هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان این card number چیه.یکی کمکم کنه چندتا ادرس میخواد با پستال کد و...

فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk
بابک جان فکر کنم اون پلاس ۱ماهه که رو خودش هست میگی اون به درد ایران نمیخوره باید یا ۳ماهه یا ۱ساله پلاس جدا بخری

فراز جان اخه ي كد هفت روزه هم تو جعبه كيلزون بود،اونم همينطوره
داداش كلا اون پلاس هايي كه رو خودش هست به عنوان هديه ويزا كارت ميخواد كه تو ايران دردسر داره منم همين مشكل داشتم مجبور شدم يه يك ساله بخرم وقتي جدا بخري ديگه ازت ويزا كارت نميخواد

آقا به سوال کسی از فروشگاه مانیا سافت 4 خریده یا چیزی خریده اطمینان داره؟؟
سلام داداش ایشون همسایمونه‏(‏موقعی که تهران بودم‏)‏ اقا پیام بچه اکباتان خیلی ازش خرید کردم یه بارم بدقولی تو کارش نبوده کیفیته کاراشم از همه جاها بالاتر بوده و هست برایه همین یک مقدار بازیاش گرونتر از جاهایه دیگس بحث تبلیغ نیست خواستم بگم من ایشون از نزدیک دیدم ادم محترم و خوش حسابیه.کلیم ازش خرید کردم.

سلام.دوستان من امروز یکسری تجربیات شخصی در مورد ۴ پیدا کردم خواستم با شما در میون بزارم اگر به این مشکلات خوردید حول نکنید!چند وقته که اقا رضا مشکل وصل شدن پی اس ان داشتن من دسترسی به اینترنت نداشتم تا با دستگاهم امتحان کنم امروز دوستم از شاتل اینترنت گرفت ماهم دستگاه بردیم برایه تست پی اس ان .وقتی کابلارو وصل کردم به یه مشکل عجیبی خوردم مشابه اقا فراز تصویر برفکی میشد چند ثانیه تصویر نداشتم خیلی شدید بود.ما با این تیوی دوستمون هم پلی۳هم ۳۶۰میزدیم هیچ مشکلی نداشت اما برایه ۴ تصویر همش میپرید.تیوی عوض کردیم بدون هیچ مشکلی یه ساعتم بازی کردیم من خودم تو تیوی اتاقمم هیچ مشکلی ندارم!اما این ال سی دی خیلی عجیب بود جالبیش hdmi1,2مشکل داشت اما اچ دی ام ای۳ بدون مشکل اجرا میشد خیلی عجیبه ! دوستانی که اونور ابن یه تماس با نمایندگیش بگیرن جریان جویا بشن دلیلش چیه اخه منطقیم نیست!.بعد این قضیم اینترنت تست کردم مثله ماله اقا رضا اینترنت وصل میشد اما پی اس ان وصل نمیشد که نمیشد ارور دبلیو چند عدد میداد جالبیش من قبلا کنسول یجا دیگه وصل کردم اپدیتشم کردم اما الان خونه دوستم اصلا کانکت نمیشد!

منم دیروز از این سایت مانیا پیش خرید کردم
می گن سایت معتبری هست و ...

کنسولو بهم تحویل دادن خبرتون می کنم و فکر نمی کنم سایتش سودجو باشه چون پیش فروش فرق داره قیمتهاش و با صرفه تره

روزی هم که کنسول رو تحویل بگیرم مجبورم تو منوهاش فقط بگردم چون فعلن جیب مبارکه خالی هست و پول بازیش رو ندارم :d

من پريروز اين مدل گرفتم sony w670 a 42.قيمتشم بدون گارانتى دراومد دومليونو پنجاه،كيفيتشم فوق العاده

منم از از این مدل گرفتم کیفیتش خیلی خوبه مالزی هم هست ظاهرش و پایه اشم خیلی شیکه از پایه اشم میتونی به عنوان پایه دیواری استفاده کنی این مدل مولتی ساپورت بیشتر فرمت رو میخونه.زیرنویس فارسی من میریزم تو فلش میخونه فقط خرچنگ قورباغه نشون میده چیکارش کنم؟//

منم از از این مدل گرفتم کیفیتش خیلی خوبه مالزی هم هست ظاهرش و پایه اشم خیلی شیکه از پایه اشم میتونی به عنوان پایه دیواری استفاده کنی این مدل مولتی ساپورت بیشتر فرمت رو میخونه.زیرنویس فارسی من میریزم تو فلش میخونه فقط خرچنگ قورباغه نشون میده چیکارش کنم؟//

فرمت زیر نویس ها (که یه فایل متنی هستش در اصل) رو تغییر بده.
مثلا اگر ANSI هستش بکنش Unicode یا UTF و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or