خیر .سلام به همه
سوالی داشتم میخاستم ببینم من اکانت 14 روز رایگان ژاپن رو دارم آیا میشه بازی مثل planetvszombie:gardenwarfare رو رایگان دانلود کرد؟
بازیش مجانی که نیست
باید خریداری باشه . بازیش کلا online هست .
خیر .سلام به همه
سوالی داشتم میخاستم ببینم من اکانت 14 روز رایگان ژاپن رو دارم آیا میشه بازی مثل planetvszombie:gardenwarfare رو رایگان دانلود کرد؟
مشکل اتو اجکت تو هر ریجنی ممکنه و در عرض پنج دقیقه قابل حله.1-دوستان این مشکل اتو اجکت که اکثرا ازش شاکین ، بیشتر تو کدوم رجیونها دیده شده؟؟؟؟؟؟
2- ایا بعد اپدیت مشکل اتو اجکت حل شده یا باقی مونده؟؟؟؟
3- در کل کدوم رجین کنسول پر ایرادتر بودند و مرجوعی داشتن(چه ایران چه سایر نقاط جهان)
4- زیر کنسولم ننوشته تاریخ ساختشو، از کجا بفهمم مال چه سالیه؟؟ 2014 یا 2013 (رجین کنسولم 3 هست)
راه حل 100 % که به گفته خودتون و دوستان از کار انداختن دکمه Eject هست بیشتر شبیه پاک کردن صورت مسئله هست تا راه حل!!!مشکل اتو اجکت تو هر ریجنی ممکنه و در عرض پنج دقیقه قابل حله.
روش خاصی نداره حدود 6 تا 8 ساعت باید شارژ نگه دارهدوستان از کجا میشه فهمید باطری دسته سالمه یا خرابه؟ چند ساعت باید شارژ نگه داره؟
نه.راه حل 100 % که به گفته خودتون و دوستان از کار انداختن دکمه Eject هست بیشتر شبیه پاک کردن صورت مسئله هست تا راه حل!!!
یعنی برای همه پیش اومده این مسئله؟؟؟

اقا لنز PS4 خراب شه قابل تعمیره ؟
کنسول من دیسک بازی توش بود خواستم شارژر بهش وصل کنم مقداری تکون خورد![]()
به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟
در حال حاضر یکی از دوستان نوشتن که تمام ریجن ها که مال تولید 2014 هستن بدون مشکلن ، حالا از کجا میشه فهمید
که تولید 2014 هستن جنسایی که تو بازار ایرانن؟؟؟
برایه بار 2000 با پشت کنسول سال تولید حک شده
سوال پرسیدم بدونم چطوریه!!!!!!داداش چرا میزنی حالاسوال پرسیدم بدونم چطوریه!!!!!!
تو این تاپیک کامل نوشته شده، تو تاپیک های مهم هست، میگشتی پیدا میکردی:داداش چرا میزنی حالاسوال پرسیدم بدونم چطوریه!!!!!!