هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بیخیال بچه ها :|

بچه ها امشب قرار نیس خبری بشه ؟ بیدار نشینیم ؟! :دی یکم هایپ کنید :دی
از دوستانی که PS4 دارن کسی BF4 خریده ؟ من باورم نمیشه یعنی BF4 رو با این کیفیت بازی خواهم کرد ؟! :دی wow

BF4 روی PS4 X1 اینقدر مشکل سرور و باگ و ... داره که فعلا ارزش بازی کردن نداره:d

سلام.ببینم دوستان اینجا کسی هستش که موقع وصل شدن به PSN این ارور براش بیاد!!:|:-/
Cannot Connect To The Server

بعضی ها این مشکل رو دارن مثکه PSN اوضاش نیمه خرابه ! :دی دوشنبه میره واسه تعمیرات ایشالا بعد از اون درست میشه.
bf4 یک باگ تپل توی ps4 داره که نمی دونم پچ شده یا نه اما با 1 گوله حریف می میره ، توی yt سرچ کنید آموزشش هست
پچ شده گویا !
BF4 روی PS4 X1 اینقدر مشکل سرور و باگ و ... داره که فعلا ارزش بازی کردن نداره:d
حالا تا ما بگیریم همه مشکلاش پچ شده به امید خدا :دی

دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی دنبال یه تی وی خوب هستم که هم پی اس 4 هم 3 هم کیس رو بهش وصل کنم کیفیتش برام مهمه حتما 1080 باشه دوستانی که الان پی اس 4 دارن از کدوم تی وی استفاده میکنن و راضی هستن رنج قیمتش چنده
مهمتر از همه تو ایران بشه پیداش کرد یا لا اقل کسی باشه برا آوردنش معرفی کنین
بازم شرمنده فوری فوتیه لطف مدد برسونین

بعضی ها این مشکل رو دارن مثکه PSN اوضاش نیمه خرابه ! :biggrin1: دوشنبه میره واسه تعمیرات ایشالا بعد از اون درست میشه.
امیدوارم همینطوری که میگی باشه چون واقعا اعصابم ریخته بهم!!:|/:)

دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی دنبال یه تی وی خوب هستم که هم پی اس 4 هم 3 هم کیس رو بهش وصل کنم کیفیتش برام مهمه حتما 1080 باشه دوستانی که الان پی اس 4 دارن از کدوم تی وی استفاده میکنن و راضی هستن رنج قیمتش چنده
مهمتر از همه تو ایران بشه پیداش کرد یا لا اقل کسی باشه برا آوردنش معرفی کنین
بازم شرمنده فوری فوتیه لطف مدد برسونین
من پريروز اين مدل گرفتم sony w670 a 42.قيمتشم بدون گارانتى دراومد دومليونو پنجاه،كيفيتشم فوق العاده

دوستان من یکی از دوستام کاناداس اگه بخواد برام بفرسته چقدر پول پستش میشه؟
بعد من چجوری میتونم این پولشو بدم بهش یا بریزم تو حسابش؟

کسی جواب مارو نمیده؟​

از دوستانی که PS4 دارن کسی BF4 خریده ؟ من باورم نمیشه یعنی BF4 رو با این کیفیت بازی خواهم کرد ؟! :دی wow

بخش مولتی تغریبا الان نابوده . EA هم اعلام کرده بود تا مشکلاتش رو فیکس نکنن خبری از DLC های بعدی نیست. یک پچش به زودی باید بیاد . حالا چقدر حجمش باشه این اپدیتها نمیدنم D:
گرافیک بازیش خیلی خوبه !!!!_!!!! فریم بخش multi هم بین 50-60 هست راحت . عالی هست بازی . امیدوارم مشکلاتش حل بشه چون بخشه single کلا تعطیله !

اوضاع COD رو PSN چطوره الان؟ بدون مشکل میشه بازی کرد؟
خوبه مشکله خاصی نداره !
اما انتظار next gen کامل نداشته باش. مثل COD های قبلی هست فقط texture های بهتری داره
بخش مولتی بالانسش بهتر از قبل شده خیلی اما همونه که بود D:/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or