هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام ...

دوستان من کنسول رو با شرط 2014 خریدم الان چک کردم دیدم کنسولم واسه 3 ماهه آخر 2013 هستش =13D . ریجن 2 ژاپن !

به نظرتون این سری مشکلی نداره نگهش دارم یا برم پسش بدم به طرف؟

سلام ...

دوستان من کنسول رو با شرط 2014 خریدم الان چک کردم دیدم کنسولم واسه 3 ماهه آخر 2013 هستش =13D . ریجن 2 ژاپن !

اگه پس میگیره پس بده
فکر نکنم مشگلیم داشته باشه چون خیلی کم خرابی داره

سلام ...

مشکلی نداره ایشالا، ولی یه جورایی سرت کلاه گذاشته!

سلام ...

سلام عزیز
به تارخ ساخت زیاد حساس نباش
اگر مشکلی نداره استفاده کن
اگر اذیتت میکنه که خب ببر عوض کن D: ولی 2013 کلا بدین معنا نیست که کنسولها مشکل داره بود ! خیلیا 2013 دارن تا امروز بدون مشکل سپری کردن ( مثل خودم لول )

1-دوستان این مشکل اتو اجکت که اکثرا ازش شاکین ، بیشتر تو کدوم رجیونها دیده شده؟؟؟؟؟؟

2- ایا بعد اپدیت مشکل اتو اجکت حل شده یا باقی مونده؟؟؟؟

3- در کل کدوم رجین کنسول پر ایرادتر بودند و مرجوعی داشتن(چه ایران چه سایر نقاط جهان)

4- زیر کنسولم ننوشته تاریخ ساختشو، از کجا بفهمم مال چه سالیه؟؟ 2014 یا 2013 (رجین کنسولم 3 هست)
1. نمیشه گفت توی کدوم ریجنها بیشتر دیده شده . ممکنه برای هر ریجنه پیش بیاد. اماره دقیق نداره !
2. ربطی به اپدیت خیلی موقها نداره . مشکل سخت افزاری میتونه باشه که راه حلهایی براش هست
3. کلا هیچ اماری توی این زمینه نیست و اگر کسی هم بده دقیق نیست. در کل اینکه امار خرابی کم بوده به نسبت تعدادی که 4 فروخته شده
4. اگر کنسولت کار میکنه بدون مشکل حساس نشون . 2013 بدین معنا نیست که کنسولها خرابی داشته .

سلام دوستان 2 تا سوال داشتم جواب بدید ممنون میشم..
1. وقتی برق میره مثل همونکه دستگاه در حال کار رو از برق بکشی ؟ یا یه فرقی چیزی هست بینشون.. ؟ چون معلوم نمیشه که برق کی میره واسه همین طراح کنسول باید یه تکنولوزی چیزی توش بکار میبرد:d مگر اینکه تو کشورای خارجی برق نره:d البته اینم یه سوال بود واقعا اونور برق میره ؟؟:-? آرمان جان استرالیا برقش قطع میشه ؟:d

2. امان از دست این گرد و خاک.. من هر درز و سوراخ سمبه ای رو گرفتم باز گرد و خاگ شدید میاد تو اتاق.. واسه همین من بعضی وقتا اون ونتهای کنسول رو فوت میکنم.. این کارم موردی که نداره ؟ شما واسه گرد و خاک چیکار میکنین ؟

سلام دوستان 2 تا سوال داشتم جواب بدید ممنون میشم..
1. وقتی برق میره مثل همونکه دستگاه در حال کار رو از برق بکشی ؟ یا یه فرقی چیزی هست بینشون.. ؟ چون معلوم نمیشه که برق کی میره واسه همین طراح کنسول باید یه تکنولوزی چیزی توش بکار میبرد:d مگر اینکه تو کشورای خارجی برق نره:d البته اینم یه سوال بود واقعا اونور برق میره ؟؟:-? آرمان جان استرالیا برقش قطع میشه ؟:d

2. امان از دست این گرد و خاک.. من هر درز و سوراخ سمبه ای رو گرفتم باز گرد و خاگ شدید میاد تو اتاق.. واسه همین من بعضی وقتا اون ونتهای کنسول رو فوت میکنم.. این کارم موردی که نداره ؟ شما واسه گرد و خاک چیکار میکنین ؟
1. :d شاید خیلی بد شانسی باشه سالی 3 بار ! اونم در حده 5 دقیقه لول ....
نه فقی نیست. ببین برق رفتن یا کشیدن برق دستگاه در حالت کار لزوما صدمه ای به دستگاه نمیزنه. تنها صدمه ای کلی که میتونه بزنه این هست که بخشی از data خراب بشه .... که بازم همیشگی نیست و معمولا سریع recovery میکنه. دیگه خیلی بدباشه ممکنه هارد رو خراب کنه که واقعا درصدش کمه. چه تو کنسول چه توی pc و laptop ....

