هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

dvi هم دیجیتاله مثل hdmi تبدیل hdmi to dvi هم 5 هزارتومنیشم هست بدون مشکل کار میکنه فکر میکنم دوستان dvi رو با vga قاطی کردین
من چند سال پیش یه تبدیل dvi به vga خریدم 2 تومن
اون وقت چه جوری dvi آنالوگ نیست دیجیتاله با 2 تومن تبدیل میشه
این هم عکسش
ew5cxxd6vbwb3vkiqw63.jpg

تو ورودی های مانیتور امروزی 3 تا داریم
2 تاش که عینه همه فقط سوکت فرق میکنه vga dvi مثل همین عکسه
Hdmi دیجیتاله که بحث سوکت نیست یه آی سی داره که باید کار تبدیل رو انجام بده برای همین قینتش بالاس
یه نکته برعکسش ساده است و به راحتی با اون تبدیل 5تومنیا صورت میگیره
این نمونش 9 تومنه
http://www.bia2computer.com/index.php/shop/shoping/conversion-and-converters/converter-dvi-to-hdmi

ولی برای کنسول بازی ایناس که استفاده میکنن ببین یارو گفته 200هزار تومن میفروشه این همون پارسالی هاست که بالاتر گفتم گرون تره
http://forum.gamefa.com/showthread.php?tid=10881

ولی یه مدل جدید تر اومده این ها چند ماهی بیشتر نیست تو ایران اومده و قیمتش کمتره 75 تومن این ها مالا کنسوله نه اون ها که شما میگی

http://esam.ir/itemView.aspx/379825/تبدیل-Hdmi-به-vga-مانیتور.htm

آخرین ویرایش:
سلام.
من پرمیوم بتلو خریدم حجمش 1.1 مگ بود دانلود کرد ولی تو waiting to install مونده از 1 ساعت 1 یه روزم گذاشتم هنوز تو این نصب مونده!از استور خریدم نه از توی خود بازی.DLC هاش تو استور برام بازه که دانلود کنم ولی میترسم دانلود کنم بخاطر نصب نشدن پرمیوم اجرا نشه حجمم الکی بره!
چیکار باید بکنم مشکلش چیه؟1 هفتس موندم توش.50 دلارم پریده یعنی؟
ریجنه اکانت باید با ریجنه بازیت یکی باشه
یعنی ریجنه بازی bf4 ات باید با اکانت یکی باشه تا بتونه نصب بشه در غیر این صورت اصلا نصب نمیشه.

من چند سال پیش یه تبدیل dvi به vga خریدم 2 تومن
اون وقت چه جوری dvi آنالوگ نیست دیجیتاله با 2 تومن تبدیل میشه
این هم عکسش تو ورودی های مانیتور امروزی 3 تا داریم
2 تاش که عینه همه فقط سوکت فرق میکنه vga dvi مثل همین عکسه
Hdmi دیجیتاله که بحث سوکت نیست یه آی سی داره که باید کار تبدیل رو انجام بده برای همین قینتش بالاس
یه نکته برعکسش ساده است و به راحتی با اون تبدیل 5تومنیا صورت میگیره ولی برای کنسول بازی ایناس که استفاده میکنن ببین یارو گفته 200هزار تومن میفروشه
فروش کابل hdmi به vga برای اتصال کنسول بازی به مانیتور vga

dvi و hdmi هر دو دیجیتالن عزیز من و تبدیل این دو به هم هم ارزونه ولی یسری dvi هستن که علاوه بر سیگنال دیجیتال توانایی انتقال سیگنال انالوگ رو هم دارن که معمولا به این شکل مینویسن DVi-I و این دلیل بر انالوگ بودن dvi نمیشه
What is the difference between DVI-I and DVI-D?

What is the difference between DVI-I and DVI-D on NVIDIA based graphics cards?

