هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نمیدونم اونوقت چی... الان من یه AC 4 دارم که به خاطر همین موضوع دلم نمیاد بفروشمش... :| ولی طعم بازی های اورجینال یه جور دیگه است.
به خصوص این که تو وقتم هم کلی صرفه جویی میشه. آدم مجبور میشه بهترین ها رو انتخاب کنه و بیشترین لذت هم ازش میبره.
اگر کسی مشکل مالی شدیدی نداشته باشه بازی اورجینال خیلی "لذت بخش" تره. بازی هم باید لذت بخش باشه، وگرنه ارزشی نداره.
بعضی وقتا هم مجبوری تند تند بازی کنی نه با آرامش که قیمتش نیفته و ضرر کنی

ولی بازی اورجینال هم لذت خاص خودشو داره. آدم به خاطر پولش تو خرید بازی دقت میکنه، بعدش هم حسابی ته بازی رو در میاره که از پولش نهایت استفاده رو کرده باشه.
از امکانات آنلاین و مولتی بازی دیگه نمیگم......

آخه عزیز من ، بازی کامپیوتری مگه چیزی غیر از یه سرگرمی ساده است ؟ مگه چیزی بیش از یه نوع اسباب بازی پیشرفته است ؟آدم واسه خرید اسباب بازی که هیچ مصرفی تو زندگی آدم نداره به جز وقت تلف کردن ، چرا باید پول زیاد خرج کنه . آدم چند برابر پول بیشتر بده که صرفا از ته بازی سر در بیاره ؟ تو میدونی با همین پول های کلانی که من و هم سن و سالام خرج بازی می کنیم ، از جاهای دیگه زندگیمون کم میذاریم و اگه این هزینه کمتر بشه ، خرج چه چیزای بهتری می تونیم بکنیم ؟ یه کم منطقی باشین .
نمی دونم والا . یا من خیلی عجیبم یا شماها که نمی خواید هک بشه .

آخرین ویرایش:
واقعا نمیدونم چرا تو این همه بحث یک نفر حتی یک نفر هم آپدیت جدید رو در نظر نگرفته.
فریمور جدید بیاد دوباره روز از نو روزی از نو.
آپدیت نمیکنیم.
از قرار معلوم پلاس و اینا رو هم هک کرده و اصن نیازی به آپدیت نیس

آخه عزیز من ، بازی کامپیوتری مگه چیزی غیر از یه سرگرمی ساده است ؟ مگه چیزی بیش از یه نوع اسباب بازی پیشرفته است ؟آدم واسه خرید اسباب بازی که هیچ مصرفی تو زندگی آدم نداره به جز وقت تلف کردن ، چرا باید پول زیاد خرج کنه . آدم چند برابر پول بیشتر بده که صرفا از ته بازی سر در بیاره ؟ تو میدونی با همین پول های کلونی که من و هم سن و سالام خرج بازی می کنیم ، از جاهای دیگه زندگیمون کم میذاریم و اگه این هزینه کمتر بشه ، خرج چه چیزای بهتری می تونیم بکنیم ؟ یه کم منطقی باشین .
نمی دونم والا . یا من خیلی عجیبم یا شماها که نمی خواید هک بشه .
منم 3 ماهه فقط 2 تا بازی دارم و وقتم رو یا دموها و تریال ها و بازی های مفتی پلاس میگذرونم.
فکر هم نکنم کسی مخالف هک ps4 باشه. بالاخره اونم یه آپشنه.

آپدیت نمیکنیم.
از قرار معلوم پلاس و اینا رو هم هک کرده و اصن نیازی به آپدیت نیس
آخه پلاس که مربوط به شبکه و سرورهای سونیه، چه جوری اونو هک کرده؟
با فرض صحیح بودن خبر، سونی با یه آپدیت مشکل سرورهاش رو حل میکنه.

سلام به اساتید. دوستان من یک دسته پی اس فور دسته دو خریدم. ولی برچسب کد و پشتش با برچسب دسته ای که روی کنسول بود فرق میکند. شکل برچسب رو میگم . میخواهم ببینم از کجا بفهمم دسته اصلیه یا تقلبی هست و اصلا دسته تقلبی توی بازار هست یا نه

سلام
كشور انگلستان جزو ريجن 2 هست؟
من ps4 ريجن 2 ژاپن خريدم اما بخاطر زبان سخت ژاپني اكانت psn رو آمريكا ساختم يعني ريجن 1
از اونجايي كه نسخه هاي بازي ريجن 2 هم سريع تر گير مياد و هم يه كم ارزون تر هست (مثل TLOU كه من فقط ريجن 2 رو تونستم گير بيارم) من اگه بخوام dlc بخرم نميشه
سؤال بعدي من اينه اگه من اكانت انگليس رو ساختم، راهي هست كه سيو هاي بازي ها رو به اون انتقال بدم؟!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام
كشور انگلستان جزو ريجن 2 هست؟
من ps4 ريجن 2 ژاپن خريدم اما بخاطر زبان سخت ژاپني اكانت psn رو آمريكا ساختم يعني ريجن 1
از اونجايي كه نسخه هاي بازي ريجن 2 هم سريع تر گير مياد و هم يه كم ارزون تر هست (مثل TLOU كه من فقط ريجن 2 رو تونستم گير بيارم) من اگه بخوام dlc بخرم نميشه
سؤال بعدي من اينه اگه من اكانت انگليس رو ساختم، راهي هست كه سيو هاي بازي ها رو به اون انتقال بدم؟!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سیو هارو که نمیشه انتقال داد.
انگلیس هم ریجن 2 محسوب میشه ولی در بیشتر مواقع قیمتاش اصلا خوب نیست. فکر کن یه بازی 60 دلار باشه گاها پیش اومده 60 پوند هم بوده! دیگه خودت حساب کن چقدر گرون در میاد.

دوستانی که می گن اپدیت نمی کنیم
وقتی بازی های جدید رو بزارید تو دستگاه می گه برای بازی کردن باید به اخرین فریمور اپدیت کنید وگرنه نمی تونید بازی کنید.
این خودش یه مشکله.

سلام به اساتید. دوستان من یک دسته پی اس فور دسته دو خریدم. ولی برچسب کد و پشتش با برچسب دسته ای که روی کنسول بود فرق میکند. شکل برچسب رو میگم . میخواهم ببینم از کجا بفهمم دسته اصلیه یا تقلبی هست و اصلا دسته تقلبی توی بازار هست یا نه
فکر نمیکنم دسته غیر اصل هنوز سر و کلش پیدا شده باشه
نگرانش نباشه
کلی unboxing از ds4 توی utube هست که میتونی نگاه کنی .

این primary یعنی چی؟
یعنی یک اکانت یک کنسول رو به عنوانه کنسول اصلی خودش انتخاب میکنه
primary بشه بعد امکاناته اکانت بین اکانتهای دیگه روی این کنسول به اشتراک گذاشته میشه.

دوستانی که می گن اپدیت نمی کنیم
وقتی بازی های جدید رو بزارید تو دستگاه می گه برای بازی کردن باید به اخرین فریمور اپدیت کنید وگرنه نمی تونید بازی کنید.
این خودش یه مشکله.
احتمالاً اينم مثل 3 باهر ابديت ى ابديت ميده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or