هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چه ربطي داره؟
من فقط گفتم كه ريجن 1 يا all ريجن كمتر گير مياد
و تو ايران بيشتر از همه ريجن 2 هست
نگفتم كه ريجن 1 يا all ريجن نيست!
اگه منظورت از اين روش ها هست كه يه بازي رو براي چند تا ps4 ميريزن اون يه بحث جداست

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

خیر اطلاعات غلط نده اتفاقا رجین 1 فراوون هست تو بازار و تو سایتم بیشتر.رجین 1 هست بازی های واسه فروش .
و اختلاف قیمتم ندارن انچنان و افت میکنه هر رجینی

دوستان من یه سوال دارم: الان بهترین انحصاری های موجود برای PS4 چیه؟ (به جز I: SS )
فریمویر ۲ کی میاد؟
مگه چند تا بازی اومده که انحصاری باشه بهدشم بهترین باشه؟
اینا هستن فعلا : last of us //kilizone :sf///just dance
فک بازی انحصاری بعدی اسفند بیاد (order 1886)

خیر اطلاعات غلط نده اتفاقا رجین 1 فراوون هست تو بازار و تو سایتم بیشتر.رجین 1 هست بازی های واسه فروش .

من نمي دونم چرا تو اين انجمن وقتي افراد چيزي ميشنون كه خلاف دانسته هاشون هست سريع شروع به بي احترامي و تهمت به پخش اكاذيب مي كنن!!
آخه عزيز من چه دليلي داره كه من دروغ بگم؟
همه مي دونن كه TLOU تو ايران بيشتر ريجن 2 هست و فروشنده ها ريجن 1 رو به بهانه ي نداشتن سانسور گرون تر مي دن (حداقل تا همين چند روز پيش اينطور بود)
شما به تاپيك TLOU ويژه ي ps4 سر بزن ببين چند نفر از اعضاي اينجا ريجن 1 گرفتن و با چه قيمتي..
و چند نفر ريجن 2

ريجن بك 2014 خرابى داشته؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

حدود يكماه پيش يك نفر گرفته بود مي گفت مشكل اتو ريجكت داره
به جز اون من هر كي رو ديدم كه 2014 ريجن 1 گرفته مشكلي نداشت

Last edited by a moderator:

اتفاقا برعکس :d

هرکی تاحالا بازی اورجینال خریده فهمیده که بازیا ریجن 2 خیلی بیشتر از ریحن یک هست مگر بعضی بازیای خاص که من ریجن یکشونو بیشتر دیدم

تو ایران هم همه ریجن یک رو گرونتر میدن چون میگن برا آمریکاست و کلاس داره و این حرفا :d

اتفاقا برعکس :d

هرکی تاحالا بازی اورجینال خریده فهمیده که بازیا ریجن 2 خیلی بیشتر از ریحن یک هست مگر بعضی بازیای خاص که من ریجن یکشونو بیشتر دیدم

تو ایران هم همه ریجن یک رو گرونتر میدن چون میگن برا آمریکاست و کلاس داره و این حرفا :d
والا ما که ندیدیم همجین جیزی و قیمت ها تفاوتی نمیکنه بین رجین 1و 2 خود من یک watch dogs.رجین 1 خریدم .
بحث هم کلاس نیست الان ،اکانت رجین 1 به صرفه تره ،چون همین اختلاف قیمت بین پلاس که بخوای از امریکا یا اروپا بخری گویای همه چیزه ،
الانم من خودم به وفور دیدم بازی ها شاید اول رجین 2 اومده ولی بعد چند روز.رجین 1 هم اومده و اختلاف قیمتشونم کم شده و هر دو به تعادل میرسه قیمتش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or