Most current NVIDIA based graphics cards feature a Digital Video Interface (DVI) connector for connecting a digital flat panel LCD monitor or projector to the card. A DVI connector is characteristically colored white (as opposed to a VGA connector which is colored blue). For every graphics card that features a DVI connector, the number of pins and layout of the pins on the DVI connector will vary depending on what type of DVI connector is found on the graphics card. There are currently two prominent types of DVI connectors, DVI-I (Figure 1) and DVI-D (Figure 2).
kb221_2.jpg
kb221_1.jpg

A DVI-D connector on a graphics card sends out a digital signal only, while a DVI-I connector, which carries both an analog and digital signal, can send out a digital signal (for digital displays such as flat panel LCD monitors) as well as analog signal (for older displays such as a CRT monitor) using a DVI to VGA adaptor shown below. The graphics card shown in Figure 1 which shows a DVI-I connector contains more pins than the DVI-D connector shown in Figure 2. The extra pins on a DVI-I connector carry the analog signal which the DVI-D connector does not have.

یعنی ریجنه بازی bf4 ات باید با اکانت یکی باشه تا بتونه نصب بشه در غیر این صورت اصلا نصب نمیشه.

ریجنم فرق داشت بازیو کلا اطلاعاتشو پاک کردم ریجن 1گرفتم بازم نصب نمیشه!ریجن بازیم الان یکه و نصب نمیشه باز

خب آرمان به یک کشف بزرگ دست پیدا کردم .

بازیم TLOU ریجن 2ئه . اکانتم ریجن 1 USه . امروز با همون اکانت ریجن 1ه US واسه این بازی DLC خریدم . نصب شد ، اجرا شد روی US . الان نظرت چیه ؟:d

خیلی ممنون داداش

فقط یه سوال دیگه تلویزیون نوش اگه تقریبا 1 تومن باشه دست دومش چقدر میاد ؟

من اشتباه،کردم منظورم HDMI to VGA بود 140 تومن .
ببین،بخوای مانینور بگیری تازه،HD باید کم کم 700 هزینه کنی
این تلویزیون های x vision 22 اینچ فوق العاده اس . کیفیت Full HD
سه تا ورودی HdMI و usb خور و vga ,یعنی مانیتورم میشه،.منم امروز خریدم 550
فقط ضعفش شاید صغحه کوچیکش که در مقابل مانیتور بازم بهتره ،مانیتور 19 اینچ..

دوستان مدل نامبر CUH-1006A جز دستگاهای لانچه؟
یا اینکه این تاریخی که تو سایت سونی نوشته فقط واسه عرضه اولیه س و ممکنه سری های جدیدی هم با همین مدل نامبر تو 2014 عرضه شده باشه؟؟؟
کلا تاریخ تولید دستگاه رو جعبه یا خود کنسول نوشته شده یا نه فقط از رو مدل نامبر و چک کردن در اینترنت میشه فهمید؟؟؟

آخرین ویرایش:
ریجنم فرق داشت بازیو کلا اطلاعاتشو پاک کردم ریجن 1گرفتم بازم نصب نمیشه!ریجن بازیم الان یکه و نصب نمیشه باز
مطمعن هستی ریجنه بازیت 1 هست ؟ پشته جعبه ریجن بازی رو زده و اینکه اگر درجه سنی ESRB باشه .
ریجن اکانت هم اطمینان داری 1 هست ؟ میتونی از طریقه وب و sony account manager بری توی details و بعد قسمت address پایین زده COUNTRY/REGION
یک بار پاکش کن دوباره دانلود کن ببین حل میشه یا نه .
اگر نه بهتره خودت با سونی و dice تماس بگیری. نمیدونم مشکل کار از کجا هست !

من یه dlc دانلود کردم چه جوری پاکش کنم
به data بازی نمیشه به صورت مستقیم دسترسی داشت. کله بازی رو پاک کن دوباره نصب کن اینطوری dlc باهاش نیست.

خب آرمان به یک کشف بزرگ دست پیدا کردم .

بازیم TLOU ریجن 2ئه . اکانتم ریجن 1 USه . امروز با همون اکانت ریجن 1ه US واسه این بازی DLC خریدم . نصب شد ، اجرا شد روی US . الان نظرت چیه ؟:d
×_× نمیدونم
کلا online content ها سونی هم قبلا گفته region locked هستن !!!

