هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نيم ساعت نشستيم اپلود كنيم حالا عزيز مياد ميگه اينجارو فتوبلاگ خودت كردى

بابک جان ممنون از زحماتت خودم خوب میدونم عکس و فیلم گرفتن در حین بازی کار اسونی نیست اپلود فیلم که پدر درمیاره
ولی لطفا عکسها و فیلمها رو تو تاپیک خودشون بذار چون اونجا مخاطبینش معلومه

بابک جان ولش کن ادم قدر نشناس زیاده شما یک تاپیک بزن من که خیلی استقبال میکنم اگه خواستی کمکت هم میکنم اگه بشه دستگاه منم تا چند هفته دیگه میرسه

Sony's Andrew House on PS4 and Xbox One: Graphical Differentiation Will Increase

هی وای Andrew House میگه اختلاف گرافیکی بین بازیهای PS4 و Xbone بیشتر میشه در اینده ! :دی

link

خیلی کار خوبی میکنید عکس میذارید و جالبه ولی حداقل بند انگشتی عکس رو بذارید نه 1000*700 :|

Last edited by a moderator:
بابک جان شما عکس بزار..... 100 تا بزار ولی در تاپیک مربوط بهش نه هرجا!.

http://forum.bazicenter.com/thread84465/#post2976320

- - -ویرایش - - -

Sony's Andrew House on PS4 and Xbox One: Graphical Differentiation Will Increase

هی وای Andrew House میگه اختلاف گرافیکی بین بازیهای PS4 و Xbone بیشتر میشه در اینده ! :دی
اعتقاد دارم (LOL :دی) از The order به اون طرف چیزهای از world wide studios میبینم که فقط DF میتونه ثابت کنه اونها CGI نیستن :دی.

بیاد اون روزی که سانتامونیکا بکشه شمشیرش رو بیرون. اُخ اُخ اُخ :d. قیمت سولاخ موش نجومی میره بالا!.

بیاد اون روزی که سانتامونیکا بکشه شمشیرش رو بیرون. اُخ اُخ اُخ :d. قیمت سولاخ موش نجومی میره بالا!.
کیفیت مدل کاراکتر و دندون هاش رو توی سخت افزار 2006 و بازی سال 2010 (3 ماه دیگه میرسیم به 4 سالگیش) دریابیم ، بازی نسل بعدشون پیش کش ! :دی

آخرین ویرایش:
PS4′s High GPU Performance Allows Optimization & Experimentation, API Allows Strict Process Control

40129728610246164276.jpg

جدیدا دولوپر بازی فوق العاده Daying Light یعنی Tomasz Szalkowski (اسمش تو حلقم ) اومده و به شدت از قدرت فوق العاده PS4 تعریف کرده - صحبت هاش: : Dying Light یه بازی فوق العاده است البته روی نسل بعدی مخصوصا PS4 چیز فوق العاده تریه ! PS4 یه قطعه خارق العادست قدرت فوق العاده پردازشگری و GPU ان به قدری قوی است که میتوان بازی هارا با تمام جزیات و 1080P به راحتی بر روی ان اجرا کرد ! ___ دیگه وارد بحث فنی که کرده نمیشم ولی حسابی تعریف کرده و گفته بازی در سال 2014 برای 360 و PS3 و البته X1 PS4 PC عرضه میشه !

play-station-4.jpg

منبع :http://gamingbolt.com/dying-light-video-shows-off-chrome-engine-6s-lighting-system

آخرین ویرایش:
PS4′s High GPU Performance Allows Optimization & Experimentation, API Allows Strict Process Control

40129728610246164276.jpg

جدیدا دولوپر بازی فوق العاده Daying Light یعنی Tomasz Szalkowski (اسمش تو حلقم ) اومده و به شدت از قدرت فوق العاده PS4 تعریف کرده - صحبت هاش: : Dying Light یه بازی فوق العاده است البته روی نسل بعدی مخصوصا PS4 چیز فوق العاده تریه ! PS4 یه قطعه خارق العادست قدرت فوق العاده پردازشگری و GPU ان به قدری قوی است که میتوان بازی هارا با تمام جزیات و 1080P به راحتی بر روی ان اجرا کرد ! ___ دیگه وارد بحث فنی که کرده نمیشم ولی حسابی تعریف کرده و گفته بازی در سال 2014 برای 360 و PS3 و البته X1 PS4 PC عرضه میشه !

play-station-4.jpg
با تشکر!
منبع این خبر رو برای ترجمه در سایتی نیاز دارم :D

کیفیت مدل کاراکتر و دندون هاش رو توی سخت افزار 2006 و بازی سال 2010 (3 ماه دیگه میرسیم به 4 سالگیش) رو دریابیم ، بازی نسل بعدشون پیش کش ! :دی

این طراح کاراکتر خفنه سانتا مونیکا رو مایکروسافت قاپیده الان طراح ارشد کاراکتره تو Black Tusk >:) :d

Tyler Breon's Blog
[url]http://www.tylerbreon.com/

[/URL]

کیفیت مدل کاراکتر و دندون هاش رو توی سخت افزار 2006 و بازی سال 2010 (3 ماه دیگه میرسیم به 4 سالگیش) رو دریابیم ، بازی نسل بعدشون پیش کش ! :دی

دندون هاش رفلکس هم داره لعنتی !! :دی.
فکر میکنم تنها گیمی بود که ماهیچه های اعضای بدن کرکترش حرکت میکرد !. برای اونهای که بازی رو ندارن یا حافظه شون درست کار نمیکنه الان، پیشنهاد میکنم اولین تریلرش رو ببین (پشت گایا :دی).
ملت شرش با ND و uncharted گرم بود اینو یادشون رفت. انصافاً بعضی جاها انچارتد رو له میکنه تو مسائل فنی :دی.

- - -ویرایش - - -

این طراح کاراکتر خفنه سانتا مونیکا رو مایکروسافت قاپیده الان طراح ارشد کاراکتره تو Black Tusk >:) :d

Tyler Breon's Blog
http://www.tylerbreon.com/
مادر بِگــُرخد :دی. یارو زیادی گنده ست واسه ماکروسافت. نمونه تو گلوشون این لقمه!. گذشته از شوخی قبل از همه اینها نیاز به Concept artist شاخ داریم که هنوز تو سانتا مونیکا هستن. اینم از آثارشون:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or