خوب این دوستانی که میگن میشه بیان راهشون رو هم توضیح بدن خوب همینجوری میشه خالی که به درد کسی نمیخوره
من تست کردم و بازی Injustice رو که روی اکانت دوستم بود برای خودم DL کردم اما حتی بازی رو هم نمیشه اجرا کرد و تروفی که به کنار حالا شماها نمیدونم چطوری با این قاطعیت دارید میگید که میشه. مشکل کار رو هم فهمیدم کجا هست و همون جوری که دیشب گفتم.
شما وقتی برای اولین بار یک اکانت رو روی PS4 میخواید فعال کنید ازتون سوال میکنه که آیا مایل هستید این اکانت بر روی این کنسول به عنوان Primary شناخته بشه یا نه. تو توضیحاتش هم میزنه که هر اکانت تنها بر روی یک کنسول میتونه این حالت رو داشته باشه و تنها روی کنسولی که Primary هست بقیه userها می تونند از خریدها یا بنفیت های پلاس اون اکانت استفاده کنند.
اما اینجا یه نکته مهم در مورد هر اکانت پیدا کردم که با دوستم دارم تستش می کنم و اگه تا شب جواب بده اینجا میگم که بقیه هم استفاده کنند. تو termهای سونی هم امروز نشستم خوندم اون بخشی که مربوط به این قضیایا بودش و چیز خلاف قانونی هم نیستش که بعدها باعث ban شدن اکانت بشه اما محدودیت هایی داره.
حالا من فقط از این دوستانی که میگن میشه خوشحال میشم که من رو روشن کنند که چطوری این کارو کردند تا منم انجام بدم. ممنون