s.amin.m.g
کاربر سایت
اقا تو رو خدا جوابمو بديد.فردا ميخوام ps 4 بخرم ولي نميدونم از كجا.تو رو خدا كمكم كنيييييييد
- - -ویرایش - - -
لطفااااااااااااا
کل ایران میدوند توپخونه کلاه بردارن
فهمیدی:d
اقا تو رو خدا جوابمو بديد.فردا ميخوام ps 4 بخرم ولي نميدونم از كجا.تو رو خدا كمكم كنيييييييد
- - -ویرایش - - -
لطفااااااااااااا
٩٠ درصد مغازه دارها اگر موقعيتش پيش بياد ميندازن به ادماقا تو رو خدا جوابمو بديد.فردا ميخوام ps 4 بخرم ولي نميدونم از كجا.تو رو خدا كمكم كنيييييييد
- - -ویرایش - - -
لطفااااااااااااا
سلام
من امروز داشتم مولتی میزدم که صفحه فریز شد و هیچ دکمه ای کار نمیکرد 5 دقیقه وایسادم خبری نشد از پاور کنسول زدم رفت استندبای باره بعدی روشن کردم اپدیت 1.76 پریده بود ارور داد که دوباره اپدیت کنم الان تموم شد همه چیز سر جاش هست مثل سیو ها و... به نظرتون دلیلش چی بوده؟مشکلی پیش اومده واسش؟تا بحال هیچ مشکلی نداشته
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
پس از كجا بخرم؟لطفا به هم بگيد.خودتون از كجا خريدين؟لطفا هر كي از هر جا خريده بگهکل ایران میدوند توپخونه کلاه بردارن
فهمیدی:d
موقعی که اپدیت جدید میاد همه چی غیر فعال میشه تا اپدیت کنی ولی بازی هایی که به صورت افلاین بشه بازی کرد را میتونی انجام بدی
ببین من یه جارو میشناسم حرف نداره تو توپ خونه خودم از اونجا خریدم مردونه میگم اگه خواستی بیا تو پروفایلم جاشو بهت بگمبچه ها ميدون توپخونه جاي مطمني براي خريد ps 4 است ايا؟؟؟
بچه ها فرق پال و كنسول غير بال چيه؟؟
داداش من نزدیک یک ماهو نیمه این اپدیت رو انجام داده بودم میدونی کی اومد اصلا ؟؟؟میگم چرا خود به خود پریده از کنسول
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
دستگاه وقتی کامل خاموش هست دستت رو روی دکمه پارو به مدت 7 ثانیه نگه دار که 2 بیپ بزنه بعد دستت رو بردار دوباره بزن از منوی safe mode میاد بالا اونجا میتونی وضوح رو 720 کنیدوستان يه سوال
من ميخوام دستگاه رو به تلويزيون اتاقم وصل كنم ولى 1080p رو ساپورت نميكنه من x360 داشتم ميتونستم رزولوشن رو عوض كنم تو اين از كجا بايد اين كارو بكنم؟ بايد بكنمش 720p
دوستان چرا اكانت رجين ١ بهتره؟
نسخه
ultimate team چه چیز اضافه ای داره