ممنون از راهنمايى فقط بگين مثلا ميخوام يه بازى رو كامل ضبط كنم چيكار بايد بكنم؟ بازى كه شروع شد دكمه share رو بزنم بعدش دوباره كى بزنم؟ از كجا بفهمم كه ١٥ دقيقه كى تموم ميشه ؟
خواهش
اشاره كردم وقتي تموم بشه ميزنه saved بالا سمته چپ
ممنون از راهنمايى فقط بگين مثلا ميخوام يه بازى رو كامل ضبط كنم چيكار بايد بكنم؟ بازى كه شروع شد دكمه share رو بزنم بعدش دوباره كى بزنم؟ از كجا بفهمم كه ١٥ دقيقه كى تموم ميشه ؟
من این روشو انجام دادم بله واقعیه و بدون هیچ مشکلی انلاین و افلاین بازی میکنمیه نفر یه توضیح در مورد این روش اشتراک گزاری بازی ها میده که یه مبلغی رو واسه اشتراک بلند مدت میگیرن و بازی های جدید رو با قیمت های کم(50-60) روی هارد منتقل می کنند؟ توی روش اعلام شده که میشه راحت و بدون مشکل آنلاین بازی کرد و تروفی گرفت با اکانت اصلی و روش عاری از هر مشکلیه، جریان چیه؟
سلام
من یک سوال دارم این که تو بازی ها حتما باید به یک سرور خارجی وصل شد که مثلا پینگش برای من 250 میشه؟
یا میشه مثلا یکی نت خوب داشته باشه خودش سرور بشه باش با پینگ زیر 100 بازی کرد؟
امکان نداره شما بتونی سرور بازی رو خودت کانفیگ کنی مگه کانتره
آقا فک نکم فقط آنلاین باشه ها! تو توضیحات psn زده تک نفره و آنلاین 2 تا 12 نفره. پس باید آفلاینهم داشته باشه دیگه.نه؟روی دو کنسول یک اکانت میتونه activate بشه .
این رو اطمینان ندارم که بشه بازی رو همزمان انلاین زد .
. البته destiny به صورت کاملا online هست بازیش . حالا save data روی server خوده bungie ذخیره میشه. اینطوری باید character های جدا داشته باشین.
البته اگر primary کردی باشی اکانت رو میتونی توی بقیه اکانتها هم بازی کنی انلاین اما روی کنسول دوم چون اکانت primary نمیشه ( مگر اینکه deactive بشه ) باید روی همین اکانت بازی کنه.
مدت زمان نداره. میتونی دانلود کنی برای همیشه.
اره میتونی پاک کنی دوباره دانلود کنی
saved.
نه......فقط تو فیفا وقتی فشارش بدی میتونی دروازه بان شی توی پس رو هم بعید میدونمسلام
آقا این قسمت تاچ پد دسته تو fifa یا PES به دردی میخوره؟
به بازی ربط دارهمنظور من این نبودش که یکی خودش سرور بشه به اون صورت.
چطوری بگم اون شخص هاست بشه خودش ما بجای این که به سرور مشخصی وصل بشیم به اون وصل بشیم.
نمیدونم متوجه منظور من شدید یا نه.
DEstiny بازیش به صورت کاملا online هست . فکر میکنم اشتباه زده . حالا شاید منظورش این هست که میشه solo هم رفت بازی رو اما در کل بازیش online هست و Offline mode نداره .آقا فک نکم فقط آنلاین باشه ها! تو توضیحات psn زده تک نفره و آنلاین 2 تا 12 نفره. پس باید آفلاینهم داشته باشه دیگه.نه؟
توش TLOU فکر کنم نداره. اگر داشت 100% توی تاپیکش حداقل یکی میپرسید D:دوستان کسی میدونه THE LAST OF US مثل بعضی بازی ها 2-3 روز انلاین رایگان داره ؟ چون یادمه بعضی بازی هارو میتونسنی 2-3 روز اول رو انلاین رایگان بدون پلاس بازی کنی . خودش یه پلاس 2-3 روزه داشت واسه بازی .
دوستان سلام
من یه هفته ای میشه که یه PS4 رجین 1 خریدیم. یه سوال دارم مخصوصا از دوستانی که مثل من رجین 1 دارند
کنسول رو که روشن میکنم بعد اون Beep که شنیده میشه یه صدای تقه از داخل کنسول میاد. هر بار که روشن میکنم بعد صدای بیپ ، اون صدای تقه پیش بندش میاد ... این صدای چیه؟ طبیعیه و توی همه کنسولهاست ؟؟؟
مرسی
دوستان سلام
من یه هفته ای میشه که یه PS4 رجین 1 خریدیم. یه سوال دارم مخصوصا از دوستانی که مثل من رجین 1 دارند
کنسول رو که روشن میکنم بعد اون Beep که شنیده میشه یه صدای تقه از داخل کنسول میاد. هر بار که روشن میکنم بعد صدای بیپ ، اون صدای تقه پیش بندش میاد ... این صدای چیه؟ طبیعیه و توی همه کنسولهاست ؟؟؟
مرسی
نه این قابلیت هنوز اضافه نشدهدوستان نميشه فلش رو به دستگاه وصل كرد و از توش فيلم ديد يا آهنگ گوش كرد؟من فلش رو وصل كردم ولي هر چي گشتم جايي براي دسترسي به محتوياتش پيدا نكردم.