هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

میدونم این سوال ربطی به اینجا نداره ولی واجبه
دوستان نمیدونم چرا نوشته ها و همه چی فقط توی فروم اینجا کوچک نشون داده میشه (فقط اینجا اینجوریه و هیچ ساتی اینجوری نیست)

شما اینه امتحان کن ببیم درست میشه یا نه ....
Ctrl + قرقره ی موس رو بالا یا پایین ببری فروم بزرگ و کوچیک میشن ....

یعنی قبلا یه PS4 دیگه رو به عنوان PS4 اصلی این اکانت معرفی کردین، از طریق سایت سونی باید قبلی رو deactivate کنین.

میشه لینک رو بدید برای انجام اینکار ؟؟؟؟

قطعا و 100% از ایکس باکس 360 بهتره ، یه سرچ متوجه میشی . من هنوز نخریدم اما هفته دیگه قصد خرید دارم . تنها مشکل قیمت بازی هاست که اونم بعدا هک میشه و قیمت ها شکسته میشه . قیمت کنسول هم خیلی بیاد پایین 100 تا 150 تومن ارزون میشه نه بیشتر ! حساب کنید : $399 هر دلار 3100 نهایت قیمتیه که می تونه بیاد پایین ، مگر اینکه قیمت دلار بیاد پایین که اونم بعیده !

به نظر من هک نمیشه اگر شد برو بگیر بازی هاشم خیلی خیلی گرون هستن 11تا بازی بخری انکار پول 1 xbox 360 نو رو دادی

به نظر من هک نمیشه اگر شد برو بگیر بازی هاشم خیلی خیلی گرون هستن 11تا بازی بخری انکار پول 1 xbox 360 نو رو دادی
احتمال هک شدنش کم نیست و می تونیم امیدوار باشیم
از نظر من تعداد بازی اهمیت نداره ، خودم در حاضر 10 تاگیم رو PC دارم اما فقط با 3 , 4 تاش بازی می کنم .
هر بازی PS4 هم حداقل 50 ساعت گیم پلی داره ، اگر هم تموم شد می تونی راحت تعویض کنی.
خیلیا هستند که آرشیو بزرگی از بازی های XBOX360 دارن اما در یه روز با همشون بازی نمی کنن !!!

سلام ...

دوستان یه توضیح بدید در مورد سال ساخت کنسول و اینکه روی جعبه مشخصه و از کجا باید سال ساختش رو دید؟ ممنون
تاریخ ساخت پشته کنسول خورده
یا به صورت تاریخ و ماه خورده یا به صورت کد که عدد میشه نشانه سال و A-B-C-D هرکدوم نشانه از ماه های سال هستن به ترتیب.

ریجن 2 ژاپن اون سری اولشون کلا تاریخ ساخت نه به صورت تاریخ و ماه و نه به صورت اختصاری زیر کنسول نوشته نشده ! ماله خودم این شکلیه فقط سریال نامبر کنسول به همراه کارحونه ای که کنسول رو ساخته "فاکس" حک شده.

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

احتمال هک شدنش کم نیست و می تونیم امیدوار باشیم
از نظر من تعداد بازی اهمیت نداره ، خودم در حاضر 10 تاگیم رو PC دارم اما فقط با 3 , 4 تاش بازی می کنم .
هر بازی PS4 هم حداقل 50 ساعت گیم پلی داره ، اگر هم تموم شد می تونی راحت تعویض کنی.
خیلیا هستند که آرشیو بزرگی از بازی های XBOX360 دارن اما در یه روز با همشون بازی نمی کنن !!!
دقیقا
با هر بازی میتونی راحت تا 1 ماه سرگرم باشی ولی اگه مولتی داشته باشه که دیگه تا 2 یا 3 ماه ولش نمی کنی مثل bf4
تازه اگه دست دوم بخری می تونی با کمترین ضرر بفروشی

سلام،
نه کار نمیکنه...
فقط USB و 3.5 ...

شما مطمعنی یو اس بی میشه؟؟ مثلا یک هدست رو به کارت صدای یو اس بی وصل کرد و تبدیلش کرد به یو اس بی بعدش هم بزنیم به کنسول و بهترین کیفیت ازش استفاده کنیم؟
میخوام هدفون فیلیپس 230 گیمینگ بگیرم.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

دوستانی که آپدیت جدید 1.75 رو نصب کردند رو PS4 ، لطفا بگن که مشکلی نداره برای اجرا و بازی ؟
سابقا گویا آپدیت 1.72 یه سری مشکلات ایجاد کرده بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or