هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان عزیز ممنون میشم راهنماییم کنید . به نظرتون وقتی دیسک فیزیکی FIFA 15 Ultimate Edition بیاد به بازار حدود قیمت چقدر هست ؟ خرید دیجیتال به صرفه تر هست ؟؟
آیا با این تفاصیر ارزش داره و میصرفه نسخه دیجیتال Ultimate رو با قیمت 69.9 دلار خریداری کرد ؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید ...

قیمتش مثه تمام بازی های دیگه اس اولش توو رنج ۲۳۰ باشه احتمالاً بعد به مرور ۲۰۰ و میاد پایینتر / بنظرم اگه عجله نداری وقتی اومد یه مقدار صبر کن بعد بگیر

قیمتش مثه تمام بازی های دیگه اس اولش توو رنج ۲۳۰ باشه احتمالاً بعد به مرور ۲۰۰ و میاد پایینتر / بنظرم اگه عجله نداری وقتی اومد یه مقدار صبر کن بعد بگیر

عزیز من داخل اکانتم شارژ 70 دلاری دارم .
و همینطور شنیدم که نسخه دیجیتالی و پیش خرید مزایا و امکانات اضافه تری داره اطلاع دارین ؟
آیا این DLC های اضافه ارزش داره ؟
به نظرتون اگر کارت PSN شارژ 75 دلاری رو 220 تومن حساب کنیم باز هم ارزش نداره ؟؟ به صرفه نیست ؟؟

عزیز من داخل اکانتم شارژ 70 دلاری دارم .
و همینطور شنیدم که نسخه دیجیتالی و پیش خرید مزایا و امکانات اضافه تری داره اطلاع دارین ؟
آیا این DLC های اضافه ارزش داره ؟
به نظرتون اگر کارت PSN شارژ 75 دلاری رو 220 تومن حساب کنیم باز هم ارزش نداره ؟؟ به صرفه نیست ؟؟

ببین اگر برات مهم نیست که بازی رو بعدا بفروشی دیجیتالی بگیر
ولی اینم دقت کن دیجیتالی بگیری دانلودش هم باید کنی دیگه که اگه اینترنتت حجمی هست اونم باید حساب کنی
خوبی نسخه فیزیکی اینه که می تونی بعدا بفروشیش نیازی هم به دانلود نداری
اون dlc ها هم برای نسخه فیزیکی می تونی بخری

دوستان عزیز ممنون میشم راهنماییم کنید . به نظرتون وقتی دیسک فیزیکی FIFA 15 Ultimate Edition بیاد به بازار حدود قیمت چقدر هست ؟ خرید دیجیتال به صرفه تر هست ؟؟
آیا با این تفاصیر ارزش داره و میصرفه نسخه دیجیتال Ultimate رو با قیمت 69.9 دلار خریداری کرد ؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید ...
اين نسخه فيفا با نسخه 60 دلاري چه فرقي داره

با سلام میخواهم ps4 ریجن1 بخرم میشه کسی که این ریجن خریده عکسی ازپشت دستگاه همون تاریخ ساخت بزاره ایا بصورت حروفی مانند 4B یا دقیقا تاریخ رو زده میشه با تشکر خیلی فوری

ارمان والا چیزی که من یادم میادش این بودش اما با یکی دیگه از بچه هام که حرف میزدم میگفتش فکر می کنم بده اما کسی مطمئن نیستش.
حالا فردا احتمالا با اکانت یکی از دوستام یه بازی رو DL کنم و اگه تونستم باهاش تروفی بگیرم که همه چی حله و اینجا هم اعلام می کنم که همه در جریان باشند :دی
باید ok باشه . چون هر اکانت روی دو کنسول فعال میشه. حالا قضیه primary به کنار اما تروفی باید بده و sync کنه ... توی FAQ چیزی راجع به محدودیت گرفتن تروفی برای اکانت دوم پیدا نکردم ... شاید بی دقتی کردم نمیدونم ...

این پستم افتاد ته صفحه قبلی فکر کنم کسی ندیدش.

خوب این دوستانی که میگن میشه بیان راهشون رو هم توضیح بدن خوب همینجوری میشه خالی که به درد کسی نمیخوره
:)

من تست کردم و بازی Injustice رو که روی اکانت دوستم بود برای خودم DL کردم اما حتی بازی رو هم نمیشه اجرا کرد و تروفی که به کنار حالا شماها نمیدونم چطوری با این قاطعیت دارید میگید که میشه. مشکل کار رو هم فهمیدم کجا هست و همون جوری که دیشب گفتم.

شما وقتی برای اولین بار یک اکانت رو روی PS4 میخواید فعال کنید ازتون سوال میکنه که آیا مایل هستید این اکانت بر روی این کنسول به عنوان Primary شناخته بشه یا نه. تو توضیحاتش هم میزنه که هر اکانت تنها بر روی یک کنسول میتونه این حالت رو داشته باشه و تنها روی کنسولی که Primary هست بقیه userها می تونند از خریدها یا بنفیت های پلاس اون اکانت استفاده کنند.

