هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

:-/این جریان پلاس روی پلی۴چطوری هست برا هر اکانت مثلا امریکا یا ارؤپا باید اکانت پلاس خرید برا انلاین یا با یک اکانت پلاس میشه با هما اکانتها انلاین بازی کرد؟؟ دوستانی که میدونن لطفا جواب بدن که به چه صورت هست!!!!

یعنی نمیشه ویدیوی ضبط شده رو رو هارد کنسول ریخت و بعدش تو فلش؟! /:)
اما در مورد دکمه شیر کار باهاش سادس نیاز به اینترنت هم نیست البته برایه ضبط منظورمه اگر یک بار دکمه رو بزنید از بازی یا صفحه ای که هستید عکس میگیره کیفیتش عالیه.اما اگر دوبار دکمه بزنین شروع به ضبط تصویر میکنه که خیلی کیفیت تصویرش تاپ نیست برایه توقف ضبط یکبار دیگه دکمه شیر بزنید.کیفیت تصویر ضبط شده مثله این میمون تصویر پی اس پی تو تیوی فول اچدی بندازی بزرگش کنی اما در کل خوبه.بخوام مثالش بگم گلایی که تو فیفا ضبط میکردیم چطور بود الانم تصویر ضبط شده همون کیفیت داره فقط با این تفاوت که تصویر بزرگه.حالا برایه دیدن تصویر ضبط شده باید برید قسمت هاردتون سه گزینس اپیلیکیشن که بازیا اینجا قرار میگیره رنگش ابیه.قسمت دوم کپچره رنگش زرد که عکسا و فیلماتون اینجا ضبط میشه و قسمت سوم هم سیو بازیهاتون که رنگش صورتی اما سیوتون توش نمتونید ببینین فقط میتونید کپیش کنید البته باید اینترنت وصل باشید اما دلیت میشن بدون اینترنت.حالا قسمت کپچر مثلا بازی فیفا یک ایکن به اسم بازی ساخته میشه روش کلیک کنید میرید قسمتی که تصویر و عکس که گرفتید برایه دیدن رویه هاردتون دکمه اپشن میزنید بعد گزینه ریویو انتخاب میکنید برایه انتقالشم باید حتمی به اینترنت کانکت باشید رویه فلش ریخته نمیشه فقط در حالت افلاین تصویر ضبط میشه و میتونید پاکش کنید.

- - -ویرایش - - -

وقتی باطری کاملا خالی هست چقدر طول میده تا کامل شارژ بشه ؟با شارژ کامل چند ساعت رو بازیه فیفا دوام میاره ؟طول سیم شارژر هم بگید چند سانت هست لطفا .
گفتم که داداش شارژش تو بهترین حالت ۶تا ۸ ساعت تایم دقیق نگرفتم اما روزی که یک ساعت بازی میکنم یک هفته شارژش میره زمان شارژشم یک ساعت و نیم تا دو ساعت.کابلشم اندازش خوبه و درازه. کیفیتشم عالیه درست مثله کابلایه لانچ پلی ۳ فت اگر یادتون باشه

دوستان ۱ توضیح در مورده این رجین ۱ ۲ میدید من تازه میخوام ps4 بخرم بهترین کاری که میشه انجام داد رو بهم میگید بکنم

بین این دو ریجن فرقی زیادی نیست فقط قیمت Region 1 یه مقداری بالاتر هست ! تنها قضیه که هست مشکلات و خرابیهای کنسوله !
تعدادی از دوستان ریجن 1 رو گرفتن بعضیاشون مشکلی نداشته خداروشکر ولی متاسفانه بعضیاشون خرابیهایی رو داشته ! هنوز هم درصد درست و حسابی از امار خرابیشون معلوم نیست
امازون که گفته ریجن 2 فقط 300 تا دستگاه از کل دستگاه های شیپ شده مشکل داشته ! ولی با این حال شاید خرید ریجن 1 بهتر باشه !

