هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان یه سوال داشتم تو این چند وقت که گذشته راهی برای دور زدن این قضیه خرید دیجیتالی بازی ها پیدا نشده که مثل PS3 هر دو تا اکانتی که روی دو کنسول مختلف هستند بازی رو بتونند انجام بدند و تروفی هم بگیرند؟ چون یادمه گفته بودن که اون دستگاهی که Primary باشه فقط تروفی بهش تعلق میگیره و اونکی فقط امکان این رو داره که بازی کنه.
تو با هر اكانتى بازى كنى همون اكانت تروفى ميگيره. ربطى به پريمرى نداره
طريقه شناسايى سال ساخت كنسول از روى بدنه كنسول رو ميشه بگيد؟
بستگى به ريجن داره. شما ريجن دستگاه رو بگو دوستان راهنمايى ميكنن

تو با هر اكانتى بازى كنى همون اكانت تروفى ميگيره. ربطى به پريمرى نداره
نه فکر کنم منظورم رو بد گفتم و متوجه نشدی. ببین الان من یک اکانت دارم. باهاش بازی میخرم و روش تروفی میگیرم. بعد همین اکانت رو میدم به دوستم و اون رو کنسول خودش بازی رو دانلود میکنه روی دستگاهش اما بعد از دانلود با اکانت خودش Sign in میکنه. من اون اوایل که کنسول معرفی شده بود یادمه که خود سونی گفتش برخلاف PS3 جلوی این قضیه رو گرفتیم و فقط با اکانت Primary میشه که تروفی بگیرید. الان منظورم رو تونستم بهتر برسونم فکر کنم.

اقا تو رو خدا جوابمو بديد.فردا ميخوام ps 4 بخرم ولي نميدونم از كجا.تو رو خدا كمكم كنيييييييد

- - -ویرایش - - -

لطفااااااااااااا

دوست عزيز من خواستم بخرم زنگ زدم به نمايندگي سوني و فروشگاه هالكو رو بهم معرفي كرد. خيابون جمهوري نبش شيخ هادي. من از اون خريدم

٩٠ درصد مغازه دارها اگر موقعيتش پيش بياد ميندازن به ادم
تو از اينترنت نخر و حضوري هر جا رفتي رفتي فقط يادت باشه دستگاهي كه مياره اكبند سوني باشه و جلوت باز كنه بقيشو توكل كن به خدا و اصلا هم از مغازه دار خجالت نكش و راحت بخر ( من عادت دارم دستگاهي رو كه ميخرم رو تو مغازه خودم باز ميكنم و خيلي حال ميده :دي )

دوست عزيز چرا با اين حرفا استرس ميندازي به جون مردم و خريد رو براشون سخت ميكني؟ مگه كنسول بازي چيزيه كه بخوان بندازن؟ مهلت تست بگيري از فروشنده ديگه مشكل چيه؟

دوست عزيز چرا با اين حرفا استرس ميندازي به جون مردم و خريد رو براشون سخت ميكني؟ مگه كنسول بازي چيزيه كه بخوان بندازن؟ مهلت تست بگيري از فروشنده ديگه مشكل چيه؟
میندازن، دروغکی میگن کپی خور شده و پول میگیرن، کنسول خراب قالب میکنند و...........
حواست جمع نباشه 2تا ps2 میچسبونن به هم میدن دستت!
هر وسیله ای رو این روزا میندازن، وسایل الکترونیکی جا خود داره.

میندازن، دروغکی میگن کپی خور شده و پول میگیرن، کنسول خراب قالب میکنند و...........
حواست جمع نباشه 2تا ps2 میچسبونن به هم میدن دستت!
هر وسیله ای رو این روزا میندازن، وسایل الکترونیکی جا خود داره.

قبول دارم كه واقعا اين جماعت كاسب قابل اعتماد نيستن اما استرس وقت خريد هم تمركز ادمو بهم ميريزه. هر چي ريلكس تو باشي حواست رو بيشتر ميتوني جمع كني. مهلت تست گرفته بشه اوكيه.

قبول دارم كه واقعا اين جماعت كاسب قابل اعتماد نيستن اما استرس وقت خريد هم تمركز ادمو بهم ميريزه. هر چي ريلكس تو باشي حواست رو بيشتر ميتوني جمع كني. مهلت تست گرفته بشه اوكيه.
یه بنده خدا از همین فروم میگفت فروشنده میخواسته منصرفش کنه و بهش xbox 360 بندازه. انگار 360 رو دستش باد کرده بود! میگفته کپی خور نمیشه و 4تا بازی بیشتر نداره و این حرفا.
کسی که با اطلاعات صحیح و کافی بره خرید استرس نمیگیره و کسی هم نمیتونه سرش کلاه بزاره.

نه فکر کنم منظورم رو بد گفتم و متوجه نشدی. ببین الان من یک اکانت دارم. باهاش بازی میخرم و روش تروفی میگیرم. بعد همین اکانت رو میدم به دوستم و اون رو کنسول خودش بازی رو دانلود میکنه روی دستگاهش اما بعد از دانلود با اکانت خودش Sign in میکنه. من اون اوایل که کنسول معرفی شده بود یادمه که خود سونی گفتش برخلاف PS3 جلوی این قضیه رو گرفتیم و فقط با اکانت Primary میشه که تروفی بگیرید. الان منظورم رو تونستم بهتر برسونم فکر کنم.

فکر کنم تروفی رو میده برهان !
مطمعنی گفته بودن تروفی فقط مختصه اکانته Primary هست ؟
همیشه لازم نیست یک اکانت پرایمری بشه. میتونن دو نفر استفاده کنن اما primary هم نکنن.

عین حقیقته!
کنسول که سهله موس و کیبرد هم غالب میکنن

من به يكي از اعضاي بازيسنتر ميخوام ps 4 بخرم به نام وحيد.گفت يه هفته مهلت تست هم ميده .بگيرم؟گفت كنسول ريجن دو اروپا است و پاله.مه ps 4 هم پال داره؟
شاید, منظورش ماله مه بوده
پال یکی از ریجن ها xboxe

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or