هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

قیمت دلار و یورو (حرف سیاسی ممنوع:d)
بازم ربطی نداره ، قیمت یورو از دلار گرونتره ولی ریجن 2 از ریجن 1 ارزونتره !!!!!!!!!!!
این تفاوت قیمت یه توافقیه بین کاسب ها که چه موقع کدوم ریجن رو ارزون یا گرون کنن !!! ولی دلیل اصلیش اینه که به علت کم بودن گزارش خرابی های ریجن 1 نسبت به بقیه ریجن ها ، ریجن 1 گرونتره .

بازم ربطی نداره ، قیمت یورو از دلار گرونتره ولی ریجن 2 از ریجن 1 ارزونتره !!!!!!!!!!!
این تفاوت قیمت یه توافقیه بین کاسب ها که چه موقع کدوم ریجن رو ارزون یا گرون کنن !!! ولی دلیل اصلیش اینه که به علت کم بودن گزارش خرابی های ریجن 1 نسبت به بقیه ریجن ها ، ریجن 1 گرونتره .
الان دقیقا برعکس گفتی :)

والا تو تهران ، ریجن 1 از بقیه گرونتره ، تو مارکت های خارج هم همینطوره !
نچ D: لول
ایران نمیدونم اما ریجن 1 میشه امریکا و کانادا که امریکا 399 دلار هست و کانادا هم 349 دلار
بقیه کشورهها گرونتر هست. استرالیای خودمون ریجن 4 میشه قیمت 4 هست 549 دلار D:
دیگه بقیه ریجنها بماندل

دوستان موقع خرید به چه نکاتی توجه کنیم؟؟؟؟
مخصوصا واسه من که میخوام دست دوم (2هفته کارکرده) رو بخرم؟؟؟
میشه کارکرد دستگاه رو متوجه شد؟
مشکلات شایع چیا هستن وچجوری میشه چکشون کرد؟؟
به همه چیز
زمان کارکرد رو که نمیشه متوجه شد
بازی رو تست کن درایو دستگاه مشکل نداشته باشه ... خوده دستگاه ه روشن کن تست کن . کنترل و کابلها رو همه رو چک کن
در ضمن اگر احیانا قیمتش نزدیک به قیمت نو هست توصیه اینکه همون نو بخری به صرفه تر هست و استرسش هم کمتر D: موفق باشید

من 10 مین هست منتظرم که بری توی Match TLOU
ولی همیش میزنه
Searching for ....
چرا؟
DNS ات رو عوض کن
احتمالا تاثیر داره.

پس صبر کردن فایده چندانی نداره. در مورد سوال دوم هم اگر پاسخ بدید ممنون میشم چه چیزهایی رو باید قبل از خرید چک کنم ؟

بازی هایی که ریجنشون با کنسول فرق داره قابل بازی روی همه ریجن ها هستند ؟ اگر تاپیکی چیزی هست که کامل توضیح میده این قضایا رو ممنون میشم لینکش رو پست کنید.

ريجن دستگاه در اجراي بازي مهم نيست
از همه مهمتر اكانت psn هست كه ريجن چند باشه،اون هم براي خريد dlc
مثلاً شما ريجن 2 ژاپن رو ميخري،بعد اكانت psn رو آمريكا ميسازي، هر بازي با هر ريجني بخري اجرا ميشه ، اما براي خريد dlc بازي شما حتماً بايد ريجن 1 يا all ريجن باشه-چون اكانت psn رو آمريكا ساختي
ولي اگه قصد خريد dlc رو نداشته باشي فرقي نمي كنه بازي ات ريجن چند باشه
در موقع خريد هم من پيشنهاد مي كنم به هيچ عنوان آنلاين نخر،دقت كن كه دستگاه نو باشه ،اگه با دوربين خريدي بايد باشه ،ريجن 1 هم اگه گرفتي حتماً 2014 باشه، حتي اگه ريجن 1 براي 2013 رو ارزون تر هم دادن ،نخر
چون ممكنه خراب باشه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام،میخوام رجین 3 بخرم ،فرق خاصی با 1و.2 نداره که ؟
پکمه x و.o فرق داره تو رجین 3 ؟
برای بازی هم که مشکلی ندارم ؟ بازی رجین 1و 2 بخرم و اکانتمم ست کنم واسه dlc.

والا تو تهران ، ریجن 1 از بقیه گرونتره ، تو مارکت های خارج هم همینطوره !

اين گروني بخاطر اين هست كه كم ياب شده
از وقتي ريجن 2اروپا اومد، تو بازار بصورت زياد وارد شد و ريجن 1 كمتر شد

سلام،میخوام رجین 3 بخرم ،فرق خاصی با 1و.2 نداره که ؟
پکمه x و.o فرق داره تو رجین 3 ؟
برای بازی هم که مشکلی ندارم ؟ بازی رجین 1و 2 بخرم و اکانتمم ست کنم واسه dlc.

فقط داخل منوي اصلي فرق داره و تو بازي مشكلي نيست
براي خريد dlc هم ريجن بازي با ريجن اكانت psn بايد يكي باشه-ريجن دستگاه مهم نيست

Last edited by a moderator:
اين گروني بخاطر اين هست كه كم ياب شده
از وقتي ريجن 2اروپا اومد، تو بازار بصورت زياد وارد شد و ريجن 1 كمتر شد

به هر حال من یه جا سراغ دارم ، وارد کننده ریجن 1 به قیمت عالی هست . هرکی خواست بگه آدرس بدم.

