هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها بنظرتون بازی چی بگیرم؟
خودم مسلما نظرم رو کیلزون هستش ! قیمت 239 تومن !
ببینم شاید بچه ها واس فروش گذاشتن بعدا ! :|
FPSمیخوای بگیری CODبگیر یا BFخودم یکی از این دو تا رو اول میخرم این دوتا بخش انلاینشون تا چند سال دیگه بشدت فعاله ولی KZبه این شدت نیست تنوع COD , BFهم توی بخش انلاین بیشتره بخش سینگل هم که تا 10 15 روز فوقش سرگرمت کنه این تازه ماله موقعیه که بخوای کشش بدی وگرنه یه شبه هم میشه تمومش کرد

FPSمیخوای بگیری CODبگیر یا BFخودم یکی از این دو تا رو اول میخرم این دوتا بخش انلاینشون تا چند سال دیگه بشدت فعاله ولی KZبه این شدت نیست

نه بابا
حسین اینارو تو 3 بازی کردیم ، حال نمیده !!
تازه از لحاظ گرافیکی هم حساب کنی ، کیلزون سرورشونه ! :d

نه بابا
حسین اینارو تو 3 بازی کردیم ، حال نمیده !!
تازه از لحاظ گرافیکی هم حساب کنی ، کیلزون سرورشونه ! :d
از لحاظ گرافیکی بهتربری تریلر هایBFرو ببینی 4 با 3 هم فرق داره ناسلامتی نسل جدیده وسعت وحشتناک شده و 64 پلیر اصلا قابل مقایسه نیستن با نسل قبلو KZالبته یسری مشکلات داره و باگ که بر طرف میشن
CODهم شاید از لحاظ گرافیک چیز خاصی نباشه اما گیم پلیش یچیزه یونیکه و فست و هیجان انگیز
البته KZهم ویژگی ها خاص خودشو داره مسلما اما پیشنهاد من این بود میل خودته دیگه مهدی جان
دیگه مثل قبل نیست و باید توی خرید بشدت دقت کنید و زمان که سرگرم میکنتون رو هم بسنجید

سلام چند تا سوال داشتم 1 رجین های بازی باید باکنسول یکسان باشد یا نه 2 من می خواهم4یا5 ماه دیگر کنسول روبگیرم ایا تا اون موقعه بازی هایی مثل AC4 رو از دست نمی دهم

سلام چند تا سوال داشتم 1 رجین های بازی باید باکنسول یکسان باشد یا نه 2 من می خواهم4یا5 ماه دیگر کنسول روبگیرم ایا تا اون موقعه بازی هایی مثل AC4 رو از دست نمی دهم

شما هر موقع کنسول رو بگیری... هیچ دلیل واسه از دست دادن یه عنوان وجود نداره. در بدترین حالت نسخه ی فیزیکی بازی هم نایاب بشه بعد از چند سال، نسخه ی دیجیتال بعد n سال توی مارکت میمونه...

از لحاظ گرافیکی بهتربری تریلر هایBFرو ببینی 4 با 3 هم فرق داره ناسلامتی نسل جدیده وسعت وحشتناک شده و 64 پلیر اصلا قابل مقایسه نیستن با نسل قبلو KZالبته یسری مشکلات داره و باگ که بر طرف میشن
CODهم شاید از لحاظ گرافیک چیز خاصی نباشه اما گیم پلیش یچیزه یونیکه و فست و هیجان انگیز
البته KZهم ویژگی ها خاص خودشو داره مسلما اما پیشنهاد من این بود میل خودته دیگه مهدی جان
دیگه مثل قبل نیست و باید توی خرید بشدت دقت کنید و زمان که سرگرم میکنتون رو هم بسنجید

با توجه به قیمتا مسلما همینه
اما با توجه به اینه بازیای نظیر BF .COD. Fifa 14 . NFS R و همچنین AC IV رو با PS3 تجربه کردم ، میخوام هم چیز متفاوت باشه و هم اینکه عاشق سری KZ هستم و از یه لحاظ هم بازیایی که نام بردم زیاد جالب نبودن !

ای داد بی داد:|

71177851450989442621.jpg

این یکیو:(

93788809198818977704.jpg

نمیدونم تکراریه یا نه
گرافیک Order 1886 از چیزی که در E3 نشون دادن خیلی بهتر خواهد بود

Ready @ Dawn: "Graphic fidelity of The Order 1886 definitely exceeds the trailer" - NeoGAF

چیزی که در E3 نشون دادن :
yahoo_8.gif

xpvqg6wf79okurcmsr4oq.jpg

x74ssqltmd8yx1p4th1ul.jpg
x3mtzc8e3zismpn5pra.jpg
بهتر از این؟!!!

07029814126597741409.jpg

با توجه به قیمتا مسلما همینه
اما با توجه به اینه بازیای نظیر BF .COD. Fifa 14 . NFS R و همچنین AC IV رو با PS3 تجربه کردم ، میخوام هم چیز متفاوت باشه و هم اینکه عاشق سری KZ هستم و از یه لحاظ هم بازیایی که نام بردم زیاد جالب نبودن !
BF4 کلا نسخه نسله بعدیش توی مولتی خیلی خیلی فرق داره . اگر بازی انلاین NExt Gen میخوای بدون شک BF4 انتخابه 1 هست بدون شک و تردید
KZ هم خوبه . بخشه single بد نیست ... بیشتر مثل یک showcase هست که قابلیتهای اولیه ps4 رو به نمابش بزاره . از نظره گرافیکی حرف نداره ولی BF4 هم گرافیکش خیلی خیلی بالاست بازم . بخش multi بازی killzone هم عالیه. شکی درش نیست خیلی سرگرم کننده هست اما چزیه متفاوتی نیست. متفاوترینشون همون بازی کردن BF4 با 64 نفر و 60 فریم و قابلیتهای Frostbite 3 هست. باگهاشم به زودی میگیرن !
راستش ! بگی نگی من از بخشه تک نفره ghosts بیشتر خوشم اومد D: اما خب گرافیک KZ محشره ...multi بین این دوتا هم بیشتر سلیقه ای . Ghosts که فقط بالانس کردن نسبت به بازیهای قبلی اسلحه ها رو . یکی دو مد جدید جالبم داره دیگه چیزه خاصه دیگه ای نداره .
ACIV هم اگر نسخه Ps3 رو رفتی دیگه سراغه 4 نرو. به Ghosts هم که دست نزن D: لول فقط texture هاش خیلی خیلی بهتره توی Next gen و افکتهای ذرات .
اما در کل با Ps4 خریدن بهترین بازیهایی که میشه برداشت
مثلا 2 تا fps مثل Killzone - BF4 یا Ghosts .
یکی هم AC4 برای تنوع یا اگر احله ورزشی بدون شک NBA 2k - Fifa
در اخر هم یه NFS R خوب هست
بقیه بازیای موجودم دیگه سلیقه ای هست .

دوستان من اصلا انلاین بازی نکردم.الان بخوام بازی کنم باید نامحدود باشم؟
نه بابک جان. ربطی به محدود و نامحدود بودن نت نداره. باید PS Plus بخری که 1 سالش 50$ و 3ماهه 17.18$ هست.خود سونی هم گفته اگه بخواین از امکانات ps4 به طور کامل استفاده کنین باید ps plus بگیرین و از کاربرای پلاس باشین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or