Cloud Strife
Loyal Member
باحاله که!
ماکان بعضی از دوستانی که میگن یه سر تا صبح بیدار بودن با کلی خستگینه مثل شما که گرفتی خوابیدی لنگ ظهر بلند شدی اومدی دیدی خوشحال شدی
البته شایدم بودی ولی فکر نکنم
اون شب خیلی به ما سخت گذاشت ! اگه یه صحنه هم از U4 نشون می داد ما راضی بودیم وگرنه ساخته شدنش برای PS4 که خبر عجیبی نبود ! کاملاًَ مشخص بود. البته اونا فشار های عصبی اون روز بود بخاطر کم خوابی اما بازم در کل چیر مالی نبود
![]()
شما اصلا منظور من را متوجه نشدید~x(~x(
آقا به خدا اون درصد خرابی نیست . کسی که کنسولش درست کار میکنه بلند نمیشه بیاد آمازون حتمآ یه 5 ستاره بده . اکا اونی که خراب ـ کنسولش میاد 1 ستاره میده تا تعویض شه . حالا اگه فکر می کنین آمازون 1000 تا کنسول فروخته که هیچی .
من یه نگاهی به آمازون انداختم
مال بعضیها خراب شده که این طبیعیه
آلمان کشور بزرگیه و جمعیتش زیاده اگر یک درصد کنسولها خراب باشه فرومشون داغ میشه
بنظر من همون تعداد خرابی معمولی هست.
حدود ۴۰% یک ستاره امتیاز دادن، احتمال داره بعضیهاشون همینجوری یک داده باشند.
کسایی که ریسک نمیخواند بکنند صبر کنند بعدا آمار خراب شدن مثلا از ۱ درصد به ۰/۱ درصد کاهش پیدا میکنه.. بعدا بگیرید
اگر عجله ندارید پیشنهاد میشه یکی ۲ سالی صبر کنید مدل جدیدترش (1TB) رو بگیرید.
چه ذوقی هم میکنند!!!Check Some Hilarious PS4 Rush Scenes in Europe
حجم gif ها زیاده ولی آخر خندست...چه ذوقی هم میکنند!!!
من جواب سوالتو نمیدونم ولی یه چیزی رو خودم دیدم بهت میگم PS3 یا احتمالا PS4 رو مانیتور بازی نکن چون کیفییتش اصلا در حد تلوزیون نمیشه . ( شایدم مشکل مانیتور ما بود)سلام من یه سوال فنی داشتم من ps3 دارم رو مونیتورم وضل کردم اما رزولیشن خوبی نمیده اما رو ر tv میزنم کیفیتش عالییه حالا مونیتور من ساپورت نمیکنه یا ps3 و اگه این مشکل ماله ps3 باشه رو ps4 حل شده ؟من خودم با بازی های کامپیوتری کیفیت خیلی خوبی میگیرم اما تو ...
ماکان بعضی از دوستانی که میگن یه سر تا صبح بیدار بودن با کلی خستگینه مثل شما که گرفتی خوابیدی لنگ ظهر بلند شدی اومدی دیدی خوشحال شدی
البته شایدم بودی ولی فکر نکنم
اون شب خیلی به ما سخت گذاشت ! اگه یه صحنه هم از U4 نشون می داد ما راضی بودیم وگرنه ساخته شدنش برای PS4 که خبر عجیبی نبود ! کاملاًَ مشخص بود. البته اونا فشار های عصبی اون روز بود بخاطر کم خوابی اما بازم در کل چیر مالی نبود
![]()
چند وقت پیش شایعه شده بود قراره نسخه PS4 و PC همزمان منتشر بشن که بعد از راکستار پرسیدن اونا هم جواب دادن برنامه ای براش ندارن . پس منتشر نمیشه فکر کنماستید گرامی بازی GTA V برای PS4 ریلیز میشه ؟اگه بله تاریخش؟