veryhigh
کاربر سایت
دادا ش درسته پولی که میشه برا ps4داد میشه باش کارهای دیگه کرد ولی همشه باید برای سرگیمت پول وقت بزاریدوستان من خیلی وقته تو یک موضوه هنگم
نمیدونم چرا ولی یک دوست دیگه هم دارم اونم هم سن خودمه چنین نظری داره
هی به خودم میگم ps4 نمیگیرم میخواهم چیکار بعد میگم نه باید بگیرم
بعد میگم من بزرگ شدم بعد میگم فیفا و کد و ... بعد میگم با این پول 100 تا کار میکنم
نمیدونم چیکار کنم شما تو شرایط من هستید؟؟؟
بزرگ شدم چیه دیگه باو ... مگه زمان مگا درایو و Nes هست ؟!
فقط صفهایی که ملت برا خرید کنسول های نسل بعد هستن رو ببینید ، سن گیمرها دستتون میاد .... میانگین نزدیک به 30 سال شده دیگه !
دوستان من خیلی وقته تو یک موضوه هنگم
نمیدونم چرا ولی یک دوست دیگه هم دارم اونم هم سن خودمه چنین نظری داره
هی به خودم میگم ps4 نمیگیرم میخواهم چیکار بعد میگم نه باید بگیرم
بعد میگم من بزرگ شدم بعد میگم فیفا و کد و ... بعد میگم با این پول 100 تا کار میکنم
نمیدونم چیکار کنم شما تو شرایط من هستید؟؟؟
توبه کن داداش شاید بخشیده بشی !!!خب این به خاطر اینکه لباسی نداره و بیشتر پوست بدنش رو میبینیم پلیگان زیادی نداره، دوربینش هم که ثابته و نمیزاره بچرخونیمش پس همچین چیزه خاصی هم نیست ...
خب این به خاطر اینکه لباسی نداره و بیشتر پوست بدنش رو میبینیم پلیگان زیادی نداره، دوربینش هم که ثابته و نمیزاره بچرخونیمش پس همچین چیزه خاصی هم نیست ...
توبه کن داداش شاید بخشیده بشی !!!
(دوربین رو توی gow تکون دادن خود کفره!!! این بازی افتخار پلی3 هست )
عزیزان اون دوستمون داشت کنایه میزد.تابلو بودامیدونی بیتشر پلیگان روی کریتوس هستش فکر کنم حدود 80 هزار تا که توی تاریخ بازی سازی سابقه نداشته
دوستان تو توپخونه ي سرى تلوزيون ديدم كه خود سونى انگار زده مخصوص بازى يكى ميشه درموردشون و قيمتشون توضيح بده
فکر کنم منظورت 3d display اونا هم یه led خوب ۲۴ اینچ کیفیتشم خوبه فیلم 3d هم میتونی باهاش تماشا کنی یه عینکم با خودش دارهدوستان تو توپخونه ي سرى تلوزيون ديدم كه خود سونى انگار زده مخصوص بازى يكى ميشه درموردشون و قيمتشون توضيح بده
والا برای بازی خوبه کیفتشم خوبه ولی کیفیت صداش معمولیاهان واسه بازى چطوره؟ با حدوداى قيمت اون يا يكم بالاتر ميشه ي tv خوب گرفت؟
اهان واسه بازى چطوره؟ با حدوداى قيمت اون يا يكم بالاتر ميشه ي tv خوب گرفت؟