با درود
میتونم بپرسم نظر دوستان بین خرید ps4 و xbox-one رو کدومه ؟ البته میدونم به سلیقه بستگی داره ولی میخواستم یه مقایسه فنی بین سخت افزار و گرافیک بازی ها و بازی های انحصاری و نقاط ضعف و قوت هر کدوم و سازگاری با لوازم جانبیشون داشته باشین ممنون میشم . تصمیم گرفتم فعلا صبر کنم تا هردو کنسول بیاد تو بازار ایران و قیمت هاش افت کنه بعد اقدام به خرید کنم ، من تا حالا کنسول نداشتم و میخوام بین این دو یکیو انتخاب کنم و برا همین میخوام حتی المقدور انتخاب مناسب تری داشته باشم . در مورد ps3 , xbox360 خیلیا ps3 رو پیشنهاد کردن ولی تو نت که راجه به دو محصول جدید میخوندم اکثر سایت ها برتری xbox-one رو بیشتر میدونستن معمولا به دلیل بازی های بیشتر و انحصاری که براش منتشر شده و همراش هست و سازگاری بهتر با لوازم جانبیش . اینم بگم من فرصت بازی کردن زیادو ندارم اگه یه دو سه بازی انحصاری مهیج هر کدوم از کنسول ها داشته باشه اون واسم مهم تره ، خب نظرات متفاوته میخوام بدونم شما اگه بخواین بین این دو کنسول یکیو انتخاب کنین کدومو انتخاب می کنین و به چه دلیل ؟ اگه کامل توضیح بدن دوستان تا از این سردرگمی بیام بیرون ممنون میشم .