2.تنها راه effective تمیز کردن هر دستگاه الکترونیکی از گرد و غبار باز کردنش هست... احتمالا سروکله ویدویهای اموزیش بعدا پیدا بشه یا شایدم شده . کار هم که میکنی تاثیره زیادی نداره چه بسا که که فوت کردن vent ها بخش از گرد و غبار هم به داخل میفرسته :d

سلام
من 7 تا بازی دانلود کردم و برنامه sharefactory جدیدا چند روزه اون 7 تا بازی و برنامه علامت قفل میاد کنارشون ولی به اینترنت وصل میشه درست میشه یا بعضی وقت ها خاموش روشن میکنم درست میشه ولی 4 تا بازی از اکانت ژاپن دانلود کردم و با اکانت اصلیم اکتیو کردم اونا قفل ندارن چرا اینجوری شده
وقتی روی بازی کلیک کنم ارور زیر میاد
cannot start the application
cannot connect to the server to verify the license

آخرین ویرایش:
نه برادر من،،چرا الکی خوتو درگیر ای فکرا میکنی
ایقد توبازی سنتر جو دادن که ps4این مشکلو داره اون مشکلو داره،،همه فک میکنن ps4با هراتفاقی خراب میشه،،،نمونش خودمن زمانی که میخواستم بخرم همه میگفتن ریجن1 هزارتا مشکل داره،،اصلا یارو فتوا میداد به هیچ عنوان ریجن 1 نخرید،،والا ما خریدیم تولید2013 هم خریدیم..کوچکترین مشکلی نداشت،،سونی شرکت الکی نیستش که بخواد جنس بی کیفیت بده بیرون،،،خیالت راحت باشه هیچ اتفاقی نمیفته

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

من میگم لنز ps4 قابل تعمیره یا نه؟ چون کلا هر کنسولی دیسک توش باشه تکون بخوره لنزش خراب میشه

عاقا اگه وسط دانلود یه فایل حجم زیاد مثلا 9 گیگ مودم خاموش شه بعد روشن شدن مودم از اول شروع میشه؟؟؟؟؟؟
و اگه دوباره مودم روشن شه خود دانلود دوباره خود بخود retry میشه یا خودم باید retry کنم؟

دوستان شارژ اولیه دسته ps4 به چه صورت هست ؟ و اگه مطمئن نیستیم که موقع خرید شارژ کردیم یا نه چه کار باید کرد ؟؟؟ مشکل داره اگه شارژ نکرده باشیم ؟ از کجا معلوم میشه شارژ اولیه شده یا نه ؟

عاقا اگه وسط دانلود یه فایل حجم زیاد مثلا 9 گیگ مودم خاموش شه بعد روشن شدن مودم از اول شروع میشه؟؟؟؟؟؟و اگه دوباره مودم روشن شه خود دانلود دوباره خود بخود retry میشه یا خودم باید retry کنم؟
مودم را را خاموش کنی stop میخوره ولی روشن کنی خودش retry نمیشه باید خودت retry را بزنی

- - -ویرایش - - -

سلاممن 7 تا بازی دانلود کردم و برنامه sharefactory جدیدا چند روزه اون 7 تا بازی و برنامه علامت قفل میاد کنارشون ولی به اینترنت وصل میشه درست میشه یا بعضی وقت ها خاموش روشن میکنم درست میشه ولی 4 تا بازی از اکانت ژاپن دانلود کردم و با اکانت اصلیم اکتیو کردم اونا قفل ندارن چرا اینجوری شدهوقتی روی بازی کلیک کنم ارور زیر میاد cannot start the applicationcannot connect to the server to verify the license
یکی لطفا جواب بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or