هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به همه
سوالی داشتم میخاستم ببینم من اکانت 14 روز رایگان ژاپن رو دارم آیا میشه بازی مثل planetvszombie:gardenwarfare رو رایگان دانلود کرد؟
خیر .
بازیش مجانی که نیست
باید خریداری باشه . بازیش کلا online هست .

ربطی به نت نداره مصطفی. علتش همونه که حاجی استرالیاییمون گفت
:biggrin1:
اخه نت من از بس سرعتش بالاست حتما close aplication نمیشه یا دیر میشه و بعد بوق میزنه اخه من وقتی میخوام خاموش کنم سریع کلوز میزنم و بعد مثه برق خاموش میکنم ;))

1-دوستان این مشکل اتو اجکت که اکثرا ازش شاکین ، بیشتر تو کدوم رجیونها دیده شده؟؟؟؟؟؟

2- ایا بعد اپدیت مشکل اتو اجکت حل شده یا باقی مونده؟؟؟؟

3- در کل کدوم رجین کنسول پر ایرادتر بودند و مرجوعی داشتن(چه ایران چه سایر نقاط جهان)

4- زیر کنسولم ننوشته تاریخ ساختشو، از کجا بفهمم مال چه سالیه؟؟ 2014 یا 2013 (رجین کنسولم 3 هست)

1-دوستان این مشکل اتو اجکت که اکثرا ازش شاکین ، بیشتر تو کدوم رجیونها دیده شده؟؟؟؟؟؟

2- ایا بعد اپدیت مشکل اتو اجکت حل شده یا باقی مونده؟؟؟؟

3- در کل کدوم رجین کنسول پر ایرادتر بودند و مرجوعی داشتن(چه ایران چه سایر نقاط جهان)

4- زیر کنسولم ننوشته تاریخ ساختشو، از کجا بفهمم مال چه سالیه؟؟ 2014 یا 2013 (رجین کنسولم 3 هست)
مشکل اتو اجکت تو هر ریجنی ممکنه و در عرض پنج دقیقه قابل حله.

مشکل اتو اجکت تو هر ریجنی ممکنه و در عرض پنج دقیقه قابل حله.
راه حل 100 % که به گفته خودتون و دوستان از کار انداختن دکمه Eject هست بیشتر شبیه پاک کردن صورت مسئله هست تا راه حل!!!
یعنی برای همه پیش اومده این مسئله؟؟؟

اقا لنز PS4 خراب شه قابل تعمیره ؟

کنسول من دیسک بازی توش بود خواستم شارژر بهش وصل کنم مقداری تکون خورد :(

به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟

اقا لنز PS4 خراب شه قابل تعمیره ؟

کنسول من دیسک بازی توش بود خواستم شارژر بهش وصل کنم مقداری تکون خورد :(

به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟

نه برادر من،،چرا الکی خوتو درگیر ای فکرا میکنی
ایقد توبازی سنتر جو دادن که ps4این مشکلو داره اون مشکلو داره،،همه فک میکنن ps4با هراتفاقی خراب میشه،،،نمونش خودمن زمانی که میخواستم بخرم همه میگفتن ریجن1 هزارتا مشکل داره،،اصلا یارو فتوا میداد به هیچ عنوان ریجن 1 نخرید،،والا ما خریدیم تولید2013 هم خریدیم..کوچکترین مشکلی نداشت،،سونی شرکت الکی نیستش که بخواد جنس بی کیفیت بده بیرون،،،خیالت راحت باشه هیچ اتفاقی نمیفته

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

در حال حاضر یکی از دوستان نوشتن که تمام ریجن ها که مال تولید 2014 هستن بدون مشکلن ، حالا از کجا میشه فهمید
که تولید 2014 هستن جنسایی که تو بازار ایرانن؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or