king ps3
کاربر سایت
سلام
اقا سوال PS4 باید بازیش نصب بشه یا از روی سی دی هم میشه اجرا کرد؟
ممنون.
باید نصب بشه قارقارک جان :d
cd هاش خیلی با کیفیته . دیگه نیاز نیست بین بازی سی دی عوض کنی .
اونمدل سی دی مال دوران PSone خدابیامرز بود :dسلام
اقا سوال PS4 باید بازیش نصب بشه یا از روی سی دی هم میشه اجرا کرد؟
ممنون.
اونمدل سی دی مال دوران PSone خدابیامرز بود :dچطور به این نتیجه رسیدی این خبره بدیه؟ گیم open world با اون عظمت گرافیکی 1080p اجرا میشه بدون افت فریم. بده این!. کجاش دقیقاً؟خبری نسبتا بد
infamous : ss بر روی 1080p اما 30 فریم اجرا می شه
inFAMOUS: Second Son Confirmed to Run at ***8220;1080p, 30 FPS Rock Solid***8221;, ***8220;Tons of Triangles and Particles***8221; | DualShockers
اگه بشه شما نمیخری :biggrin1: ؟ هرچند توهیمه ولی اگه بشه باور کن 2 تومنم باشه می ارزه :biggrin1:

این که از همون اول گفته بودن 1080p و 30 فریمهخبری نسبتا بد
infamous : ss بر روی 1080p اما 30 فریم اجرا می شه
inFAMOUS: Second Son Confirmed to Run at ***8220;1080p, 30 FPS Rock Solid***8221;, ***8220;Tons of Triangles and Particles***8221; | DualShockers
اصلا کاری به توهم قیمت ندارم ولی چندتا دلیل میاری که توش توضیح بدن ویتا بدرد نمیخوره ؟به جای این 100 دلار که اگرم 100 باشه ادم میره یه PS Eye میگیره !
PS Vita به درد نمیخوره !! ولی به قولی به دلــــــــــــــــــــــت صابـــــــــــــــون نزن
دوستان یک راهنمایی یک نفر میخواد ps4 بهم هدیه بده:dدلتون بسوزه
بعد من الان ps3 دارم به نظرتون ps3 بفروشم پولشو نگهدارم بازی بگیرم یا اینکه ps3 نگهدارم؟چون واقعا هزینه خرید بازی هارو ندارم
میشه راهنمایی کنید
PSVITAرو بدن صد دلار بدرد نمیخوره؟به جای این 100 دلار که اگرم 100 باشه ادم میره یه PS Eye میگیره !
PS Vita به درد نمیخوره !! ولی به قولی به دلــــــــــــــــــــــت صابـــــــــــــــون نزن

PSVITAرو بدن صد دلار بدرد نمیخوره؟
این نزدیکا یه بلندی به من معرفی کنید لطفا خودمو بندازم پایین![]()
میخواستم ببینم قضیه باندل ها چجوریه؟ سریع که تموم نمیشه؟ معلولا چه تعدادی میزنن ؟
یکی از فامیلا وسطای بهمن داره میره دبی ، میخوام بگم یه باندل با ویتا برام بیاره ، یدفه تموم نشه ...
آبادانم اینطور که میگی نیست![]()