موردی نداره.سلام به همه
من وقتی فیفا بازی می کنم هیچ صدایی از دستگاه نمیاد ولی وقتی TLOU بازی می کنم فنش با صدای بلند کارمی کنه!
می خواستم بدونم طبیعی است یا نه؟ مرسی
موردی نداره.سلام به همه
من وقتی فیفا بازی می کنم هیچ صدایی از دستگاه نمیاد ولی وقتی TLOU بازی می کنم فنش با صدای بلند کارمی کنه!
می خواستم بدونم طبیعی است یا نه؟ مرسی
سلام دوستان مگه ps4 هك شده؟ يكى از آشناهام رفته بود توپخونه مغازه داره بهش گفته بود هك شده و بازيها رو روى هارد دستگاه براش ميريزه و واسه اجراى بازيها احتياج به بلورى اورجينال نداره. شما هم در اين مورد چيزى ميدونيد؟
دوستان من به زودی (تقریبا قطعی) قراره که بخرم. حالا با خوندن این تاپیکا یک سوال برام ایجاد شده. همه از صدای فن در موقع بازی های اینفیمون و tlou می نالن! ایا واقعا به نظرتون بهتره صبر کنم برای مدل جدیدتر؟
امکان نداره شما بتونی سرور بازی رو خودت کانفیگ کنی مگه کانترهسلام
من یک سوال دارم این که تو بازی ها حتما باید به یک سرور خارجی وصل شد که مثلا پینگش برای من 250 میشه؟
یا میشه مثلا یکی نت خوب داشته باشه خودش سرور بشه باش با پینگ زیر 100 بازی کرد؟
البته bf4 به صورت محدود امکاناتی میدهامکان نداره شما بتونی سرور بازی رو خودت کانفیگ کنی مگه کانتره
مشکل از نت شما و تعدادی از isp ها هست...تو این یکی دو روزه احتمالا حل میشهبچهها برا شما هم مشکل وصل نشدن به پی اس رودارید یا مشکل از نت منه ؟
دوستان اگر کسی فروشگاه خوب در تهران میشناسه که بازی دسته 2 بیاره و تعویض کنه لطفا پ.خ کنه....ممنون میشم
بایدم سوزان باشه D: خب داخله دستگاه رو باز کردی !من یه بار اومدم تهران میدون توپخونه پاساژ هم بسته بود و مغازه های بیرون رو فقط پرسیدم بازی دست دوم چندتایشون داشتن با قیمت خوب من WD رو گرفتم 150 تومن
- - -ویرایش - - -
بچه ها تاحالا کسی کیس ps4 رو باز کرده؟
من مشکل گرم شدن دستگاه رو داشتم که باعث میشد اگر دستگاه داغ باشه یعنی 1 ساعتی بازی کرده باشم بعد اینکه خاموشش میکردم دیگه روشن نمیشد تا یکم صبر کنی خنک شه
پس کامل بازش کردم و خمیر سیلیکون گرونی که گرفته بودم 25 تومن زدم بهش. سینک و غیره هم مشکلی نداشت و محکم چسبیده بود و بستمش کیس رو.
حالا این قسمت که توی عکسی میبینید دقیقا زیر چیپ اش قرار داره و پیچ هایی اطرافش هم برای محکم نگه داشتن چیپ روی سینک و خمیر سیلیکونه
ولی مساله اینه که حدود 10 دقیقه که بازی کنی این فلز اینقدر داغ میشه که اگه بهش دست بزنی دستت یکم میسوزه
تا حالا کسی دستگاه رو باز کرده ببینه این گرمای زیاد طبیعیه یا نه؟
تازه احساس میکنم دور فن بالا نمیره و وسط بازی بیشتر نمیشه که خودش باعث گرم شدنش میشه
روی دو کنسول یک اکانت میتونه activate بشه .دوستان اگه بخوام بازی رو به صورت دیجیتالی بگیرم نهایتا رو چند کنسول میشه شیرش کرد؟ چند نفرشون همزمان میتونن آنلاین بازی کنن؟
هم آنلاین میشه زد هم آفلاین یا فقط آنلاینه؟ البته برای بازی که هردو مد رو داره میگم مثل Destiny.
تا چه مدت بهمون وقت میده بازی رو دانلود کنیم؟ چون پیش میاد هارد پر بشه می خوام بدون میشه روش حساب کرد و دیتاش رو پاک کرد و بعدا مجدد دانلود کرد؟
نمیشهبچه ها یه سوال مبتدیانه داشتم چون تا حالا تست نکرده بودم :
وقتی دکمه Share رو میزنیم و ویدیوی بازی رو میخوایم سیو کنیم از کجا بدونیم که از کجا ویدیو سیو میشه؟ منظورم اینه مثلا تو فوتبال از کجا تنظیم کنیم که کل ۹۰ دقیقه مسابقه ضبط شه؟
ممنون از راهنمايى فقط بگين مثلا ميخوام يه بازى رو كامل ضبط كنم چيكار بايد بكنم؟ بازى كه شروع شد دكمه share رو بزنم بعدش دوباره كى بزنم؟ از كجا بفهمم كه ١٥ دقيقه كى تموم ميشه ؟- - -ویرایش - - -
نمیشه
نهایتا 15 دقیقه ضبط میشه و save میشه. بعدش دوباره باید ضبط کنی .
وقتی کلید share رو برای record میزنی یه ایکون قرمز میاد و میره که نشونه record شدن هست.وقتی ذخیره شد دوباره میزنه saved.