نه تفاوتی ندارهاینم لینک:PlayStation 4 - Wikipedia, the free encyclopedia
تو قسمت سازنده نوشته:SONY, Foxconn
میخواستم بدونم از لحاظ کیفیت ساخت با هم تفاوت دارن؟
نه نیست. performance بازیا بستگی به خوده بازی و پرتش داره تا کیفیت دستگاه .یه سوالی دارم خیلی ساده !
من خودم کنسول ریجن ۳ دارم کلا میخوام بدونم امکانش هست کنسولی مشکل گرافیکی داشته باشه نسبت به بقیه مثل فریم دراپ یا اینجور چیزا یا اگه مشکلی داشته باشه اصلا تو بازی هم نمیره؟ من یه ذره حساس شدم به این قضیه ... یه حالا کند شدن صفحه موقعی که داری میچرخونی صفحرو تو قسمت های مختلف مپ کلا از این جور چیزا ،،، طبیعیه؟ اخه یکی میگفت ممکن مشکل خمیر سیلیکون اینا باشه ولی اونقدر حاد نیست!
Sent from my iPhone using Tapatalk
بستگی داره به بازی .dlc ها تقریباً چند مگه ؟
ریست کلی و فورمت کنسول هست که نزدیک 2 ساعت کنسول طول میکشه تا ریستور بشه بیاد بالاسلام دوستان.این گزینه (intiealiz (Reinstall System Software چیه و چیکار میکنه؟
نه فک کنم اون full intiealiz بود که 2 ساعت طول میکشید!ریست کلی و فورمت کنسول هست که نزدیک 2 ساعت کنسول طول میکشه تا ریستور بشه بیاد بالا
نه تفاوتی نداره
قطعات داخله ps4 همه یه جا تولید شدن و Assembly هاش ممکنه japan یا china باشه که فرقی نداره
نه نیست. performance بازیا بستگی به خوده بازی و پرتش داره تا کیفیت دستگاه .
بستگی داره به بازی .
هر خروجی speaker داره باید از optical خوده 4 استفاده کن با تبدیله مربوطه.سلام
میشه توضیح بدید چطوری خروجی صدا PS4 وصل کنم به اسپیکر؟
هر خروجی speaker داره باید از optical خوده 4 استفاده کن با تبدیله مربوطه.
سلام دوستان.کنسول ps4 من خیلی فنش صدا داره!البته بعضی موقع ها کمه صداش ولی بعضی وقتا میخواد پرواز کنه کنسول.آیا دستگام ایراد داره؟
:dسلام.آیا ps4 ساخت ژاپن موجوده؟ آخه بعضی ها میگفتن بعضی ریجن 2 های اروپا ساخت ژاپن هستن در حالی که بقیه ساخت چین هستن؟