هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

در مورد IP جدید Santa Monica

Y3Qg49k.png

اینطور که معلومه بعد از GOW 3 هیچ فعالیت دیگه ای تو رزومه اش نیست . :-?
دقیقا از 2010 به بعد . یعنی اینا 3 ساله دارن چی میسازن ؟؟:confused:
شاید یه ربطی به پروژه Stig Asmussen داشته باشه=p~

سلام
اسم این استیگ که میاد دلم میخواد گریه کنم واقعا عاشقشم افسانه ایه واسه من

اولا Itunes تا اونجا كه يادم ويزا كارت نميخواد فقط بايد ادرس اينارو از اين سايت ميگرفتيد.
درضمن شماره كارت فيك هست ممكنه باعث بن شدن اكانت بشه. حالا كسي حاضره از ويزا كارت فيك استفاده كنه تصميم خودشه.
خب برادر بهتر از اینه که به کل بی خیال اون یک ماه بشن! جواب داد که خیره مبارکه و گرنه میرن یکساله می خرن. از اون حرفا بودا!

چیزی جز GOW IV نمی تونه باشه.

God of War March 22, 2005
God of War II March 13, 2007
God of War III March 16, 2010

--------

Gow IV March 2014 ?

آخرین ویرایش:
بازی بعدی SM هرچی که هست , در برابر بازی جدید بلک تاسک کبیر و تازه تاسیس شکست سختی خواهد خورد .
حالا از شوخی گذشته فکر نکنم تا E3 مراسم دیگه ای مونده باشه . E3 چه شود !

دوستان یک سوال
بازی های عرضه شده برای دستگاه کدوم ارزش بیشتری داره برای خرید ؟
بستگی به سلیقهٔ خودت داره که از چه بازی خوشت بیاد
اینم یه لینک میتونی‌ بازیهای PS4 را با امتیازاش ببینی‌:
Playstation 4 Game Reviews, Articles, Trailers and more at Metacritic - Metacritic
نظرات کاربرها را هم بخوان ;)

دوستان می خوام بدونم الان باتوجه به کمبود بازی برای ps4 (به نظر من البته این رو با توجه به پس زمینه ذهنیم که غوغایی انتخاب بین ps3 , ps4 هست می گم) می خوام بدونم چقدر میشه رو بازی آنلاین حساب کرد؟
منظورم هم کیفیت بازی های عرضه شدش هستش و هزینه هاش مثل مصرف حجم اینترنت و خرید psn plus? راستی باید بازی هم بخرم یا اینکه با همون اکانت یه ساله می تونم بازی های psn رو دانلود کنم و استفاده کنم؟ در کل چقدر میشه روش حساب باز کرد که بتونه این psn جای فقدان بازی های شاخص نسل قبل رو حداقل تا اومدن ورژن ps4 شون پرکنه؟ مثلا الان می تونم GOW یا Uncharted اینترنتی رو با ps4 تو psn بازی کنم؟
---
شرمنده من برا اولین بار می خوام کنسول بخرم و کاملا از آنلاین بازی کردن بی اطلاعم و حتی نمی دونم باید بازی هایی که دیسکش رو داری و مالتی پلیر داره رو استفاده کنی یا اینکه اصلا به یکسری بازی آنلاین داریم که فقط میشه اونا رو دانلود و بازی کرد؟ یکی می تونه اصلا بگه با چی طرفم؟ من ازpsn فقط خرید اکنتش رو میدنم. همین!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or