هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوست عزيز چرا با اين حرفا استرس ميندازي به جون مردم و خريد رو براشون سخت ميكني؟ مگه كنسول بازي چيزيه كه بخوان بندازن؟ مهلت تست بگيري از فروشنده ديگه مشكل چيه؟
من حقيقتو گفتم فروشنده جماعت دلش به حال من و شما نميسوزه و هدفش فقط و فقط فروش محصولات خودشه
الانم با اين اوضاع گروني و كم شدن مشتري بي انصافا هارتر شدن :دي

- - -ویرایش - - -

من به يكي از اعضاي بازيسنتر ميخوام ps 4 بخرم به نام وحيد.گفت يه هفته مهلت تست هم ميده .بگيرم؟گفت كنسول ريجن دو اروپا است و پاله.مه ps 4 هم پال داره؟
ما دو سيستم پخش داريم: pal و ntsc كه مربوط به حوزه ي سينما و پخش هستن
تو ايران و يك سري از كشور هاي ديگه سيستم پخششون پال هستش و تو يه سري كشور هاي ديگه مثل امريكا و ژاپن سيستم پخششون ان تي اس سي هستش
شما پال بگيري بهتره چون بعضي از تلويزيونايي كه تو ايران به فروش ميره سيستم پخششون پال هستش
من سر خريد پي اس ٣ اشتباه كردم و رجين ژاپن گرفتم. تو پي اسم بعضي بازيارو تو تلويزيون عادي اجرا نميكرد و حتما بايد رو ال سي دي ميرفتم
البته الان كه با پي اس ٤ بايد رو ال سي دي و تلويزيوناي نسل جديد كار كرد زياد فرقي نميكنه ولي شما سعي كنيد كنسول رجين ٢ به سفارش اروپا يا همون پال رو بگيرين تا بعدا تو پخش فيلم مشكلي نداشته باشين

در اخر هم توصيه ميكنم سعي كنيد وسيله ي دست دوم نخريد مگر از فاميل

- - -ویرایش - - -

قبول دارم كه واقعا اين جماعت كاسب قابل اعتماد نيستن اما استرس وقت خريد هم تمركز ادمو بهم ميريزه. هر چي ريلكس تو باشي حواست رو بيشتر ميتوني جمع كني. مهلت تست گرفته بشه اوكيه.

قبل خريد نكاتي رو كه بايد چك كني و حواست باشه رو بايد رو كاغذ بنويسي چون اين طبيعيه كه فروشنده ها تند تند يه سري اطلاعات غلط به خريدار ميدن و خريدار بيچاره همهمه چي يادش ميره
و از اين فرصت استفاده ميكنن و جنس بد ميندازن به ادم

هنگام خريد هم اصلا نبايد خجالت كشيد چون براي اون جنس داريم پول ميديم و بايد از سلامتش مطمعن بشيم
فروشنده هم چيزي گفت از مغازه ميايم بيرون و ميريم مغازه ي بعدي :)

فکر کنم تروفی رو میده برهان !
مطمعنی گفته بودن تروفی فقط مختصه اکانته Primary هست ؟
همیشه لازم نیست یک اکانت پرایمری بشه. میتونن دو نفر استفاده کنن اما primary هم نکنن.
ارمان والا چیزی که من یادم میادش این بودش اما با یکی دیگه از بچه هام که حرف میزدم میگفتش فکر می کنم بده اما کسی مطمئن نیستش.
حالا فردا احتمالا با اکانت یکی از دوستام یه بازی رو DL کنم و اگه تونستم باهاش تروفی بگیرم که همه چی حله و اینجا هم اعلام می کنم که همه در جریان باشند :دی

ارمان والا چیزی که من یادم میادش این بودش اما با یکی دیگه از بچه هام که حرف میزدم میگفتش فکر می کنم بده اما کسی مطمئن نیستش.
حالا فردا احتمالا با اکانت یکی از دوستام یه بازی رو DL کنم و اگه تونستم باهاش تروفی بگیرم که همه چی حله و اینجا هم اعلام می کنم که همه در جریان باشند :دی
نمیدونم درست فهمیدم یا نه، ولی اگه اونجوری باشه که فهمیدم (با توجه به پست های قبلیتون) باید بگم که تروفی میده.
من خودم با اکانتی که پلاس نیست، بازی های پلاس ژاپن رو بازی کردم و تروفی هم گرفتم.

