هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من 2 تا پلی 4 دارم

یکیشون وقتی یک ساعت باهاش بازی میکنی صدا فنش میره بالا
دومی وقتی یک ساعت یا بیشتر بازی میکنید اصلان صداش در نمیاد
جفتشونم ریجن 1 هستن
موندم چرا اینجوریه

روش PLUS مجانی هنوز کار میکنه؟
کدوم گزینه باید بزنیم؟(همش ژاپنیه)

بله كار ميكنه دوست من ديروز امتحان كرد و موفق شد!
اكانت ژاپن بايد بسازين فقط. چون براي دريافت ١٤ روز رايگان از شما اطلاعات كارت اعتباري نميخواد

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان من 2 تا پلی 4 دارم

یکیشون وقتی یک ساعت باهاش بازی میکنی صدا فنش میره بالا
دومی وقتی یک ساعت یا بیشتر بازی میکنید اصلان صداش در نمیاد
جفتشونم ریجن 1 هستن
موندم چرا اینجوریه
چیزه مهمی نیست
زیاد نگرانش نباش D:
ok هست .

داریم به پاییز نزدیک میشیم ، به نظرتون افت قیمت برای PS4 اتفاق می افته ؟ کلا بهترین زمان خرید PS4 در امسال کی هست ؟

یک سوال دیگه هم داشتم به چه چیز هایی باید موقع خرید توجه کرد ؟ چون شنیدم مشکلات حل نشدنی داره.

سلام به همه
من اکانت ژاپن ساختم از کجا بدونم که 14 روز رایگان پلاس فعال شده؟چطوری میشه فهمید؟

در اواخر فرايند ساخت اكانت براي شما صفحه اي رو باز ميشه كه در مورد اكانت پلاس توضيح داده و يمي از گزينه ها مشخصه كه ١٤ روز پلاس رايگان رو پيشنهاد داده ( از عدد 14 نوشته شده كاملا مشخصه ) وارد اون قسمت كه شدين قسمتي كه هميشه توي همه اكلنت ها مربوط به دانلود با خوبد يا پيش خريد است رو كليل ميكنيد .
اگر كنار اكانت ژاپن شما در قسمت switch user علامت بعلاوه طلايي اضافه شد يعني اكانت شما به درستي پلاس شده است

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان ایا پلی 4 در رنگ بندی هم عرضه میشه یا مدل اسلیم اخباری چیزی در این ضمینه هست

اونطور كه من متوجه شدم باندل مخصوص بازيه دستيني رنگ دستگاه و دوال شوك سفيده! زمان عرضه اين بازي هم همزمان با عرضه همين بازيه كه كمتر از يك ماه( اگر اشتباه نكنم) ديگه است
البته دوال شوك به رنگ هاي ابي و قرمز و سفيد چند هفته اي ميشه كه وارد بازار شده ...

آخرین ویرایش:
داریم به پاییز نزدیک میشیم ، به نظرتون افت قیمت برای PS4 اتفاق می افته ؟ کلا بهترین زمان خرید PS4 در امسال کی هست ؟

یک سوال دیگه هم داشتم به چه چیز هایی باید موقع خرید توجه کرد ؟ چون شنیدم مشکلات حل نشدنی داره.

نهایت قیمتی که می تونه پایین بیاد : 1236900 تومن
$399 هر دلار 3100
مگر اینکه دلار پایین بیاد که نمیاد !

اونطور كه من متوجه شدم باندل مخصوص بازيه دستيني رنگ دستگاه و دوال شوك سفيده! زمان عرضه اين بازي هم همزمان با عرضه همين بازيه كه كمتر از يك ماه( اگر اشتباه نكنم) ديگه است
البته دوال شوك به رنگ هاي ابي و قرمز و سفيد چند هفته اي ميشه كه وارد بازار شده ...

سلام عزیز...اینی که شما داری میگی هک شده ایا منظورت همون game sharing هست؟یا کلا هک شده و میتونی با ۱۰-۲۰ تومن بازیهارو بریزی رو هارد؟لطف میکنی اگه ج بدی

فكر نكنم قيمت ps4 بدون دوربين هر چقدر هم بخواد پايين بياد از يك و نيم -يك و چهارصد كمتر بشه
اگه دلار رو سه تومن حساب كنيم،يك ميليون و دويست قيمت خود دستگاه به پول ايران ميشه،بالأخره هزينه ي ورود و قيمتي كه واسطه ها روش مي كشن رو هم بايد حساب كنيد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

نهایت قیمتی که می تونه پایین بیاد : 1236900 تومن
$399 هر دلار 3100
مگر اینکه دلار پایین بیاد که نمیاد !

فكر نكنم قيمت ps4 بدون دوربين هر چقدر هم بخواد پايين بياد از يك و نيم -يك و چهارصد كمتر بشه
اگه دلار رو سه تومن حساب كنيم،يك ميليون و دويست قيمت خود دستگاه به پول ايران ميشه،بالأخره هزينه ي ورود و قيمتي كه واسطه ها روش مي كشن رو هم بايد حساب كنيد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

پس صبر کردن فایده چندانی نداره. در مورد سوال دوم هم اگر پاسخ بدید ممنون میشم چه چیزهایی رو باید قبل از خرید چک کنم ؟

بازی هایی که ریجنشون با کنسول فرق داره قابل بازی روی همه ریجن ها هستند ؟ اگر تاپیکی چیزی هست که کامل توضیح میده این قضایا رو ممنون میشم لینکش رو پست کنید.

پس صبر کردن فایده چندانی نداره. در مورد سوال دوم هم اگر پاسخ بدید ممنون میشم چه چیزهایی رو باید قبل از خرید چک کنم ؟

بازی هایی که ریجنشون با کنسول فرق داره قابل بازی روی همه ریجن ها هستند ؟ اگر تاپیکی چیزی هست که کامل توضیح میده این قضایا رو ممنون میشم لینکش رو پست کنید.
تمام بازی های PS4 ریجن فری هستند و روی تمام دستگاه ها با هر ریجنی اجرا میشن ، مواردی از قبیل بازی آنلاین و PSN به ریجن ربط داره.
مواردی که باید چک کنی اینه که حتما دستگاه رو موقع تحویل تست کنی ، ظاهر دستگاه خط وخش نداشته باشه . محتویات جعبه کم و کسری نداشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or