هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام بچه ها یه سوال اگه کنسول رو 6 یا 7 ساعت برای دانلود روشن بذارم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
ممنون

داداش من یه هفته کامل گذاشتم رو دانلود مشکلی پیش نیومد البته اگه این کارو زیاد تکرار کنی نمیدونم چیزیش بشه یا نه

آقا من چه خاکی تو سرم بریزم؟
من یه مشکلی دارم توی بازی The last of us وقتی میخوام مولتی پلیر بازی کنم میگه باید چند تا مپ رایگان رو دانلود کنی وقتی گزینه اوکی رو میزنم صفحه Ps store میاد و یه نوشته This content cannot be selected this time نمایش داده میشه.
مشکل از چیه؟ باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

من یه مشکلی دارم توی بازی The last of us وقتی میخوام مولتی پلیر بازی کنم میگه باید چند تا مپ رایگان رو دانلود کنی وقتی گزینه اوکی رو میزنم صفحه Ps store میاد و یه نوشته This content cannot be selected this time نمایش داده میشه.
بازیت و اکانتت ریجن چنده؟

اقا چرا خودکشی,میکنی!
ریجن بازی و اکانتت رو یکی کن

برای اینکه بتونی dlc دانلود کنی باید ریجن بازیت با ریجن psn یکی باشه
در غیر این صورت این ارور رو میده

سلام.آیا ps4 ساخت ژاپن موجوده؟ آخه بعضی ها میگفتن بعضی ریجن 2 های اروپا ساخت ژاپن هستن در حالی که بقیه ساخت چین هستن؟

اصلا همچین چیزی وجود نداره و همه ساخت چین هستن

یه سوالی دارم خیلی ساده !
من خودم کنسول ریجن ۳ دارم کلا میخوام بدونم امکانش هست کنسولی مشکل گرافیکی داشته باشه نسبت به بقیه مثل فریم دراپ یا اینجور چیزا یا اگه مشکلی داشته باشه اصلا تو بازی هم نمیره؟ من یه ذره حساس شدم به این قضیه ... یه حالا کند شدن صفحه موقعی که داری میچرخونی صفحرو تو قسمت های مختلف مپ کلا از این جور چیزا ،،، طبیعیه؟ اخه یکی میگفت ممکن مشکل خمیر سیلیکون اینا باشه ولی اونقدر حاد نیست!

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان من یه مشکلی دارم توی بازی The last of us وقتی میخوام مولتی پلیر بازی کنم میگه باید چند تا مپ رایگان رو دانلود کنی وقتی گزینه اوکی رو میزنم صفحه Ps store میاد و یه نوشته This content cannot be selected this time نمایش داده میشه.
سلام
عزیز صفحه های قبلو بخونی میاد دست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or