- - -ویرایش - - -

دوستان مدل نامبر CUH-1006A جز دستگاهای لانچه؟
یا اینکه این تاریخی که تو سایت سونی نوشته فقط واسه عرضه اولیه س و ممکنه سری های جدیدی هم با همین مدل نامبر تو 2014 عرضه شده باشه؟؟؟
کلا تاریخ تولید دستگاه رو جعبه یا خود کنسول نوشته شده یا نه فقط از رو مدل نامبر و چک کردن در اینترنت میشه فهمید؟؟؟
اون فقط region رو نشون میده که این فکر کنم ریجن 3 باشه ای سریا . ماله شما باید برای Hong Kong / Singapore / Malaysia باشه !
در مورده تاریخ ظاهرا برای بعضیا پشته دستگاه نخورده
اما کلا اگر مشکلی نداره انقدر حساسه تاریخ ساخت نباشه
ماله خودمم 2013 لانچ هست D: لول.

من اشتباه،کردم منظورم HDMI to VGA بود 140 تومن .
ببین،بخوای مانینور بگیری تازه،HD باید کم کم 700 هزینه کنی
این تلویزیون های x vision 22 اینچ فوق العاده اس . کیفیت Full HD
سه تا ورودی HdMI و usb خور و vga ,یعنی مانیتورم میشه،.منم امروز خریدم 550
فقط ضعفش شاید صغحه کوچیکش که در مقابل مانیتور بازم بهتره ،مانیتور 19 اینچ..
دوست عزیز منم می خوام این تلویزیون رو بخرم واسه PS4 .
کیفیت صفحه اش واقعا FULL HD 1080 هست؟
شما راضی هستی؟ تا به حال اذیت نداشته؟

سلام ...

دوستان یه سوال دیگه دارم : درسته که می گن بار اول که کنسول رو روشن می کنید پیغام Welcome Back میاد و از دفعات دیگه این پیغام ظاهر نمی شه؟ این رو یکی از فروشنده ها بهم می گفت. خواستم بپرسم پس این می تونه یه نشونه واسه آکبند بودن کنسول باشه؟

سلام ...

دوستان یه سوال دیگه دارم : درسته که می گن بار اول که کنسول رو روشن می کنید پیغام Welcome Back میاد و از دفعات دیگه این پیغام ظاهر نمی شه؟ این رو یکی از فروشنده ها بهم می گفت. خواستم بپرسم پس این می تونه یه نشونه واسه آکبند بودن کنسول باشه؟

این پیغام وقتی ظاهر میشه که کنسول رو روشن کرده باشید و دسته رو نه
زیرش هم مینویسه دکمه ps دسته رو فشار بدی
هر دفعه هم میاد
پس نمیتونه یه نشونه باشه!

Sent from my GT-I9100

دوست عزیز منم می خوام این تلویزیون رو بخرم واسه PS4 .
کیفیت صفحه اش واقعا FULL HD 1080 هست؟
شما راضی هستی؟ تا به حال اذیت نداشته؟

همین امروز تازه خریدم ، ولی روش که زده ، ولی اگه تردید داری برو نقد کاربران درباره تلویزیون از دیجی کالا بگیرید .
همه راضی ان و با توجه به قیمتش عالیه.

اقا رجین 2 ژاپن فرقش با رجین 2 اروپا تو همون دکمه x و o تو منو هست؟

Last edited by a moderator:
این پیغام وقتی ظاهر میشه که کنسول رو روشن کرده باشید و دسته رو نه
زیرش هم مینویسه دکمه ps دسته رو فشار بدی
هر دفعه هم میاد
پس نمیتونه یه نشونه باشه!

Sent from my GT-I9100

ای بابا ...

آقا من شنبه می خوام برم کنسول رو بگیرم ، پس حواسم به چی باشه؟

گیج شدم :d . البته دوستان گفتن ببینم خط و خش نداشته باشه ، بیشتر می خوام که خود کنسول کار نکرده باشه و کاملا نو باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or