ممکنهچرا وقتی کنسول رو از برق میکشم دوباره میزنم روشن نمیشه!
باید باش رو بری جای دو شاخه رو عوض کنی تا بوت بشه!
مشکل از تبدیل ۲به ۲ نیست!؟![]()
درصدی اعلام نشده که به صورت رسمی بخوام بهت بدم .دوستان این مشکل Aouto Eject و Over heat دستگاه برای چند درصد از دستگاه هاپیش میاد ؟؟
من One رو زیاد روشن میزارم می خوام بدونم در مورد PS4 وضعیت به چه صورته..؟!
سیو هارو که نمیشه انتقال داد.
انگلیس هم ریجن 2 محسوب میشه ولی در بیشتر مواقع قیمتاش اصلا خوب نیست. فکر کن یه بازی 60 دلار باشه گاها پیش اومده 60 پوند هم بوده! دیگه خودت حساب کن چقدر گرون در میاد.
البته به غیر از این لست آو آس، بقیه بازی ها تو ایران بیشتر ریجن 1 هستن که! راحت گیر میاد. خیالت راحت.سپاس
اگه اينطور باشه پس من بايد كلاً قيد dlc رو براي بازي هاي به جز ريجن 1 يا all بزنم...
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
به هر حال هر امکانی وجود داره. شرکت ها سرمایه ی زیادی صرف میکنن و میلیون ها دلار خرج میکنن که ما ۲۰ تومن واسه بازی بدیم؟شما هم فکر نکن کشور های خارجی بهشته وگرنه اینهمه شرکت های کرک مث اسکایدرو بلک باکس و ریلودد به وجود نمیومد. اگه برای سونی فقط تو خاورمیانه مشکل ایجاد میکرد، نمیومد اینقدر سر این قضیه دعوا بگیره با سایتا! در نظر من قضیه ورشکستگی اصلا خنده دار نیست. خودت حساب کن اگه تو یه سال 5000000 دلار /حداقل/ خرج کنی و بازیات دونه ای بیست تومن فروش بره چقدر ضرر میکنی؟ تو خارج ارزش پول بالاست و اونا به اندازه ای برای ۵۰ دلار حرس میخورن که ما برای ۲۵۰ تومن میخوریم. واسه اونا پنجاه دلار مثل پنجاه هزار تومن ما نیست. شما برو ببین فروم هایی رو که خارجی هستن و راجع به مشکلات بازی...خب شما هك نكن
من هم شايد هك نكردم(بيشتر بخاطر آنلاين فيفا) چون خودم كلاً زياد بازي نمي كنم چندتا قشنگ ميخوام بخرم و خريدم كه پولش رو جور مي كنم
اما در مورد ورشكسته شدن شركتها -حرفت خيلي خنده داره
ببين داداش تو اروپا و آمريكا كه خريد بازي اورجينال براشون سخت نيست خيلي ها ميخرن
اگه اينطور باشه ps3،X360 هك شد براي كامپيوتر هم كه راحت بازي ها كرك مي شن پس هيچ شركتي اصلاً نبايد تا نسل جديد دوام مياورد و همه ورشكسته مي شدن
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
مثل اینکه واسه باج گیریه.اقا کسایی که نمیخوان خب هک نکنن به خدا هیچ اجباری نیس.................بالاخره این خبر واقعیه یا نه؟؟؟؟:-o
همیشه که از برق نمیکشم!ممکنه
نباید اینطوری باشه
از برق بکشی و بزنی باید راحت روشن بشه
حالا چرا از برق میکشی ؟ همون turn off کردن کفیات میکنه !
درصدی اعلام نشده که به صورت رسمی بخوام بهت بدم .
OverHeat به شدت پایین بوده .... کلا سیستم تهویه سیستم عالی هست.
Auto Eject هم برای بعضیا پیش اومده ... راه حل درست کردن هم داره !
امیدوارم که مشکلی برات پیش نیاد در کل .
مشکلی نداره . من تا 4-5 ساعتم بازی کردم اما بهتره یه استراحت بدی. توی حالت stand by هم ok هست.

ولی ی تبلیغی بود که ی کسی اینکارو میکنه تو ایران شمارشم دادهمثل اینکه واسه باج گیریه.

سلام عزیزسلام من احتمالا بخرم ps4 دو تا سوال دارم که ریجنم رو بهتر انتخاب کنم خودم دوست دارم اروپا بگیرم اما این سوالاتم رو بخونید تا بهتر تصمیم بگیرم مرسی
1- بازی برای کدوم ریجن زودتر منتشر میشه مثلا اروپا زودتر میاد یا برا امریکا
2-من شنیدم بعضی از بازیها توی بعضی از ریجن خیلی خیلی ک شاید چند ثانیه سانسور میکنن توی کدوم ریجن سانسور انجام میشه نمونش بازی last of us
3-و در اخر برای انلاین بازی کردن کدوم ریجن برات ارزونتر در میاد ؟ یک یا دو ؟؟
4- ریجن آمریکا همون یک از سال 2014 به این ور دیگه مشکل سخت افزاری و .. نداره ؟؟؟
به هر حال هر امکانی وجود داره. شرکت ها سرمایه ی زیادی صرف میکنن و میلیون ها دلار خرج میکنن که ما ۲۰ تومن واسه بازی بدیم؟شما هم فکر نکن کشور های خارجی بهشته وگرنه اینهمه شرکت های کرک مث اسکایدرو بلک باکس و ریلودد به وجود نمیومد. اگه برای سونی فقط تو خاورمیانه مشکل ایجاد میکرد، نمیومد اینقدر سر این قضیه دعوا بگیره با سایتا! در نظر من قضیه ورشکستگی اصلا خنده دار نیست. خودت حساب کن اگه تو یه سال 5000000 دلار /حداقل/ خرج کنی و بازیات دونه ای بیست تومن فروش بره چقدر ضرر میکنی؟ تو خارج ارزش پول بالاست و اونا به اندازه ای برای ۵۰ دلار حرس میخورن که ما برای ۲۵۰ تومن میخوریم. واسه اونا پنجاه دلار مثل پنجاه هزار تومن ما نیست. شما برو ببین فروم هایی رو که خارجی هستن و راجع به مشکلات بازی...
ببین طرف چه حرسی میخوره وقتی بازی اورجینالش خراب درمیاد. عین این جمله رو تو یه سایت خارجی یه بابایی نوشته بود:
I can't believe that my 50 DOLLARS game's BROKEN!
باز هم خنده داره؟
سلام من احتمالا بخرم ps4 دو تا سوال دارم که ریجنم رو بهتر انتخاب کنم خودم دوست دارم اروپا بگیرم اما این سوالاتم رو بخونید تا بهتر تصمیم بگیرم مرسی
1- بازی برای کدوم ریجن زودتر منتشر میشه مثلا اروپا زودتر میاد یا برا امریکا
2-من شنیدم بعضی از بازیها توی بعضی از ریجن خیلی خیلی ک شاید چند ثانیه سانسور میکنن توی کدوم ریجن سانسور انجام میشه نمونش بازی last of us
3-و در اخر برای انلاین بازی کردن کدوم ریجن برات ارزونتر در میاد ؟ یک یا دو ؟؟
4- ریجن آمریکا همون یک از سال 2014 به این ور دیگه مشکل سخت افزاری و .. نداره ؟؟؟
5-آیا دسته ps4 واقعا تغییر اساسی نسبت به ps3 کرده ؟؟؟ چون حقیقتا من اصلا از دسته ps3 خوشم نمیومد و همیشه با دسته xbox360 حال میکردم