هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام.
من پرمیوم بتلو خریدم حجمش 1.1 مگ بود دانلود کرد ولی تو waiting to install مونده از 1 ساعت 1 یه روزم گذاشتم هنوز تو این نصب مونده!از استور خریدم نه از توی خود بازی.DLC هاش تو استور برام بازه که دانلود کنم ولی میترسم دانلود کنم بخاطر نصب نشدن پرمیوم اجرا نشه حجمم الکی بره!
چیکار باید بکنم مشکلش چیه؟1 هفتس موندم توش.50 دلارم پریده یعنی؟

آخرین ویرایش:
سلام.
من پرمیوم بتلو خریدم حجمش 1.1 مگ بود دانلود کرد ولی تو waiting to install مونده از 1 ساعت 1 یه روزم گذاشتم هنوز تو این نصب مونده!از استور خریدم نه از توی خود بازی.DLC هاش تو استور برام بازه که دانلود کنم ولی میترسم دانلود کنم بخاطر نصب نشدن پرمیوم اجرا نشه حجمم الکی بره!
چیکار باید بکنم مشکلش چیه؟1 هفتس موندم توش.540 دلارم پریده یعنی؟
540 دلار فک کنم سهامه EA بوده خریدی نه بازی

سلام.
چیکار باید بکنم مشکلش چیه؟1 هفتس موندم توش.540 دلارم پریده یعنی؟

540 دلار شما بابت چی دادین!!!کنسول ps4 خودش 399 دلاره اونوقت شما بابت یک بازی اینقدر هزینه کردید =))بازی های استور هم که 50 دلاره داداشه من!!

آخرین ویرایش:
540 دلار شما بابت چی دادین!!!کنسول ps4 خودش 399 دلاره اونوقت شما بابت یک بازی اینقدر هزینه کردید =))بازی های استور هم که 50 دلاره داداشه من!!
حالا جالبیش اینه کدوم بازی حجمش 1 مگه
شایو با میکرو رفته تو استور بازی بخره اون ها بازی هاش 1مگه

کابل HDMI to DVI که هزینه 140 هزار تومن و گرونه و تصویرم نمیگیری ازش
کابل ،HDMzi to DVI ,بزنی تصویر بگیری کیفیت لازم نداره
140 هزار تومن!!!! نه برادر حدود 10 تومنه و تصویرم می‌ده مثل هلو، تنها تفاوت HDMI و DVI تو داشتن صداست، تصویر دقیقا یکیه.
HDMzi چیه!؟

140 هزار تومن!!!! نه برادر حدود 10 تومنه و تصویرم می‌ده مثل هلو، تنها تفاوت HDMI و DVI تو داشتن صداست، تصویر دقیقا یکیه.
HDMzi چیه!؟
نه داداش درست میگه تبدیل آنالوگ به hdmi دستگاه های سابقش بالای 100 تومن بوده ولی تبدیل های جدیدی اومده حدود 50 تومن که به هر حال کیفیت لازم نداره و به درد بازی نمیخوره
ده تومن که تبدیل آنالوگ به آنالوگه عزیز من
فرق hdmi با dvi خیلیه

نه داداش درست میگه تبدیل آنالوگ به hdmi دستگاه های سابقش بالای 100 تومن بوده ولی تبدیل های جدیدی اومده حدود 50 تومن که به هر حال کیفیت لازم نداره و به درد بازی نمیخوره
ده تومن که تبدیل آنالوگ به آنالوگه عزیز من
فرق hdmi با dvi خیلیه
dvi هم دیجیتاله مثل hdmi تبدیل hdmi to dvi هم 5 هزارتومنیشم هست بدون مشکل کار میکنه فکر میکنم دوستان dvi رو با vga قاطی کردین

آخرین ویرایش:
شما بهتره به فکر خرید یک تلویزیون سایز کوچک HD
یا Full HD باشی چون با کابل کارت راه نمیافته و به مشکل میخوری
لا توجه به رزولوشن 1080 و بازی با وضوح بالا بهتره به فکر خرید تلویزیون باشی ،چون مانیتور گرون HD هاش .

خیلی ممنون داداش فقط یه سوال دیگه

میگم مانیتور ی که خودش کابل hdmi بخوره قیمتش 700 تومن اما تلویزیون بخوام بگیرم راحت باید 1 تومن بدم مانیتوره بهتر نیس ؟

خیلی ممنون داداش فقط یه سوال دیگه

میگم مانیتور ی که خودش کابل hdmi بخوره قیمتش 700 تومن اما تلویزیون بخوام بگیرم راحت باید 1 تومن بدم مانیتوره بهتر نیس ؟
به هرحال توصیه ای که میشه تلویزیون هست چون اکثرا مانیتورها صدا رو ساپورت نمی کنن و ممکنه با مشکل مواجه بشی
می تونی مثل من که دارم دنبال یه TV دست دوم تمیز می گردم ، شما هم پیگیر باشی ، مورد پیدا کردم XVISION با 22 اینچ ، ورودی هاش تکمیله ، کیفیت HD , قیمت تمام شده 550 ، خیابون جمهوری(آکبند)
اما بازم دارم می گردم ببینم بازم پیدا می کنم یا نه !

شما بهتره به فکر خرید یک تلویزیون سایز کوچک HD
یا Full HD باشی چون با کابل کارت راه نمیافته و به مشکل میخوری
لا توجه به رزولوشن 1080 و بازی با وضوح بالا بهتره به فکر خرید تلویزیون باشی ،چون مانیتور گرون HD هاش .
همه حرفات درست جز اون که کابل hdmi به dvi ۱۴۰ نیست ۱۰ -۲۰ تومنه

به هرحال توصیه ای که میشه تلویزیون هست چون اکثرا مانیتورها صدا رو ساپورت نمی کنن و ممکنه با مشکل مواجه بشی
می تونی مثل من که دارم دنبال یه TV دست دوم تمیز می گردم ، شما هم پیگیر باشی ، مورد پیدا کردم XVISION با 22 اینچ ، ورودی هاش تکمیله ، کیفیت HD , قیمت تمام شده 550 ، خیابون جمهوری(آکبند)
اما بازم دارم می گردم ببینم بازم پیدا می کنم یا نه !

خیلی ممنون داداش

فقط یه سوال دیگه تلویزیون نوش اگه تقریبا 1 تومن باشه دست دومش چقدر میاد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or