هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ماکان بعضی از دوستانی که میگن یه سر تا صبح بیدار بودن با کلی خستگی :دی نه مثل شما که گرفتی خوابیدی لنگ ظهر بلند شدی اومدی دیدی خوشحال شدی :دی البته شایدم بودی ولی فکر نکنم :دی اون شب خیلی به ما سخت گذاشت ! اگه یه صحنه هم از U4 نشون می داد ما راضی بودیم وگرنه ساخته شدنش برای PS4 که خبر عجیبی نبود ! کاملاًَ مشخص بود. البته اونا فشار های عصبی اون روز بود بخاطر کم خوابی اما بازم در کل چیر مالی نبود :دی

ماکان بعضی از دوستانی که میگن یه سر تا صبح بیدار بودن با کلی خستگی :دی نه مثل شما که گرفتی خوابیدی لنگ ظهر بلند شدی اومدی دیدی خوشحال شدی :دی البته شایدم بودی ولی فکر نکنم :دی اون شب خیلی به ما سخت گذاشت ! اگه یه صحنه هم از U4 نشون می داد ما راضی بودیم وگرنه ساخته شدنش برای PS4 که خبر عجیبی نبود ! کاملاًَ مشخص بود. البته اونا فشار های عصبی اون روز بود بخاطر کم خوابی اما بازم در کل چیر مالی نبود :دی

امید جان بابا خوب تو هم میخوابیدی .:d من که تخت خوابیدم صبح بیدار شدم با معرفی U4 بال در آوردم بابا این لانچ برای اون کسی باحاله که تو آمریکا یا زمان لانچ در محل حضور داره اون همه گیمر میبینه ملت باهم شام میخورن در صف یا اینکه ملت با هم بازی میکنن یا صحبت .:d

اینجا که باید بشینی از پشت کامپیوتر در کف این جماعت باشی که دارن حال میکنن چه خوبی داره که آدم خواب خودش خراب کنه .:d به قولی کنفرانس که نبود روز لانچ کنسول بود .:d اینو دیگه من یا شما نمیتونیم تشخیص بدیم یکی که تو صف بوده بیاد خودش اعلام کنه خوب بود یا نه .:d

~x(~x(
آقا به خدا اون درصد خرابی نیست . کسی که کنسولش درست کار میکنه بلند نمیشه بیاد آمازون حتمآ یه 5 ستاره بده . اکا اونی که خراب ـ کنسولش میاد 1 ستاره میده تا تعویض شه . حالا اگه فکر می کنین آمازون 1000 تا کنسول فروخته که هیچی .
شما اصلا منظور من را متوجه نشدید
من نگفتم که آمار خرابی‌ ۴۰ درصد هست
اون ۴۰% تعداد امتیازات یک ستاره هست هست که شاید بعضیهاشون ایکس‌باکس فنها بوده باشند، منظورم این بود:
من یه نگاهی‌ به آمازون انداختم
مال بعضیها خراب شده که این طبیعیه
آلمان کشور بزرگیه و جمعیتش زیاده اگر یک درصد کنسولها خراب باشه فرومشون داغ می‌شه
بنظر من همون تعداد خرابی‌ معمولی‌ هست.
حدود ۴۰% یک ستاره امتیاز دادن، احتمال داره بعضیهاشون همین‌جوری یک داده باشند.
کسایی‌ که ریسک نمی‌خواند بکنند صبر کنند بعدا آمار خراب شدن مثلا از ۱ درصد به ۰/۱ درصد کاهش پیدا می‌کنه.. بعدا بگیرید
اگر عجله ندارید پیشنهاد می‌شه یکی‌ ۲ سالی‌ صبر کنید مدل جدیدترش (1TB) رو بگیرید.