سلام دوستان.
میخوام psn id ام رو تغییر بدم.کسی میدونه چجوری هست؟ اصلا امکان پذیر هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

همچین امکانی وجود نداره
ps id اسمش برای همیشه همینی که نوشتی میمونه

اگر میخوای چیزه دیگه باشه باید اکانت دیگه باز کنی D:

در فرض اينكه دو نفر بخواهند بازي هايشان را شير كنن:

0-این دو نفر میتونن همزمان آنلاین بازی کنن؟
1-نفر دوم اگه بعد از دانلود بازی( از اکانتی که اکتیوش کرده بود) اکانت رو دی اکتیو کنه میتونه از بازی استفاده کنه؟ حالا چه آفلاین چه آنلاین.
2-صاحب اکانت که اکنتش در کنسول دیگری اکتیو هستش میتونه بازی های فیزیکیش رو از روی بلوری آفلاین بازی کنه؟ منظورم اینه که این بحث محدود شدن به آنلاین بازی کردنش فقط شامل بازی های نسخه دیجیتالیشه یا شامله نسخه فیزیکی هم میشه؟
3- کدوم یکی از این دو نفر (صاحب اکانت و کسی که اکانت رو تو کنسولش اکتیو کرده) می تونن از پلاس 14 روزه اکنت ژاپنی استفاده کنن؟ باتوجه به اینکه برای این منظور باید اکانت ژاپن اکتیو بشه.
اصلا شدنی هست استفاده از اکانت 14 روزه ژاپنی یا باید یه پلاس هم بخرن و شیر کنن؟

در فرض اينكه دو نفر بخواهند بازي هايشان را شير كنن:

0-این دو نفر میتونن همزمان آنلاین بازی کنن؟
1-نفر دوم اگه بعد از دانلود بازی( از اکانتی که اکتیوش کرده بود) اکانت رو دی اکتیو کنه میتونه از بازی استفاده کنه؟ حالا چه آفلاین چه آنلاین.
2-صاحب اکانت که اکنتش در کنسول دیگری اکتیو هستش میتونه بازی های فیزیکیش رو از روی بلوری آفلاین بازی کنه؟ منظورم اینه که این بحث محدود شدن به آنلاین بازی کردنش فقط شامل بازی های نسخه دیجیتالیشه یا شامله نسخه فیزیکی هم میشه؟
3- کدوم یکی از این دو نفر (صاحب اکانت و کسی که اکانت رو تو کنسولش اکتیو کرده) می تونن از پلاس 14 روزه اکنت ژاپنی استفاده کنن؟ باتوجه به اینکه برای این منظور باید اکانت ژاپن اکتیو بشه.
اصلا شدنی هست استفاده از اکانت 14 روزه ژاپنی یا باید یه پلاس هم بخرن و شیر کنن؟
سلام عزیز
این سوال رو شما چند بار پرسیدی D: بهتره پاسخهای قبلی رو که دوستان و من دادن به دقت بخونید .

0. بله میشه. کسی که primary داره میتونه روی اکانتهای دیگه روی دستگاه بازی کنه و کسی که پرایمری نداره میتونه روی اکانت اصلی بازی کنه . شما در مورده destiny سوال کردی که گفتم یکی از شما با اکانت که بازی خریداری شده و پلاس داره بره و دیگری هم primary کرد با اکانت خودش بره ! اگر هردو بخواید در یک زمان از یک اکانت برای Online بازی کنید در مورده destiny چون کلا انلاین هست نمیدونم چطور میشه این مورد رو .
1.اگر بری سایت سونی و اکانت رو de-active کنی بازیا قفل میشن و نمیشه بازی کردشون . به هر حال تا زمانی که pass وارد میشه و اکانت وارد دستگاه دوم میشه بازیا فعال هستن تا زمانی که اکانت از طریقه سایت de-active بشه یا اکانت پاک بشه که به همراهش دسترسی به بازیا هم از بین میره.
2.نسخه های فیزیکی در این قضیه هیچ تغییری ایجاد نمیکنن. share کردن به digital purchase ها مربوط میشه.
3. هر دو میتونید یه اکانت japan بسازید و primary کنید !
share کردن ربطی به پلاس نداره .
کلا share کردن زمانی خوبه که یا دو کنسول توی خونه باشه یا یکی اکانت اصلی خودش رو که primary داره share کنه برای کسه دیگه که توی این اکانت به بازیا هم دسترسی داشته باشه .
از نظر اقتصادی به صرفه هست اما محدودیتهای هم داره .

دوستان شما برای وصل کردن کنسولتون به مانیتور از چه کابلی استفاده کردید ؟

قیمتش چقدره ؟
شما بهتره به فکر خرید یک تلویزیون سایز کوچک HD
یا Full HD باشی چون با کابل کارت راه نمیافته و به مشکل میخوری
کابل HDMI to DVI که هزینه 140 هزار تومن و گرونه و تصویرم نمیگیری ازش
کابل ،HDMzi to DVI ,بزنی تصویر بگیری کیفیت لازم نداره
لا توجه به رزولوشن 1080 و بازی با وضوح بالا بهتره به فکر خرید تلویزیون باشی ،چون مانیتور گرون HD هاش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or