نمیدونم درست فهمیدم یا نه، ولی اگه اونجوری باشه که فهمیدم (با توجه به پست های قبلیتون) باید بگم که تروفی میده.
من خودم با اکانتی که پلاس نیست، بازی های پلاس ژاپن رو بازی کردم و تروفی هم گرفتم.
نصف و نیمه فهمیدی فک کنم :دی
این قسمتش که روی کنسول خودتون میده رو میدونم چون خودمم تست کردم اما حرفه من اینه که تو همین اکانتی که خودت داری رو بدی به رفیقت و روی PS4 خودش و تو خونه خودش داشته باشه. باهش Sign in کنه و بازی که تو خریدی رو دانلود کنه و بعد از تو اکانت تو Sign out کنه و با اکانت اصلی خودش که همیشه بازی میکنه Sign in کنه و بازی رو اجرا کنه. تحت این شرایط می خوام بدونم تروفی میده یا نه :دی اگه بده که حله و فردا البته خودم دارم امتحانش می کنم و اگه بشه خبر میدم.

این قسمتش که روی کنسول خودتون میده رو میدونم چون خودمم تست کردم اما حرفه من اینه که تو همین اکانتی که خودت داری رو بدی به رفیقت و روی PS4 خودش و تو خونه خودش داشته باشه. باهش Sign in کنه و بازی که تو خریدی رو دانلود کنه و بعد از تو اکانت تو Sign out کنه و با اکانت اصلی خودش که همیشه بازی میکنه Sign in کنه و بازی رو اجرا کنه. تحت این شرایط می خوام بدونم تروفی میده یا نه :دی اگه بده که حله و فردا البته خودم دارم امتحانش می کنم و اگه بشه خبر میدم.
دستت درد نکنه، خبرش رو بده. البته برای من که فرقی نمیکنه چون دوستام زیاد اهل بازی کردن نیستند ولی همینکه اطلاعات عمومی آدم میره بالا، خودش نکته ی مثبتیه :d

منظور شما این است که شما یک بازی دیجیتالی که خریدین به یک نفر دیگر بازی را در کنسولش شیر کنه تروفی براش کار میکنه یا نه

من هم نمیدانم ولی چند جا نوشته بودن تروفی نمیده مثل کنسول ویتا که بازی دست دو تروفی نمیده

منظور شما این است که شما یک بازی دیجیتالی که خریدین به یک نفر دیگر بازی را در کنسولش شیر کنه تروفی براش کار میکنه یا نه

من هم نمیدانم ولی چند جا نوشته بودن تروفی نمیده مثل کنسول ویتا که بازی دست دو تروفی نمیده
نه ویتا که بحثش جداست اصلا و اون به دلیل اینکه کلا یک اکانت میشه رو هر مموری کارد داشتش اصلا امکان پذیر نیست برای خرید دیجیتالی. اما برای بازی های فیزیکی ویتا هم این قانون حکم نمیکنه و میتونید از بازی دست دو تروفی بگیرید که اگه نشه با 1-2 تا ترفند کوچیک میشه. اما بحث من سر PS4 هست که امیدوارم تا فردا که نتیجه تستم معلوم میشه جوابش مثبت باشه که اینجوری بشه بازی ها رو شریکی خرید همچنان گرچه بازم میگم من چیزی که شنیده بودم و یادمه اینه که نمیشه این کارو کرد.

نه ویتا که بحثش جداست اصلا و اون به دلیل اینکه کلا یک اکانت میشه رو هر مموری کارد داشتش اصلا امکان پذیر نیست برای خرید دیجیتالی. اما برای بازی های فیزیکی ویتا هم این قانون حکم نمیکنه و میتونید از بازی دست دو تروفی بگیرید که اگه نشه با 1-2 تا ترفند کوچیک میشه. اما بحث من سر PS4 هست که امیدوارم تا فردا که نتیجه تستم معلوم میشه جوابش مثبت باشه که اینجوری بشه بازی ها رو شریکی خرید همچنان گرچه بازم میگم من چیزی که شنیده بودم و یادمه اینه که نمیشه این کارو کرد.

اما تا اونجایی که اطلاع دارم میشه چون ...... از همون قابلیت شیر استفاده میکنه اگه اشتباه نکنم ....

میشه
و تروفی هاش رو هم با یوسر اصلیت میتونی میگیری

دوستان اگه ps4 رو با کابل hdmi وصل میکنن و مانیتوری که بهش وصل کردید full hd پشتیبانی میکنه برید توی
setting/sond and screen/video output setting
rgb range.full
y pb/cb pr/cr range / full
این دوتارو بزارید فول هم کیفیت بیشتر میشه هم رنگا بیشترو طبیعی تر میشه:bighug:

سلام به همه.چرا الکی مردمو میترسونید که ریجن 1 تولید2013 نخرید?چقد اطلاعات داری مگه?چه امار رسمی اومده بیرون?کجا دیدی که خراب باشه?من حدودا 10 ماهه خریدم کنسولو ریجن 1هم هست تولید دسامبر 2013 هم هست.هیچ مشکلی هم نداره.هیچ مشکلی.در مورد چیزی که اطلاعات کافی و مطمئن ندارید راهنمایی نکنید مردمو.بعضی وقتها سکوت خیلی بهتر از حرف زدنه.از خیلی ها هم قدیمی ترم اینجا سال 2007 عضو شدم.خیلی ها اونموقع دبستانی بودن.بماند.زیادم پست نمیدم بعضی وقتها اینجوری چیزی واقعا....باشه پست میدم.ایشالا موفق باشید همتون.

