هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

داداش به احتمال زیاد به خاطر یکی از فنر اای داخل درایور بلو ری هست. اگر بازی رو الان اجرا میکنه که هیچی ولی اگر اجرا نمیکنه به یک متخصص بدی به راحتی برات درستش میکنه ولی پلمپ دستگاهت باز میشه

والا ایستاده گذاشتم سریع اوکی شد

سلام دوستان
میخواستم بدونم اگه گیمی رو دیجیتالی بخرم، امکان فروشش به کس دیگه ای هست (یعنی بازی دیگه رو اکانتم نباشه و به یکی دیگه بدم)؟ منظورم بازیه نه خود اکانت.
اگه جواب مثبته، میخواستم ببینم چجوری میشه اینکار رو کرد.

سلام دوستان
میخواستم بدونم اگه گیمی رو دیجیتالی بخرم، امکان فروشش به کس دیگه ای هست (یعنی بازی دیگه رو اکانتم نباشه و به یکی دیگه بدم)؟ منظورم بازیه نه خود اکانت.
سلام عزیز
خیر . همچین امکانی نیست
باید اکانت رو کلا بفروشید.

سلام دوستان

یک سوال از خودت می پرسم کسی همچین چیزی داشته باشه خودت می خری؟

نه پس بازی دیجیتالی صاحب اول و آخرش خودتی.

سلام ...

آقا در مورد اون اروری که هست تحقیق کردم از اینترنت ما هستش ، جایی نوشته بود حتی تو ایران مشکل رو دارن.

حالا یه سوال دارم و اون اینکه اگه دموی فیفا 15 بیاد با وجود عدم دسترسی من به PSN ، می شه دمو رو با لپ تاپ دانلود کرد و روی PS4 اجرا کرد؟ برنامه ی خاصی می خواد یا نه مثلا فقط فلش رو می زنی به کنسول؟

سلام ...

آقا در مورد اون اروری که هست تحقیق کردم از اینترنت ما هستش ، جایی نوشته بود حتی تو ایران مشکل رو دارن.

حالا یه سوال دارم و اون اینکه اگه دموی فیفا 15 بیاد با وجود عدم دسترسی من به PSN ، می شه دمو رو با لپ تاپ دانلود کرد و روی PS4 اجرا کرد؟ برنامه ی خاصی می خواد یا نه مثلا فقط فلش رو می زنی به کنسول؟
سلام
نه حتما باید به psn دسترسی داشته باشی و به کمک برنامه psx download helper فایلو انتقال بدید
با فلش هم فقط میشه آپدیت رو انتقال داد و عکس و فیلم از داخل کنسول ریخت تو فلش

سلام دوستان من یه مشکلی دارم توی بازی The last of us وقتی میخوام مولتی پلیر بازی کنم میگه باید چند تا مپ رایگان رو دانلود کنی وقتی گزینه اوکی رو میزنم صفحه Ps store میاد و یه نوشته This content cannot be selected this time نمایش داده میشه.
مشکل از چیه؟ باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام من فردا میخوام برای آنلاین بازی کردن ps4 پلاس 12 ماهه بخرم اگر قیمت دارید بگید چنده ، دوستی گفت اش برای دی ال سی دانلود کردن ، رجین بازی هایی که میگیرم 1 باشه چون اکانت ام امریکا است ، اما کنسول من رجین 2 است و بازی هایی هم که میگیرم 2 هستند ، ممنون میشم بگید که اولا دی ال سی بازی چیست دوم اینکه با همین اکانت آنلاین بازی کردن میشه خرید یا باید پلاس جداگانه ی دانلود بخرم ؟

سلام بچه ها یه سوال اگه کنسول رو 6 یا 7 ساعت برای دانلود روشن بذارم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
ممنون
حالت StandBy باشه ok هست ! البته بهتره بد نیست بعدش یه استراحته کلی بدی D: لول.

سلام من فردا میخوام برای آنلاین بازی کردن ps4 پلاس 12 ماهه بخرم اگر قیمت دارید بگید چنده ، دوستی گفت اش برای دی ال سی دانلود کردن ، رجین بازی هایی که میگیرم 1 باشه چون اکانت ام امریکا است ، اما کنسول من رجین 2 است و بازی هایی هم که میگیرم 2 هستند ، ممنون میشم بگید که اولا دی ال سی بازی چیست دوم اینکه با همین اکانت آنلاین بازی کردن میشه خرید یا باید پلاس جداگانه ی دانلود بخرم ؟
ریجن دستگاه اهمیتی نداره
برای نصب dlc باید ریجن فیزیکی بازی و ریجن اکانتی یکی باشه .
الان که شما بازی ریجن 2 داری dlc بخری برای اکانتت امریکات روی بازی کار نمیکنه ...
مگر اینکه اکانت ریجن 2 باز کنی primary کنی و dlc بخری تا نصب بشه بعد روی اکانت ریجن 1 بازی کنی .
تا زمانی که اکانتی که پلاس خریدی primary هست بقیه اکانتها روی همون دستگاه هم میتونن انلاین بازی کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or