هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان رو اون ۱ماه که رو خودش هست اصلا حساب نکنید چون ویزا کارت میخواد دردسر داره تو ایران یه پلاس باید جدا بخرید
دوست من اطلاعات ویزا کارت مثل شمارش و cvv2 و تاریخ انقضا اگه بخواد فقط که مشکلی نیست میشه از اینجا گرفت.
چون فکر نکنم برای اکانت هدیش بخواد پولی رد و بدل کنیم احتمالا همین روش بالا کار راه انداز باید باشه.

- - -ویرایش - - -

دوستان سونی صحبتی برای ارايه بازی های نسل قبل برا نسل جدید نکرده؟ یه چی مثل HD Collection های PS3.
اگه این راه کار رو نداشته باشه به نظرتون کسی که می خواد برا اولین بار کنسول بخره عقلانی تر نیست الان PS3 بگیره و یکی دو سال دیگه بره سراغ 4؟

دوست من اطلاعات ویزا کارت مثل شمارش و cvv2 و تاریخ انقضا اگه بخواد فقط که مشکلی نیست میشه از اینجا گرفت.
چون فکر نکنم برای اکانت هدیش بخواد پولی رد و بدل کنیم احتمالا همین روش بالا کار راه انداز باید باشه.

- - -ویرایش - - -

دوستان سونی صحبتی برای ارايه بازی های نسل قبل برا نسل جدید نکرده؟ یه چی مثل HD Collection های PS3.
اگه این راه کار رو نداشته باشه به نظرتون کسی که می خواد برا اولین بار کنسول بخره عقلانی تر نیست الان PS3 بگیره و یکی دو سال دیگه بره سراغ 4؟
اون اطلاعات credit card رو میپرسن برای اینکه 1 ماه مجانی و برای دو ماه اینده باید پول پرداخت بشه که به صورت auto از کارت کم میکنن.
فکر کنم ! قبلا هم اول برای ویتا پلاس عرضه شد همینطوری بود .

خب این چیزا به سونی مربوط نمیشه. مربوط به ناشر اون بازی خاص میشه . فعلا هنوز نسل شروع نشده Tomb raider رو HD کردن 60 دلار میخوان بندازن تو بازار ... پس انتظار میره از این جور بازیا همچنان ببینیم D:
موندن با ps3 هم باز همه اینا بستگی به شخصش داره ...

اون اطلاعات credit card رو میپرسن برای اینکه 1 ماه مجانی و برای دو ماه اینده باید پول پرداخت بشه که به صورت auto از کارت کم میکنن.
فکر کنم ! قبلا هم اول برای ویتا پلاس عرضه شد همینطوری بود .

خب این چیزا به سونی مربوط نمیشه. مربوط به ناشر اون بازی خاص میشه . فعلا هنوز نسل شروع نشده Tomb raider رو HD کردن 60 دلار میخوان بندازن تو بازار ... پس انتظار میره از این جور بازیا همچنان ببینیم D:
موندن با ps3 هم باز همه اینا بستگی به شخصش داره ...

Tomb Raider نسل قبل هم HD بود (720p)

sorry
HD منظورم همون اصطلاح HD collection بر حسب استاندارده یک نسل بود - شامل texture - و افکتها و ...
Full HD کردن D:
منظورم این بود که 1080 - افکتهای نسخه PC رو سوار کردن و به اسم یک نسخه بازسازی برای نسله بعدی برای 60 دلار خیلی زیاده
خیلی قیمتش حقش باشه 40 دلاره D:.

داداش غلط املایی میگیری!این رفیقمون که خودش خبره امدن تامب رایدر گذاشت .پستاشون دقیق میخوندین منظورشون میفهمیدی .منظورش رنگ لعابی که به بازی اضافه شده مثلا موش به قوله یکی از دوستان هیر ادیشن.بازی هم از ۷۲۰به ۱۰۸۰ تبدیل شده تقریبا همون نسخه پی سی

دوستانی که PS4 دارن، میشه در مورد کاربرد دکمه Share ، توضیح بدن ؟!! :d
من به زودی یک نقدر کامل از همه امکاناته سخت افزاری و نرم افزاری کنسول با ویدیو اماده میکنم
دکمه share اولش نیاز هست از طریقه اکانت به Fac ebo ok, Ustr e am, Tw itch, Twitt er مثلا وصل بشه
میشه ویدیو رو ضبط کرد و به صورت مستقیم روی FB اپلود کرد .
کیفیت ویدیو ها به صورت compress شده و 720 p هستن . کیفیتشون به نسبت بد نیست
همچنین میشه screen shot گرفت
اینا چیزهای بود که من تست کردم قبل از مرگه کنسوله دوستم D:

اره منم اين سوالو داشتم اصلا سيم شارژرش تو جعبه هست ؟Sent from my iPhone using Tapatalk
سیم شارژ که داخلش هست.اقا فراز قبلا گفته بودن در مورد شارژ دسته.که خیلی زود تمام میشه منم تاییدش میکنم البته برایه هر بازی فرق داره مثلا بازی که از بلنگو و تاچش استفاده کن زودتر تمام میشه تا بازی مثله فیفا شارژش حدود ۶ساعت میره ۱.۳۰تقریبا برایه شارژش طول میکشه

وقتی باطری کاملا خالی هست چقدر طول میده تا کامل شارژ بشه ؟

با شارژ کامل چند ساعت رو بازیه فیفا دوام میاره ؟

طول سیم شارژر هم بگید چند سانت هست لطفا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or