هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اقا تو رو خدا جوابمو بديد.فردا ميخوام ps 4 بخرم ولي نميدونم از كجا.تو رو خدا كمكم كنيييييييد

- - -ویرایش - - -

لطفااااااااااااا
٩٠ درصد مغازه دارها اگر موقعيتش پيش بياد ميندازن به ادم
تو از اينترنت نخر و حضوري هر جا رفتي رفتي فقط يادت باشه دستگاهي كه مياره اكبند سوني باشه و جلوت باز كنه بقيشو توكل كن به خدا و اصلا هم از مغازه دار خجالت نكش و راحت بخر ( من عادت دارم دستگاهي رو كه ميخرم رو تو مغازه خودم باز ميكنم و خيلي حال ميده :دي )

سلام
من امروز داشتم مولتی میزدم که صفحه فریز شد و هیچ دکمه ای کار نمیکرد 5 دقیقه وایسادم خبری نشد از پاور کنسول زدم رفت استندبای باره بعدی روشن کردم اپدیت 1.76 پریده بود ارور داد که دوباره اپدیت کنم الان تموم شد همه چیز سر جاش هست مثل سیو ها و... به نظرتون دلیلش چی بوده؟مشکلی پیش اومده واسش؟تا بحال هیچ مشکلی نداشته

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

موقعی که اپدیت جدید میاد همه چی غیر فعال میشه تا اپدیت کنی ولی بازی هایی که به صورت افلاین بشه بازی کرد را میتونی انجام بدی

بچه ها يه سوال.اين گارانتي ها تو ايران كاملا بدون استفاده است؟؟؟

- - -ویرایش - - -

بعد يه سواله ديگه.به بازار موبايلي ها ميشه اعتماد كرد؟؟؟

- - -ویرایش - - -

دلم ميخواد كريه كنم.مثل بوووق تو گل گير كردم.ميخوام حضوري بخرم ولي هيچ جايي نيسست.اي خدااااااااا

موقعی که اپدیت جدید میاد همه چی غیر فعال میشه تا اپدیت کنی ولی بازی هایی که به صورت افلاین بشه بازی کرد را میتونی انجام بدی

داداش من نزدیک یک ماهو نیمه این اپدیت رو انجام داده بودم میدونی کی اومد اصلا ؟؟؟میگم چرا خود به خود پریده از کنسول

دوستان يه سوال
من ميخوام دستگاه رو به تلويزيون اتاقم وصل كنم ولى 1080p رو ساپورت نميكنه من x360 داشتم ميتونستم رزولوشن رو عوض كنم تو اين از كجا بايد اين كارو بكنم؟ بايد بكنمش 720p

بچه ها فرق پال و كنسول غير بال چيه؟؟

پال برای ایکس باکس اگه سوالی راجع بهش دارید در انجمن ایکس باکس بپرسید
ps4 ریجن داره که هر ریجن برای یک جا هست

- - -ویرایش - - -

داداش من نزدیک یک ماهو نیمه این اپدیت رو انجام داده بودم میدونی کی اومد اصلا ؟؟؟میگم چرا خود به خود پریده از کنسول

آپدیت 1.76 همین امروز اومده
احتمالا شما زیادی از دستگاه کار کشیدی هنگ کرده فکر نکنم دیگه این مشکل پیش بیاد

دوستان يه سوال
من ميخوام دستگاه رو به تلويزيون اتاقم وصل كنم ولى 1080p رو ساپورت نميكنه من x360 داشتم ميتونستم رزولوشن رو عوض كنم تو اين از كجا بايد اين كارو بكنم؟ بايد بكنمش 720p
دستگاه وقتی کامل خاموش هست دستت رو روی دکمه پارو به مدت 7 ثانیه نگه دار که 2 بیپ بزنه بعد دستت رو بردار دوباره بزن از منوی safe mode میاد بالا اونجا میتونی وضوح رو 720 کنی
موفق باشی.

دوستان چرا اكانت رجين ١ بهتره؟

تو ایران بهتر پیدا میشه ارزون تر هم هست(دلار از یورو ارزون تره)

- - -ویرایش - - -

نسخه
ultimate team چه چیز اضافه ای داره

• 40 FIFA Ultimate Team Gold Packs
  • FUT Loan Player
  • The adidas® All-Star Team
  • The adidas® Predator Boot Collection
  • 3 new Celebrations
  • Historic Club Kits

دوستان یه سوال داشتم تو این چند وقت که گذشته راهی برای دور زدن این قضیه خرید دیجیتالی بازی ها پیدا نشده که مثل PS3 هر دو تا اکانتی که روی دو کنسول مختلف هستند بازی رو بتونند انجام بدند و تروفی هم بگیرند؟ چون یادمه گفته بودن که اون دستگاهی که Primary باشه فقط تروفی بهش تعلق میگیره و اونکی فقط امکان این رو داره که بازی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or