king ps3
کاربر سایت
این حقش نبود hd نزارم:d.بازم ببخشید
داداش HD میزاری بذار . ولی دیگه 4K نذار . ترافیکم پوکید

از ظاهر کنسول هم عکس بزار ممنونخب به لطف سخت افزار قوى كنسول نسل هشتم سونى،سوييچ كردن بين منوها بسيار روان ولى جالبتر اينكه وقتي داشتم كيلزون بازى ميكردم وقتي دكمرو زدم وارد داشبورد بشم هيچ وقفه ايى نداشت،در مورد دسته هم ميتونم بگم فوق العادس اصلا نميشه با ps3 مقايسه كرد
حرف شمارم شدیدا قبول دارم انقدر عصبانی بودم به این فکرم نرسیداتفاقا خیلی باهاشون حال کردم طرف هیچی حساب نکردن یعنی اگه این بشر میزدن میدونی همشون همونجا میفرستادن بازداشتگاه یا زندان ؟ ایران نیست که به طرف بگی تو ازت شکایت میکنه چه برسه که این جماعت بریزن طرف بزنن .
از طرف دیگه با اون طرف که امد یه تیکه رو گرفت رفت بیشتر حال کردم .:d یاد عکس های مترجم یاماگوچی افتادم عکس 11 سپتمبر طرف که همه دارن در میرن این داره یاداشت میگیره .:d
کل ویدئو یه طرف ، اون یارو که از موقعیت استفاده میکنه و یه تیکه از کنسول رو برمیداره هم یه طرف !مثکه سانتامونیکا داره روی یه پروژه open world کار میکنه
SCE Santa Monica recruiting offers slight hints at new open-world project | VG247
به قول یکی از کامنتا میتونه اسمش Grand Theft War باشه
- - -ویرایش - - -
این ویدیو خیلی اعصابمو خورد کرد شیطونه میگه زندگیمونو بفروشیم شب لانچ xbone بریم از خجالتشون در بیایم
[video=aparat;Vj4xY]http://www.aparat.com/v/Vj4xY[/video]

فک کنم درایو بلو ریش رو بر میداره!کل ویدئو یه طرف ، اون یارو که از موقعیت استفاده میکنه و یه تیکه از کنسول رو برمیداره هم یه طرف !![]()
سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان
در موشکافی سایت iFixIT در پشت مادربرد PS4 علاوه بر 8گیگابایت حافظه GDDR5 یک عدد چیپ رم 2گیگابایتی DDR3 محصول سامسونگ هم وجود داشت... از دوستان کسی وظیفه ی دقیق این رم رو میدونه؟