اما اینجا یه نکته مهم در مورد هر اکانت پیدا کردم که با دوستم دارم تستش می کنم و اگه تا شب جواب بده اینجا میگم که بقیه هم استفاده کنند. تو termهای سونی هم امروز نشستم خوندم اون بخشی که مربوط به این قضیایا بودش و چیز خلاف قانونی هم نیستش که بعدها باعث ban شدن اکانت بشه اما محدودیت هایی داره.

حالا من فقط از این دوستانی که میگن میشه خوشحال میشم که من رو روشن کنند که چطوری این کارو کردند تا منم انجام بدم. ممنون

باید ok باشه . چون هر اکانت روی دو کنسول فعال میشه. حالا قضیه primary به کنار اما تروفی باید بده و sync کنه ... توی FAQ چیزی راجع به محدودیت گرفتن تروفی برای اکانت دوم پیدا نکردم ... شاید بی دقتی کردم نمیدونم ...
آرمان این پست بالام رو بخون. روی PS4 اصلا امکان استفاده از یک اکانت روی دو کنسول رو به صورت همزمان نداری. بازی ها فقط و فقط برای اون اکانتی در دسترس هست که روی کنسول به صورت Primary ست شده و من امروز تست کردم.
پ.ن: اون متن بالا هم تو مخاطبش نبودی ها ارمان اون دوستانی که گفتن میشه و اینا بودن که پستش صفحه قبل هست.

این پستم افتاد ته صفحه قبلی فکر کنم کسی ندیدش.

آرمان این پست بالام رو بخون. روی PS4 اصلا امکان استفاده از یک اکانت روی دو کنسول رو به صورت همزمان نداری. بازی ها فقط و فقط برای اون اکانتی در دسترس هست که روی کنسول به صورت Primary ست شده و من امروز تست کردم.
پ.ن: اون متن بالا هم تو مخاطبش نبودی ها ارمان اون دوستانی که گفتن میشه و اینا بودن که پستش صفحه قبل هست.
اره این درسته که نمیشه از یک اکانت دو نفر استفاده کنن . راهی هم نیست اصلا.
هر دسته فقط به عنوانه یه user میره log in میشه ... دسته دوم نمیتونه به اکانت لاگین بشه مگر اینکه new user+ یا Guest log in بره .

اره این درسته که نمیشه از یک اکانت دو نفر استفاده کنن . راهی هم نیست اصلا.
هر دسته فقط به عنوانه یه user میره log in میشه ... دسته دوم نمیتونه به اکانت لاگین بشه مگر اینکه new user+ یا Guest log in بره .
خوب آره دیگه همه حرف من هم همینه ارمان و این دوستانی که میگن میشه نمیدونم من منظورم رو بد گفتم یا اونا چپکی فهمیدن یا چیزه دیگه ای هستش.
عملا این قضیه Share کردن و اینا کنسل میشه دیگه با این قضایا و از دیشب هم من همه حرفم همین بود :دی

خوب آره دیگه همه حرف من هم همینه ارمان و این دوستانی که میگن میشه نمیدونم من منظورم رو بد گفتم یا اونا چپکی فهمیدن یا چیزه دیگه ای هستش.
عملا این قضیه Share کردن و اینا کنسل میشه دیگه با این قضایا و از دیشب هم من همه حرفم همین بود :دی

اگه می‌خواین اکانتتون بدین به کسی و اون می‌خواد با اکانت خودش از بازی شما استفاده کنه، کنسول اون باید کنسول پرایمری اکانت شده باشه، یعنی باید کنسول خودتون رو از پرایمری بودن دربیارین، البته باید حواستون باشه که فکر کنم هر 6 ماه یه بار می‌شه این کارو کرد.
حالا اینحا میان کلک رشتی می‌زنن رو سه تا کنسول استفاده می‌کنن...
اصلا مساله‌تون این بود یا بی‌خودی اسپمیدم؟ :d

اگه می‌خواین اکانتتون بدین به کسی و اون می‌خواد با اکانت خودش از بازی شما استفاده کنه، کنسول اون باید کنسول پرایمری اکانت شده باشه، یعنی باید کنسول خودتون رو از پرایمری بودن دربیارین، البته باید حواستون باشه که فکر کنم هر 6 ماه یه بار می‌شه این کارو کرد.
حالا اینحا میان کلک رشتی می‌زنن رو سه تا کنسول استفاده می‌کنن...
اصلا مساله‌تون این بود یا بی‌خودی اسپمیدم؟ :d
اون قضیه هر 6 ماه فقط زمانی هست که DE-actiavtion رو میخوای از طریقه وب انحام بدی نه کنسول.

share کردن فقط محدود به این میشه که یکی که یک اکانت A رو داره و کنسولش رو primary اون کنسول انتخاب کرده میتونه روی همه اکانتهای روی اون کنسولهای بازیهای خریداری شده رو بازی کنه . اما نفره دومی که این اکانت رو وارد میکنه اونم توی کنسول خودش فقط توی همون اکانت میتونه به بازیهای و مزایای کنسول دسترسی داشته باشه . فقط همین هست که توی FAq هم نوشته شده D:
یعنی این باید جواب همه سوالهای باشه الا اینکه مسعله دیگه ای مطرح باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or