هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

همه جا نمایندگی سونی دارن اینجا هم ما فروشگاه پلی استیشن . خیلی هم خودشونو قبول دارن لووول :))

این یکی از جوابایی هست که این سایت به کاربراش میده لووول . حالا این خوبه . خیلی وقتا یه جوابایی میده ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه :دی
این بشر برای همه ریجن ها 1 اپدیت گذاشته بعد هم که بهش میگی میگه ساپورت و نماینده سونی خودش به ما گفته ریجن بندی ندارن .
خداییش از قیافش معلومه دیگه . خدا به داد اونایی برسه که از این سایت خرید میکنن . قیمتاش هم خیلی بالاس !!!

اسم سایتش رو نمیگم ولی میدونم که خیلی ها اشنایی دارن :
50574305484959398857.png

ندونی بهتره :d

- - -ویرایش - - -

سلام
من یک tlou رجین 2 دارم و اکانت خودمم رجین 1 بعد یک اکانت ژاپن هم دارم که با اون پلاس میگیرم
حالا چجوری مپو دانلود کنم؟
تا به الان n بار این سوال جواب داده شده.
حالا عیب نداره میکنمش n+1 بار.
شما باید یه اکانت ریجن 2 بسازی.با اون اکانت مپ رو دانلود کن بعد میتونی با همون اکانت ریجن یک بری بخش مولتی پلیر و بازی کنی.

دوستان من يه اكانت ريجن يك دارم كه پلاس اش كردم . حالا چطور ميتونم يه بازي ريجن ٢ رو اجرا كنم و dlc هم بخرم؟

دوست عزیز شما می تونی بازی ریجن 2 را آنلاین بازی کنی

ولی نمی تونی برای بازی ریجن 2 با این اکانتتون DLC خریداری کنید و کار نمی کند .

برای خریدن DLC باید بازیتون هم ریجن 1 باشد مثل ریجن اکانتتون.

ممنون از پاسخ شما. روي دستگاهم ميتونم چند تا اكانت با ريجن هاي مختلف داشته باشم؟

تا به الان n بار این سوال جواب داده شده.
حالا عیب نداره میکنمش n+1 بار.
شما باید یه اکانت ریجن 2 بسازی.با اون اکانت مپ رو دانلود کن بعد میتونی با همون اکانت ریجن یک بری بخش مولتی پلیر و بازی کنی.
فک کنم ولی بشه
با یه اکانت رجین دو دی ال سی رو دانلود میکنه
بعد اون اکانت رو.پریمری کنه
میتونه با اکانت رجین یک دی ال سی رو بازی کنه دیگه اگه درست گفته باشم

حالا اگر یک تاپیک این شکلی بود برای تبادل بازی ps4 قرآن خدا که غلط نمیشد ، دوستانی که میتونند از بازار سنتر استفاده می کنند لطفا شرایط اش رو به ما بگید ، چقدر خوب میشد یک تاپیک با یک مدیر خوب برای تبادل بازی بود ، که من اساسینز رو از پشت شهرداری 180 نخرم آک هم نباشه و کلی از بازی های ps3 ام رو با 400 هزار زیر قیمت ندم به این حروم خور ها ، لا اقل بدم به شما عزیزان بازی کنید حالشو ببرید آدم دلش نسوزه ، اینجا جای انتقاد نیست ، لطفا یک لینک یا پروفایل معرفی کنید پیشنهاد بدیم ، الآن اینجا بعضی ها دست شون بازه معرفتی هم کار کنند جای دوری نمیره ، یعنی هم امریکا ما رو تحریم کرده ، هم ما خودمون رو تحریم کردیم ، هم 2 تا داداش زیر یک سقف همدیگه رو تحریم کردند :)

حالا اگر یک تاپیک این شکلی بود برای تبادل بازی ps4 قرآن خدا که غلط نمیشد ، دوستانی که میتونند از بازار سنتر استفاده می کنند لطفا شرایط اش رو به ما بگید ، چقدر خوب میشد یک تاپیک با یک مدیر خوب برای تبادل بازی بود ، که من اساسینز رو از پشت شهرداری 180 نخرم آک هم نباشه و کلی از بازی های ps3 ام رو با 400 هزار زیر قیمت ندم به این حروم خور ها ، لا اقل بدم به شما عزیزان بازی کنید حالشو ببرید آدم دلش نسوزه ، اینجا جای انتقاد نیست ، لطفا یک لینک یا پروفایل معرفی کنید پیشنهاد بدیم ، الآن اینجا بعضی ها دست شون بازه معرفتی هم کار کنند جای دوری نمیره ، یعنی هم امریکا ما رو تحریم کرده ، هم ما خودمون رو تحریم کردیم ، هم 2 تا داداش زیر یک سقف همدیگه رو تحریم کردند :)

دوستان دمتون گرم هر کی لینک داشت به منم بده خدا ازش راضی باشه ;)

لامصبا اینفیموس رو بردم بفروشم به مغازه داره ها 70 تومن میخرند 150 میفروشند :|

یعنی فک نکنم این سودی که این ها میکنند خود سازنده ی بازی بکنه :|

دوستان دمتون گرم هر کی لینک داشت به منم بده خدا ازش راضی باشه ;)

لامصبا اینفیموس رو بردم بفروشم به مغازه داره ها 70 تومن میخرند 150 میفروشند :|

یعنی فک نکنم این سودی که این ها میکنند خود سازنده ی بازی بکنه :|
برا پیدا کردن بازار سنتر کافیه تو گوگل همین کلمه رو سرچ کنی
رفتی داخل لینک با همین یوزر و پسورد میتونی وارد بشی
جنس رو برای فروش بذاری یا بخری
حساب کاربری داره که فک کنم برا زدن تایپیک و فروش هزینه باید بدی
شمام بازی ps3 داری لیست عناوین رو پیام بده تو خصوصی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or