دوستان میخوام بدونم زمان لانچ ps4 تو عربستان که همون 13 دسامبر مثلا تو شهر جده فقط سونی سنتر کنسول عرضه می کنه یا اینکه میشه با همون 1800 ریال از هر مغازه ای خرید؟ سوالم کلی شما می خوای امارات و شهر دبیمش رو در نظر بگیر. چون سرچ زدم دیدم تو جده فقط یه SONY Service Center هست گفتم برا خرید به مشکل بخورم شاید.

بچه هایی که مثل خودم فقط می تونن از فروشنده های ایران کنسولهای نسل هشتم رو بخرن ولی از گرونی این کنسولها معترضن تنها کاری که باید کرد اینه که تحریم کنید خرید این کنسولها رو تا مجبور بشن قیمت رو بیارن پایین و قیمت اصلیشو بدن برای فروش،کاری که من می کنم تحریمه و تا وقتی به زیر 1.700 نرسه نمی خرم
در نتیجه اگر مشتری ای نداشته باشن مجبور می شن قیمتو بیارن پایین،این کاری هست که تو زمینه مبارزات مختلف در موارد مختلف خیلی تاثیر گذاره،مردم رمانی مرغ گرون شد یک هفته نخریدن تا صادر کننده ها مجبور شدن قیمت رو بیارن رو قیمت قبلی...

اینم بگم که مطمینن دلیل این گرونی کنسولها تنها فروشنده ها نیستن،دلالها و مافیاهای اقتصادی هستن که این فاجعه رو به وجود میارن سر هر محصول پر طرفدار و دو ماهی کم کم طول می کشه تا این دلالیها به میزان زیادی فروکش کنه،پس فقط و فقط تحریم کنید،ش.ش که ندارید...

سلام من یه سوال فنی داشتم من ps3 دارم رو مونیتورم وضل کردم اما رزولیشن خوبی نمیده اما رو ر tv میزنم کیفیتش عالییه حالا مونیتور من ساپورت نمیکنه یا ps3 و اگه این مشکل ماله ps3 باشه رو ps4 حل شده ؟من خودم با بازی های کامپیوتری کیفیت خیلی خوبی میگیرم اما تو ...

Check Some Hilarious PS4 Rush Scenes in Europe

حجم gif ها زیاده ولی آخر خندست...:)) چه ذوقی هم میکنند!!!

بعد میرن اعتراض میکنن که چرا کنسولمون خراب شده، خب این چه مدلشه آخه کنسولا خورد شدن اون زیر میرا ! "حالا خودمونیم اگه تو ایران بود احتمالا کشته هم میداد :d"

سلام من یه سوال فنی داشتم من ps3 دارم رو مونیتورم وضل کردم اما رزولیشن خوبی نمیده اما رو ر tv میزنم کیفیتش عالییه حالا مونیتور من ساپورت نمیکنه یا ps3 و اگه این مشکل ماله ps3 باشه رو ps4 حل شده ؟من خودم با بازی های کامپیوتری کیفیت خیلی خوبی میگیرم اما تو ...
من جواب سوالتو نمیدونم ولی یه چیزی رو خودم دیدم بهت میگم PS3 یا احتمالا PS4 رو مانیتور بازی نکن چون کیفییتش اصلا در حد تلوزیون نمیشه . ( شایدم مشکل مانیتور ما بود)

من خودم ان شب بیدار بودم فقط چون بن بودم حضور نداشتم!:دی ولی انتظار هم نداشتم اتفاق خاصی بیفته! اصل کاری VGX هست. انجا اتفاقی نیفته ضد حال میخوریم چون من منتظر نمایش های زیادی هستم!‌ از گیم پلی Order و UC4 بگیر تا حضرت ME4!:دی

استید گرامی بازی GTA V برای PS4 ریلیز میشه ؟اگه بله تاریخش؟
چند وقت پیش شایعه شده بود قراره نسخه PS4 و PC همزمان منتشر بشن که بعد از راکستار پرسیدن اونا هم جواب دادن برنامه ای براش ندارن . پس منتشر نمیشه فکر کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or