و قسمت سوم هم سیو بازیهاتون که رنگش صورتی اما سیوتون توش نمتونید ببینین فقط میتونید کپیش کنید البته باید اینترنت وصل باشید اما دلیت میشن بدون اینترنت.
ممنون از اطلاعات خوبت عزیز , استفاده کردم, فقط این قسمت بالا رو نفهمیدم ! میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ یعنی چی نمیشه سیو رو دید و یعنی چی دلیت میشن بدون اینترنت؟

این دکمه ی share برا ما ایرانی ها غیر فعال هست فکر کنم چون به جز twitch بقیه ش *****ه اونوقت چه طوری میشه یه عکس ر تو ف ی س ب و ک آپ کرد:-/ ؟
البته شاید چون از طریق psn بشه هر کی میدونه جواب بده ممنون خیلی حال میده زرت زرت اسکرین شات بزاری تو ف ی س ب و ک:d خیلی باحاله

این دکمه ی share برا ما ایرانی ها غیر فعال هست فکر کنم چون به جز twitch بقیه ش *****ه اونوقت چه طوری میشه یه عکس ر تو ف ی س ب و ک آپ کرد:-/ ؟
البته شاید چون از طریق psn بشه هر کی میدونه جواب بده ممنون خیلی حال میده زرت زرت اسکرین شات بزاری تو ف ی س ب و ک:d خیلی باحاله
میشه قند شکن رو باps4 شیر کرد و به راحتی به فیسبوک دسترسی پیدا کرد.
اموزشش اینجا هست پست اول آموزش ps3 رو رو ps4 اجرا کنید.

دوستان یه سوال الان چرا ps3 آنلاینش مجانیه اما ps4 نه؟ یعنی هیچ فرقی نداره بین مایی که بایدپول بدیم و کسایی که می تونن مجانی استفاده کنن تو امکانات و شکل و شمایل کار؟

الان ps3 کپی خور ها هم شنیدم میتونن از psn استفاده کنن. این داره خب!

ممنون از اطلاعات خوبت عزیز , استفاده کردم, فقط این قسمت بالا رو نفهمیدم ! میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ یعنی چی نمیشه سیو رو دید و یعنی چی دلیت میشن بدون اینترنت؟

داداش میدونم

- - -ویرایش - - -

داداش میدونم صحبتم گنگه ببخشید.اما انشالله که کنسولتون دستتون برسه متوجه میشین چی میگم.ببین داداش قبله اینکه وارد این قسمت بشید حجمش زده شده مثلا ۱۴۰مگ که مربوط به سیو بازیه اما وقتیکه واردش میشید سه تا گزینس 1.saved data in system storge2.saved data online storge3.saved data on usb storage deviceکه ما با گزینه اول کار داریم وقتی واردش میشیم سه گزینه دیگه باز میشه1.upload to online storage2.copy to usb storge device3.deleteدو گزینه اول انتخاب میکنید حتی یو اس بی هم وصل باشه به کنسول میزنه [connect to the internet] ,هis turned off اما گزینه سوم که انتخاب میکنید یعنی دلیت یک صفحه باز میشه اسم بازی که سیو کردید مثلا فیفا وقتی کلیک میکنید سیوارو میبینید فقط میتونید دلیت مدیریت کنید.نه کپی نه هیچ کار دیگه ای فقط میتونید پاکش کنید

شما ویدئو رو روی psn آپ میکنی بعدا میتونی با گوشیت یا کامپیوتر روی امثال فیسدوغ شیرش کنی!

بابت بهم ریختگی حروف انگلیسیم معذرت میخوام.من با گوشی تایپ میکنم این گوشیمون پیرمون کرد کلی ادیت میکنم فاصله میدم اما وقتی میفرستم همچی بهم میچسبونه.

پرچم دكمه شر بالاست!!چه علاقه اي داشتن مردم به اين دكمه و كاربردش!!
eraguvy9.jpg

e8e7u8em.jpg

a9avy3eq.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or