هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

کیفیت مدل کاراکتر و دندون هاش رو توی سخت افزار 2006 و بازی سال 2010 (3 ماه دیگه میرسیم به 4 سالگیش) دریابیم ، بازی نسل بعدشون پیش کش ! :دی

خب این به خاطر اینکه لباسی نداره و بیشتر پوست بدنش رو میبینیم پلیگان زیادی نداره، دوربینش هم که ثابته و نمیزاره بچرخونیمش پس همچین چیزه خاصی هم نیست ...

دوستان من خیلی وقته تو یک موضوه هنگم
نمیدونم چرا ولی یک دوست دیگه هم دارم اونم هم سن خودمه چنین نظری داره
هی به خودم میگم ps4 نمیگیرم میخواهم چیکار بعد میگم نه باید بگیرم
بعد میگم من بزرگ شدم بعد میگم فیفا و کد و ... بعد میگم با این پول 100 تا کار میکنم
نمیدونم چیکار کنم شما تو شرایط من هستید؟؟؟
دادا ش درسته پولی که میشه برا ps4داد میشه باش کارهای دیگه کرد ولی همشه باید برای سرگیمت پول وقت بزاری
ولی گیم سن سال نمشناسه مهم علاقه قلبی که به گیم دارید ربطی به بزرگ وکوچیک بودن نداره

بزرگ شدم چیه دیگه باو ... مگه زمان مگا درایو و Nes هست ؟!

فقط صفهایی که ملت برا خرید کنسول های نسل بعد هستن رو ببینید ، سن گیمرها دستتون میاد .... میانگین نزدیک به 30 سال شده دیگه !

بزرگ شدم چیه دیگه باو ... مگه زمان مگا درایو و Nes هست ؟!

فقط صفهایی که ملت برا خرید کنسول های نسل بعد هستن رو ببینید ، سن گیمرها دستتون میاد .... میانگین نزدیک به 30 سال شده دیگه !

نه دیگه در این حدم بالا نرفته! میانگین 30!؟

دوستان من خیلی وقته تو یک موضوه هنگم
نمیدونم چرا ولی یک دوست دیگه هم دارم اونم هم سن خودمه چنین نظری داره
هی به خودم میگم ps4 نمیگیرم میخواهم چیکار بعد میگم نه باید بگیرم
بعد میگم من بزرگ شدم بعد میگم فیفا و کد و ... بعد میگم با این پول 100 تا کار میکنم
نمیدونم چیکار کنم شما تو شرایط من هستید؟؟؟

نگیرید...شما بزرگ شدی دیگه، از سنت گذشته. الان دیگه بچگونه ترین کاری می تونی بکنی اینه که بری خیابون دور دور... گیم و اینا مال بچه هاست.

خب این به خاطر اینکه لباسی نداره و بیشتر پوست بدنش رو میبینیم پلیگان زیادی نداره، دوربینش هم که ثابته و نمیزاره بچرخونیمش پس همچین چیزه خاصی هم نیست ...
توبه کن داداش شاید بخشیده بشی !!!
(دوربین رو توی gow تکون دادن خود کفره!!! این بازی افتخار پلی3 هست )

میدونی بیتشر پلیگان روی کریتوس هستش فکر کنم حدود 80 هزار تا که توی تاریخ بازی سازی سابقه نداشته

توبه کن داداش شاید بخشیده بشی !!!
(دوربین رو توی gow تکون دادن خود کفره!!! این بازی افتخار پلی3 هست )
میدونی بیتشر پلیگان روی کریتوس هستش فکر کنم حدود 80 هزار تا که توی تاریخ بازی سازی سابقه نداشته
عزیزان اون دوستمون داشت کنایه میزد.تابلو بودا:دی

دوستان تو توپخونه ي سرى تلوزيون ديدم كه خود سونى انگار زده مخصوص بازى يكى ميشه درموردشون و قيمتشون توضيح بده
فکر کنم منظورت 3d display اونا هم یه led خوب ۲۴ اینچ کیفیتشم خوبه فیلم 3d هم میتونی باهاش تماشا کنی یه عینکم با خودش داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or