هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

1-بازی های ریجن چند بیشتر تو ایران هستش؟؟
2-موقع خرید هم حتما باید سری ساختش 2014 باشه هم ریجن 1 و هم ریجن 2؟؟
3-جدید ترین سری ساخت تاریخش کی هست؟؟(مثلا april 2014 یا may 2104)

بیشتر ریجن 2 ولی نمیشه گفت 1 نایابه!
سری ساخت 2014 خرابی کمتری داشتن به نسبت.2014 بگیرین بهتره.
سوال اخرو اطلاع ندارم.

دوستان بازی های ریجن All با ریجن 1 تفاوتی دارند؟

- - -ویرایش - - -

همیشه که از برق نمیکشم!
میخواستم ببرم به مانیتور pc وصل کنم از برق کشیدم!
دستگاه محافظ هم بعضی اوغات صدا میده

از تبدیل دو شاخه است؛ عوضش کن یه خوبشو بگیر

فقط ريجن 1 هست كه ماه و سال ساخت رو مي نويسه
بنظر من شما ريجن 2 بخر كه براي 2014 هست و گزارش خرابي هم نداشته

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

چرا اینقد مبهم جواب میدی؟
صحنه های خشن رو سانسور میکنن یا صحنه هایی که مورد اخلاقی دارن

سانسور خيليييي كم رخ ميده مگه اينكه واقعا زيادي بشه
من سانسور tlu يادم بود كه اونم تو مولتي پلير بود و سانسور مربوط به قطع دست و پا و عضو ميشد
ولي در عوض ساوث پارك بخاطر موارد اخلاقيش سانسور شد اونم يكم!!!
اصن به سانسور شون اهميت نده

جایی که میخوام بگیرم گفتن ریجن1 واسه کسایی که میخوان انلاین بازی کنن بهتره و بازی ریجن 1 بیشتر تو بازار هستش
راست گفته یا دروغ؟

دوستان یه سوال دیگه در مورد ریجن برای من پیش اومده ، در مورد محتوای رایگان مثل همین دو تا مَپ TLoUـی که قرار منتشر بشه چه جوریاس این ریجن؟من بازیم ریجن 2 هست اکانتم ریجن یک الان میتونم مَپ ها رو از تو همون ریجن یکم دان کنم و بعد بازی کنمشون یا باز برای این محتوا هم باید از رو ریجن دو دان کنم و بعد اکانت رو پرایمری کنم رو اکانت یکم؟بعد اکانتی که پرایمری میشه به صورت دائمی هست؟یعنی بعد از انجام این عمل ، هر خریدی انجام بگیره رو اکانت ثانویه هم شیر میشه دیگه؟چون من دوتا اکانت دارم یه ریجن یک یه دو که ریجن یک اکانت اصلیمه ریجن دو هم برای خریدهای بعضی از بازی هام که ریجن دو هستن و این اکانت ریجن دو به صورت ثابته یعنی کلاً پاکش نمیکنم

پ.ن: احتمالاً اینا رو تو FAQ سونی هم نوشته ولی انصافاً در حال حاظر حوصله ی مطالعش موجود نیست عفو کنید بنده رو:d

جایی که میخوام بگیرم گفتن ریجن1 واسه کسایی که میخوان انلاین بازی کنن بهتره و بازی ریجن 1 بیشتر تو بازار هستش
راست گفته یا دروغ؟

آنلاين رو به شما دروغ گفتن ،همه ي ريجن ها از psn استفاده مي كنن و به سرعت اينترنت شما بستگي داره
در مورد زياد بودن كدوم نسخه از بازي هم نميشه چيزي گفت، ممكنه يه بازي ريجن 1 اون تو بازار زياد باشه و يه بازي مثل TLOU فقط بشه ريجن 2 رو گير آورد
ولي خب اصلاً مسئله اي نيست، شما هر ريجني بخري ريجن ديگه رو هم اجرا مي كنه، از همه مهم تر اصلاً ريجن دستگاه مهم نيست، مهم ريجن اكانتي هست كه مي سازيد
اگه ريجن 1 يعني آمريكا رو دوست داري مي توني ريجن 2 بخري و اكانت آمريكا رو بسازي (مثل من كه ريجن 2 ژاپن گرفتم و اكانت رو ريجن 1 ساختم)

چرا اینقد مبهم جواب میدی؟
صحنه های خشن رو سانسور میکنن یا صحنه هایی که مورد اخلاقی دارن

در يك كلام، اگه TLOU ريجن 1 زير 250 تومن گير آوردي ارزش داره بخري ولي اگه نتونستي همون ريجن 2 بگير و زياد حساس نشو

یه نگاهی که به فروم های خارجی در مورد این هک پی اس 4 انداختم . خیلی ها احتمال میدن که این هکر واقعا این کار رو کرده . و یکی از احتمالاتی که هنوز نمی خواد روش هک رو عرضه کنه ، اینه که می خواد این هک رو به صورت یه جور دانگل عرضه کنه . باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or