hamidrezas
کاربر سایت
من حقيقتو گفتم فروشنده جماعت دلش به حال من و شما نميسوزه و هدفش فقط و فقط فروش محصولات خودشهدوست عزيز چرا با اين حرفا استرس ميندازي به جون مردم و خريد رو براشون سخت ميكني؟ مگه كنسول بازي چيزيه كه بخوان بندازن؟ مهلت تست بگيري از فروشنده ديگه مشكل چيه؟
الانم با اين اوضاع گروني و كم شدن مشتري بي انصافا هارتر شدن :دي
- - -ویرایش - - -
ما دو سيستم پخش داريم: pal و ntsc كه مربوط به حوزه ي سينما و پخش هستنمن به يكي از اعضاي بازيسنتر ميخوام ps 4 بخرم به نام وحيد.گفت يه هفته مهلت تست هم ميده .بگيرم؟گفت كنسول ريجن دو اروپا است و پاله.مه ps 4 هم پال داره؟
تو ايران و يك سري از كشور هاي ديگه سيستم پخششون پال هستش و تو يه سري كشور هاي ديگه مثل امريكا و ژاپن سيستم پخششون ان تي اس سي هستش
شما پال بگيري بهتره چون بعضي از تلويزيونايي كه تو ايران به فروش ميره سيستم پخششون پال هستش
من سر خريد پي اس ٣ اشتباه كردم و رجين ژاپن گرفتم. تو پي اسم بعضي بازيارو تو تلويزيون عادي اجرا نميكرد و حتما بايد رو ال سي دي ميرفتم
البته الان كه با پي اس ٤ بايد رو ال سي دي و تلويزيوناي نسل جديد كار كرد زياد فرقي نميكنه ولي شما سعي كنيد كنسول رجين ٢ به سفارش اروپا يا همون پال رو بگيرين تا بعدا تو پخش فيلم مشكلي نداشته باشين
در اخر هم توصيه ميكنم سعي كنيد وسيله ي دست دوم نخريد مگر از فاميل
- - -ویرایش - - -
قبول دارم كه واقعا اين جماعت كاسب قابل اعتماد نيستن اما استرس وقت خريد هم تمركز ادمو بهم ميريزه. هر چي ريلكس تو باشي حواست رو بيشتر ميتوني جمع كني. مهلت تست گرفته بشه اوكيه.
قبل خريد نكاتي رو كه بايد چك كني و حواست باشه رو بايد رو كاغذ بنويسي چون اين طبيعيه كه فروشنده ها تند تند يه سري اطلاعات غلط به خريدار ميدن و خريدار بيچاره همهمه چي يادش ميره
و از اين فرصت استفاده ميكنن و جنس بد ميندازن به ادم
هنگام خريد هم اصلا نبايد خجالت كشيد چون براي اون جنس داريم پول ميديم و بايد از سلامتش مطمعن بشيم
فروشنده هم چيزي گفت از مغازه ميايم بيرون و ميريم مغازه ي بعدي