SleepyTurtel
کاربر سایت
دوستان این card number چیه.یکی کمکم کنه چندتا ادرس میخواد با پستال کد و...
فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk
بابک جان فکر کنم اون پلاس ۱ماهه که رو خودش هست میگی اون به درد ایران نمیخوره باید یا ۳ماهه یا ۱ساله پلاس جدا بخریدوستان این card number چیه.یکی کمکم کنه چندتا ادرس میخواد با پستال کد و...
داداش كلا اون پلاس هايي كه رو خودش هست به عنوان هديه ويزا كارت ميخواد كه تو ايران دردسر داره منم همين مشكل داشتم مجبور شدم يه يك ساله بخرم وقتي جدا بخري ديگه ازت ويزا كارت نميخوادفراز جان اخه ي كد هفت روزه هم تو جعبه كيلزون بود،اونم همينطوره
سلام داداش ایشون همسایمونه(موقعی که تهران بودم) اقا پیام بچه اکباتان خیلی ازش خرید کردم یه بارم بدقولی تو کارش نبوده کیفیته کاراشم از همه جاها بالاتر بوده و هست برایه همین یک مقدار بازیاش گرونتر از جاهایه دیگس بحث تبلیغ نیست خواستم بگم من ایشون از نزدیک دیدم ادم محترم و خوش حسابیه.کلیم ازش خرید کردم.آقا به سوال کسی از فروشگاه مانیا سافت 4 خریده یا چیزی خریده اطمینان داره؟؟
داداش اینترنت وصل میشه حتی تسستم میگیرم همه گزینه ها ساکسز میزنه اما به پی اس ان وصل نمیشه!تنضیمات DNS رو دستی کن و اولی رو بذار روی 4.2.2.2 و دومیشو رو 4.2.2.1 وصل میشه احتمال زیاد![]()
من پريروز اين مدل گرفتم sony w670 a 42.قيمتشم بدون گارانتى دراومد دومليونو پنجاه،كيفيتشم فوق العاده
منم از از این مدل گرفتم کیفیتش خیلی خوبه مالزی هم هست ظاهرش و پایه اشم خیلی شیکه از پایه اشم میتونی به عنوان پایه دیواری استفاده کنی این مدل مولتی ساپورت بیشتر فرمت رو میخونه.زیرنویس فارسی من میریزم تو فلش میخونه فقط خرچنگ قورباغه نشون میده چیکارش کنم؟//
داداش اینترنت وصل میشه حتی تسستم میگیرم همه گزینه ها ساکسز میزنه اما به پی اس ان وصل نمیشه!
هیچکدوم ، جاپون فقط .بکس بگم از هلند برام بیارن بهتره یا از آمریکا ؟