باشد.

کشور آمریکا united state را می تونی انتخاب کنی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or