ما الكي از خودمون حرف نمي زنيم ! يه چيزي ديديم كه مي گيم و ربطي به سن نداره
و هيچ وقت هم نگفتيم كه ريجن 1 سال 2013 حتماً خرابه، فقط گفتيم ريسك خرابي اش بيشتره و طبيعي هم هست، هميشه وقتي يه جنسي تازه مياد سري هاي اول يه سري مشكلات رو دارن (مثل گوشي)
اما دليل زياد تأكيد ما ، -كه همه هم ميدونيم-نبود استور ها و نمايندگي سوني در ايران هست، در خارج اگه كنسول رو بگيري و خراب باشه، سريع تعويض مي كنن به دونه ديگه بهت ميدن، اما اينجا كه نه! بد شانسي بياري كنسول مشكل داشته باشه ديگه كاريش نمي شه كرد، فروشنده ها رو هم كه خوب مي شناسيم،هيچي رو قبول نمي كنن، صدتا بهانه ميارن كه خودت خراب كردي
به همين دليل ما ايراني ها بايد در هنگام خريد تا جايي كه مي تونيم اين ريسك رو كمتر كنيم، مثل خريد حضوري و از جمله نخريدن ريجن 1 براي سال 2013 و...

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان چرا اكانت رجين ١ بهتره؟

بخاطر استورش
وأخد پول دلار هست و بصرفه تره

پس از كجا بخرم؟لطفا به هم بگيد.خودتون از كجا خريدين؟لطفا هر كي از هر جا خريده بگه

به هيچ عنوان آنلاين نگير
به هيچ عنوان، حتي از سايتي كه قبلاً آنلاين خريدي و بهش اعتماد داري
(البته مي دونم كه الآن يه سري افراد كه تجربه ي مؤفق خريد آنلاين دارن عصباني مي شن و ميان مي گن اينطور نيست و فلان، نظرتون محترم، فقط اين كامنت من رو نقل نقول نزنيد، من دلايل خودم رو دارم و نظرم رو گفتم)

Last edited by a moderator:
خوب این دوستانی که میگن میشه بیان راهشون رو هم توضیح بدن خوب همینجوری میشه خالی که به درد کسی نمیخوره :)

من تست کردم و بازی Injustice رو که روی اکانت دوستم بود برای خودم DL کردم اما حتی بازی رو هم نمیشه اجرا کرد و تروفی که به کنار حالا شماها نمیدونم چطوری با این قاطعیت دارید میگید که میشه. مشکل کار رو هم فهمیدم کجا هست و همون جوری که دیشب گفتم.

شما وقتی برای اولین بار یک اکانت رو روی PS4 میخواید فعال کنید ازتون سوال میکنه که آیا مایل هستید این اکانت بر روی این کنسول به عنوان Primary شناخته بشه یا نه. تو توضیحاتش هم میزنه که هر اکانت تنها بر روی یک کنسول میتونه این حالت رو داشته باشه و تنها روی کنسولی که Primary هست بقیه userها می تونند از خریدها یا بنفیت های پلاس اون اکانت استفاده کنند.

اما اینجا یه نکته مهم در مورد هر اکانت پیدا کردم که با دوستم دارم تستش می کنم و اگه تا شب جواب بده اینجا میگم که بقیه هم استفاده کنند. تو termهای سونی هم امروز نشستم خوندم اون بخشی که مربوط به این قضیایا بودش و چیز خلاف قانونی هم نیستش که بعدها باعث ban شدن اکانت بشه اما محدودیت هایی داره.

حالا من فقط از این دوستانی که میگن میشه خوشحال میشم که من رو روشن کنند که چطوری این کارو کردند تا منم انجام بدم. ممنون

دوستان عزیز ممنون میشم راهنماییم کنید . به نظرتون وقتی دیسک فیزیکی FIFA 15 Ultimate Edition بیاد به بازار حدود قیمت چقدر هست ؟ خرید دیجیتال به صرفه تر هست ؟؟
آیا با این تفاصیر ارزش داره و میصرفه نسخه دیجیتال Ultimate رو با قیمت 69.9 دلار خریداری کرد ؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or